Kétmillió Firefox-letöltés a legelső napon

Genda Csongor Zoltán, 2006. október 30. 18:38
A Mozilla Foundation-nal együttműködő önkéntes népszerűsítő csapat, a Spread Firefox bejelentette, hogy a Firefox 2.0 végleges verzióját a legelső nap folyamán több mint kétmillióan töltötték le.
A Tűzróka legújabb változata múlt hét kedden jelent meg, ám a Download-számláló már az első 24 óra elteltével meghaladta a kétmilliót, csúcsidőben pedig másodpercenként nem kevesebb mint harmincan töltötték le a nyílt forráskódú böngészőt. Jelenleg még nem elérhető az új verzió az automatikus frissítésen keresztül, ezért a reklámkampányt folytató csapat azt ajánlja mindenkinek, hogy az alapítvány hivatalos weboldaláról szerezzék be a Tűzrókát. A Spread Firefox csapat különböző partnerprogramoknak köszönhetően számtalan site-on elhelyezte a Firefox 2.0 letöltési helyére utaló bannereit illetve linkjeit, hogy minél több felhasználónak felhívják a figyelmét a szoftverre. Az egyes verzió esetében jóval tovább tartott, míg elérték a kétmilliós letöltést, ugyanis akkor öt teljes napra volt szükség ahhoz, hogy csupán az egymilliós értéket átlépje a számláló.
Kulcsszavak: Mozilla böngésző Firefox

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okosautós infotainment-rendszert mutatott be az LG

Az LG az idei Frankfurti Autószalonon (IAA) mutatja be a Microsoft hálózatba kapcsolt járműplatformját (Microsoft Connected Vehicle Platform, MCVP) integráló, járművekbe szánt új LG webOS infotainment-rendszert (Auto In-Vehicle Infotainment, IVI). A webOS Auto és az MCVP kombinált erősségeinek kihasználásával az IVI sokféle információt gyűjt és továbbít többek között a vezető állapotáról, az ajtó helyzetéről vagy akár az alkalmazáshasználatról.

2019. szeptember 16. 08:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás