A Microsoft Magyarország legsikeresebb nagyvállalati partnereit díjazta

forrás Prim Online, 2006. november 10. 07:26
A Microsoft Magyarország az előző pénzügyi év értékelésének apropóján tegnap tartott rendes évi partneri rendezvényén díjazta a legnagyobb üzleti sikereket és a legjobb pénzügyi eredményeket elért nagyvállalati partnereit. A vállalat képviseletében Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója adta át a díjazottaknak a megbecsülést kifejező díjakat.
Az informatikai megoldások fejlesztése kapcsán a Microsoft szorosan együttműködik partnereivel, szakértelmükre kiemelten számít. Minden megoldási területen 2-3 minősített partnerrel dolgozik együtt, akik az adott üzleti területen felhalmozott szaktudásukra támaszkodva Microsoft-technológiára épülő komplex megoldásokat dolgoznak ki. A Microsoft partnerei számára teljes körű szakmai és üzleti támogatást biztosít: szakmai tréningeket tart, konferenciákat szervez, marketingakciókat ajánl, fejlesztési támogatást és tanácsadást nyújt.

„A Microsoft növekedése és sikere nagymértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, a partneri tudás fejlesztésének és a partnerek által nyújtott hozzáadott értéknek köszönhető. A siker kulcsa a hosszú távú együttműködés, a folyamatos képzés és az új technológiákba történő invesztíció, mely biztosítja azt, hogy partnereink naprakész termék és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, és teljes körű szolgáltatásokat tudnak biztosítani ügyfeleink részére” - nyilatkozta Vityi Péter.

A következő sikeres Microsoft partnercégek részesültek elismerésben a 2006-os pénzügyi év tevékenysége alapján:

Licenc értékesítésben legkiemelkedőbb partner:
Atigris Informatika Zrt.

A legtöbb Gold Certified Partneri kompetencia területen minősített partner:
Abesse Informatikai Tanácsadó Zrt.

A legdinamikusabban fejlődő nagyvállalati partner:
Synergon Informatika Nyrt.

A legkiemelkedőbb nagyvállalati infrastruktúra partner:
Atigris Informatika Zrt.

A nagyvállalati területen a 2006-os pénzügyi év Microsoft alkalmazása:
A Montana Információtechnológiai és Kommunikációs Zrt. MonDoc rendszere
Kulcsszavak: +céginfo Microsoft-hu

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Facebook-nak ki kell fizetni az 1,2 milliárdos büntetést Magyarországnak

A Gazdasági Versenyhivatal megállapította, hogy a Facebook Ireland Ltd. jogsértő magatartást tanúsított azzal, hogy szolgáltatását éveken át ingyenesen hirdette. Bár a fogyasztóknak a szó szoros értelmében nem kell díjat fizetniük a szolgáltatás igénybevételéért, azonban megadott és felhasználói aktivitásukból nyert adataik jelentős üzleti hasznot generálnak a vállalkozás számára, tehát tulajdonképpen adatainkkal fizetünk a szolgáltatásért. A GVH rekordméretű, 1.2 milliárd Ft összegű bírságot szabott ki a Facebook-ra, az esetet Dr. Bitai Zsófia reklámjogász elemzi. 

2019. december 13. 18:56

Hátrány helyett esély: hallássérülteket tanít kódolni a Microsoft

Az informatika és a digitalizáció új lehetőségeket nyit. A digitális képességek, azon belül is a programozás a legpiacképesebb tudás, amely a hátránnyal élők előtt is új távlatokat nyit. A Microsoft és a Digitális Tudásért Alapítvány kezdeményezése hallássérültek előtt tárja föl a digitális jövőt.

2019. december 13. 15:40

A félautomatizálás az új varázsszó a logisztikában

Mit tesz egy logisztikai szolgáltató, ha egy fontos megrendelője másnaptól 50%-al több árut tárolna a raktárában, és gyorsabb kiszolgálási sebességet vár el? A helyzetét csak tetézi a munkaerőhiány, a változást pedig tovább motiválja a folyamatok során előforduló hibalehetőségek százalékos arányának javítási igénye. 

2019. december 13. 13:35

Stabil és tovább növekszik a BILK Logisztikai Központ kihasználtsága

10 200 m2 raktár és irodaterület, továbbá 6 000 m2 szabadtéri tároló terület bérletének további 3 évre szóló meghosszabbításáról kötött a napokban bérleti szerződést a BILK Logisztikai Nyrt. Az idén ezzel együtt összesen 13 900 m2 terület bérletének a meghosszabbítására történt megállapodás, míg további 6500 m2 raktár- és irodaterület új partner részére került értékesítésre. 2019-ben a logisztikai központ 10 százalékára, összesen csaknem 20,5 ezer m2 területre történt bérleti tranzakció.

2019. december 13. 11:47

Az álláshirdetések kora letűnni látszik

Általánosságban minden az online felületek és a teljes digitalizáció felé tart – ez viszont sokszor problémát jelenthet a munkaerőpiacon, főleg a tehetségek felkutatásában. A HR-esek által megírt, releváns információkat nem mindig tartalmazó álláshirdetések között könnyű összezavarodni az online platformokon, a rátermett fiatalok pedig hamar elvesztik érdeklődésüket egy cég iránt, mivel a hirdetés nem mutatja be a belső folyamatokat, a cég értékeit, az általuk használt technológiák sokszínű palettáját, és a vállalkozás vízióit sem. Az alternatív toborzási eszközök erre kínálnak megoldást – ám óvatosan kell velük bánni.

2019. december 13. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás