SAP e-learning az OTP Banknál

Kovács Attila, 2006. november 8. 16:07
Közös sajtótájékoztatót tartott ma az SAP Hungary és az OTP Bank, amelyen bejelentették, az SAP Learning Solution (LSO) megoldásával képezik tovább a bank 8000 (fiókhálózati, központi és háttérben dolgozó) alkalmazottját élesben, 2006. szeptember 30-tól, illetve a fiókirodák részére 2007 januárjától.
Tájékoztatót adott Kerék László, az OTP képzési vezetője, Dobos István, az SAP üzemeltetési főosztályvezetője és Kaszai Pál, az SAP vezető e-learning tanácsadója. A kétszereplős meghívásos ajánlati versenyt az SAP az Oracle előtt nyerte meg. Ismeretes, hogy az OTP-nél 2003 óta működik már az SAP humán erőforrás (HR) modulja. Az e-learning nem helyettesíti, hanem kiegészíti a hagyományos oktatási, továbbképzési  formát a bank magyarországi telephelyein (a külföldi leányvállalatokra egyelőre nem vonatkozik az SAP LSO használata). A bank ígéri, hogy a munkaidőben történő folyamatos e-learning képzés nem lassítja majd a fiókhálózatoknál az ügyfélintézési munkát, az ügyfelek által is érzékelhető eredménye a bankfióki front-office munkatársak sokoldalúságában, naprakészségében nyilvánul majd meg. Az SAP LSO teljes körű vállalati képzési programcsomag tág határok között méretezhető és számos nyelven elérhető (tervezik is bevezetését a régió környező országaiban működő OTP-leányvállalatoknál).   
Kulcsszavak: e-learning OTP SAP-hu

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a Xiaomi első klímapolitikai jelentése

A Xiaomi nyilvánosságra hozta első hivatalos jelentését a klímaváltozás elleni intézkedéseiről (White Paper on Climate Action). A dokumentum a vállalat azon erőfeszítéseit tárgyalja, amelyekkel a klímaváltozást igyekeznek megfékezni. Az Alain Lam Sai-wai, a Xiaomi alelnöke és pénzügyi igazgatója által jegyzett jelentést Dubajban adták ki, ahol jelenleg is zajlik az év legfontosabb klímarendezvénye, az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezménye résztvevőinek konferenciája (Conference of the Parties to the United Nations Framework Convention on Climate Change – COP28).

2023. december 7. 18:58

Daradics Kinga az eMAG Magyarország új ügyvezetője

2023. decemberétől Daradics Kinga tölti be az eMAG Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját. Céljai között szerepel a vállalat piacvezető pozíciójának megerősítése, az ügyfelek vásárlási élményének fokozása, valamint a magyar kereskedelmi partnerek támogatása a 35 millió potenciális ügyfelet kínáló régiós piac elérésében. 

2023. december 7. 15:59

A befektetők nem hisznek a fenntarthatósági jelentéseknek

Noha a fenntarthatóság fontos szempont a befektetési döntések meghozatalakor, a befektetők 94%-a szerint a fenntarthatósági teljesítményről szóló vállalati jelentések megalapozatlan állításokat tartalmaznak – áll a PwC 2023-as globális befektetői felmérésében. Ezért nem is meglepő, hogy a megkérdezettek több mint fele (57%) nagyobb transzparenciát és következetességet szeretne látni a fenntarthatósági jelentésekben.

2023. december 7. 09:56

Sürgősen el kell kezdeni a jövő villamos hálózatainak kialakítását

Az elavult infrastruktúra hátráltatja az energiaátmenetet, ezért a villamos hálózatok digitális megoldásokra épülő korszerűsítését sürgetik a Schneider Electric szakértői. A vállalat a múlt héten, Párizsban megrendezett Enlit Europe 2023 konferencián több olyan megoldást is bemutatott, amelyek támogatják a hálózatok hatékony, a fenntarthatóság jegyében megvalósuló fejlesztését. 

2023. december 6. 09:55

A technológia és az energiahatékonyság új lehetőségeket teremt az öregedő épületek számára

A pandémia utáni időszak hatásai, a magas inflációs környezet, a növekvő energiaárak és a geopolitika turbulenciák igencsak megfeküdték a befektetők gyomrát. Éves összehasonlításban 65%-os visszaesés tapasztalható a CEE-6 régió irodapiacát érintő befektetésekben – állapítja meg a Colliers "ExCEEding Borders 2023/2024: a technológia mint megoldás a CEE régió öregedő irodakínálatára” címmel megjelent piaci jelentése. 

2023. december 5. 16:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27