Európai ITU fórum Bulgáriában

forrás Prim Online, 2006. október 29. 19:34
A soron következő ITU Telecom Europe távközlési nemzetközi konferenciát és kiállítást 2007 december 3-6 között Szófiában, a 2007-től EU-tag Bulgária fővárosában tartják.
Az infokommunikációs technológia újabb nagy kontinentális seregszemléjének helyszínét erős versengés után választotta ki a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU). Bulgáriára többek között az erős állami, kormányszintű és az ottani infokommunikációs szektor támogatása miatt esett a választás. Nem kis mértékben azért tartják az ITU fórumát Szófiában, mert a Dél-Kelet Európai régióban az infokommunikácó (ict) terén is új kereskedelmi és beruházási lehetőségek nyílnak meg. Szakértők szerint az ITU Telecom Europe lesz a régió legnagyobb ict vonatkozású eseménye.

A kontinentális telekommunikációs konferenciákat piaci megfontolásból az ITU általában a fejlődő, fejlődés előtt álló országokban rendezi meg. A Telecom Europe rendezvényre eddig mindössze egy alkalommal került sor, 1992-ben, akkor épp Budapesten; ez volt az első olyan ITU-seregszemle, amely elhagyta az ITU székhelyét, Genfet. Azóta Afrika, Ázsia, Dél-Amerika gyakran adott helyszínt az ITU kontinentális eseményeinek, de Európát 2007-ig - az Európai Unió újabb bővítéséig - a szervezet vezetői nem találták robbanás előtt álló piacnak.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sikeresen átköltöztek a DIGIMobil ügyfelei a Vodafone hálózatára

2023. június 1-től a DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 ügyfelei a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatát használják, így az előfizetők jelentősen nagyobb, csaknem országos lefedettséget élvezhetnek – mindehhez a DIGI 2023. december 31-ig garantálja a korábbi előfizetésekben szereplő kedvező, 4 forint/perces tarifát. Az érintett ügyfeleknek nem kell kicserélniük SIM-kártyájukat az új hálózatra való átálláshoz, azonban az adatroaming bekapcsolására, illetve egyes készülékeken a manuális hálózatválasztásra is szükség lehet.

2023. június 8. 17:08

A QNAP továbbfejlesztette mobilos biztonsági mentési megoldását

A QNAP Systems, Inc. kiadta a Qfile Pro mobilalkalmazást iOS-hez, a már meglévő Qfile mobilalkalmazás továbbfejlesztett verzióját.

2023. június 8. 11:27

Exkluzív betekintést adnak három hősies hivatás munkájába a HUAWEI P60 Pro-val készített fényképek

Magyar fotográfusokkal együttműködve különleges mobilfotó-sorozattal mutatja be az éjszaka hétköznapi hőseinek életét a Huawei. A Huawei P60 Pro okostelefonnal készített képek exkluzív betekintést adnak három olyan hivatás – kutató-mentők, tűzoltók, polgárőrök – képviselőinek életébe, akik éjszakánként mások biztonságáért, nyugalmáért dolgoznak, akkor is készenlétben állva, amikor a többség az időt pihenéssel, alvással tölti. 

2023. június 7. 20:41

Divatfotózás a HONOR csúcskategóriás készülékével

A fotózás a kezdetektől fogva a divatipar elengedhetetlen része. A folyamatosan változó trendeket és stílusokat ugyanis meg kell örökíteni, elvégre meghatározzák az egyes korszakokat. A fotótechnológia fejlődése jelentős szerepet játszott a divatfotózás alakulásában is, exkluzív művészeti formából a személyes stílus médiumává alakítva azt. A HONOR Magic5 Pro egy forradalmi okostelefon, amely új szintre emeli a fotózást. Egy olyan eszköz a divatrajongók számára, amely ideális hogy, segítségével felfedezzék és kiaknázzák kreatív lehetőségeiket.

2023. június 7. 15:54

Korlátlan belföldi mobilinternetet kínál az új Mobilnet XXL díjcsomag

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

2023. június 4. 12:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39