Google Toolbar magyarul

forrás Prim Online, 2006. november 9. 18:10
A felhasználók mostantól személyre szabhatják magyar nyelvű keresőjüket a Google Toolbar legújabb verziójával.
A mai naptól a Google Toolbar 4 Internet Explorer-hez szánt verziója hozzáférhető magyar nyelven is. A számos módon testre szabható Google Toolbar újításaival lehetővé teszi, hogy a felhasználók átalakítsák keresőjüket és kedvenc tartalmaikra még hatékonyabban kereshessenek.

A Google Toolbar-t úgy fejlesztették, hogy megkönnyítse az internet használatát és segítsen gyorsan és könnyen fellelni a keresett információt. A Google Toolbar segítségével a felhasználó bármilyen honlapról hozzáférhet a Google kereső eszközeihez, anélkül hogy előbb a Google oldalára látogatna. A Google Toolbar mostantól online könyvjelzőkkel, bővített keresési lehetőségekkel és új megosztási funkcióval áll rendelkezésre, immár magyar nyelven is.

A Google Toolbar új verziója lehetővé teszi, hogy a felhasználó könyvjelzőket hozzon létre és kezeljen annak érdekében, hogy kedvenc oldalai mindössze egy kattintásra legyenek tőle. A könyvjelzők pedig mostantól a felhasználó Google fiókjába mentődnek el, így bármilyen számítógépről hozzáférhetők. Például, ha a felhasználó megjelöl egy érdekes cikket a munkahelyén, de csak később szeretné elolvasni, egyszerűen hozzáférhet otthoni gépéről is, csupán be kell jelentkeznie saját Google fiókjába.

További újítást jelent a bővített keresőfunkcionalitás, amely azonnali keresési javaslatokat tesz. A megosztás funkció lehetővé teszi a netes tartalom egyszerű továbbküldését és megosztását Gmail-en keresztül, csupán ki kell jelölni az oldal megosztani kívánt részét, és az új “Küldés” gombra kattintani.

A Google Toolbar 4 Internet Explorer-hez szánt verziója világszerte több mint 40 nyelven érhető el. A Google Toolbar 4 ingyenesen letölthető alkalmazás, amely Windows 2000 vagy XP operációs rendszert, illetve Internet Explorer 6.0-át vagy frissebb böngészőt igényel. A Toolbar 4 a http://toolbar.google.com honlapról tölthető le.

Kulcsszavak: onlineszolg Google

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

125 millió 25 televíziónak

Huszonöt televízió kap közel 125 millió forintos támogatást a rendszeresen jelentkező hírműsorok, közéleti és kulturális magazinműsorok készítését támogató pályázat második fordulóján. E heti ülésén – többek között – erről döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A grémium ezen kívül a Keszthely 93,4 MHz közösségi használatára a Mária Rádió szolgáltatóját hirdette ki a pályázat nyertesének, továbbá nyilvántartásba vette egy szombathelyi és egy szentesi frekvencia pályázati felhívását. A testület elfogadta a négy társszabályozó szakmai szervezet félévi beszámolóit is.

2019. szeptember 18. 19:53

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

Gyorsabb lesz a net néhány baranyai iskolában

Közel féltucat baranyai iskolában lesz nagysebességű internetkapcsolat ősztől a Vannet technológiájával. Az állami fejlesztési program célja a digitális tananyagok elterjesztése és az oktatási célú WIFI-hálózatok elérése.

2019. július 15. 10:33

A Balatonra is megérkezett az 5G

A Vodafone Magyarország számára kiemelten fontos a balatoni régió, így a szolgáltató az utóbbi években folyamatosan fejleszti hálózatát a térségben. 

2019. június 2. 13:38

NMHH: 11 százalékkal csökkentek az internetárak tavaly

2018-ban 11 százalékkal mérséklődtek az internetszolgáltatások és ennél kisebb mértékben a mobilhang-előfizetések árai, elsősorban az internetáfa-csökkentés hatására – ezek a legfontosabb megállapításai a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb elemzésének, amely a távközlési szolgáltatások árait és piaci kínálatát vizsgálta. A dokumentumból kiderül az is: a kínált szolgáltatások köre folyamatosan változik, a konstrukciók több mint fele csak kevesebb mint egy év óta igényelhető. 

2019. május 7. 16:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás