Microsoft díjeső az Atigrisnek

forrás Prim Online, 2006. november 13. 10:13
Folyamatosan, immár hatodik alkalommal a Microsoft ötcsillagos Gold Partnere, az Atigris Informatika nyerte el a „Legnagyobb licensz szállító Partner” kitüntetést a Microsofttól.
Az Atigris felkészültségét jelzi, hogy jelenleg a Microsoft egyetlen „Licensing Solutions Competency” címmel rendelkező magyar partnere. Papp Tibor a magyar cég vezérigazgatója elmondta: forgalmunk évről-évre növekszik a licensz értékesítés területén. Jelentős bővülést várunk a Vista megjelenésétől, és örömmel konstatáltuk az Antigen vírusirtó termékcsalád iránti nagy érdeklődést.
 
„A Microsoft Magyarország Kft. 2006-os pénzügyi évében legkiemelkedőbb nagyvállalati infrastruktúra partnere” elnevezésű elismerést az Atigris a MOL Magyar Olaj- és Gázipari NyRt-ben végzett tevékenységéért kapta.

A MOL olyan egységes, Microsoft platformra épülő informatikai infrastruktúrát alakított ki az Atigris közreműködésével, amely alacsonyabb működési költségek, jobb szoftvergazdálkodási feltételek és nagyobb adatbiztonság mellett hatékonyabban üzemeltethető, rugalmasan bővíthető és magasabb szintű szolgáltatások bevezetését teszi lehetővé. Az így kiépített infrastruktúra a MOL Csoport szintjén járul hozzá a kommunikáció és az együttműködés, ezzel együtt a teljesítmény és az üzleti eredményesség további növeléséhez. Az új, adatközpontokba összevont nagy-megbízhatóságú infrastruktúra lehetőséget nyújt a MOL csoport tagvállalatai számára a MOL IT szabványaihoz való igazodáshoz, illetve az eddig informatikai értelemben vett különálló cégek IT rendszereinek integrációja is költséghatékonyan megvalósíthatóvá vált. A díjat átvevő Sali Róbert, a cég vezérigazgató-helyettese elmondta: az Atigris szolgáltatási bevételei folyamatosan nőnek, elsősorban az infrastruktúra, a dokumentumkezelési és az informatikai biztonsági projektek révén.

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kezd újraindulni az élet a járműiparban

Komoly következményekkel járt a koronavírus miatti leállás, amelyhez hasonlót még a 2008-as gazdasági világválság idején sem tapasztalt a járműipar. A COVID-19 nem várt kihívások elé állította az autógyárak beszállítóit is; fennmaradásuk érdekében gyorsan alkalmazkodniuk kellett az új helyzethez. Már megkezdődött a fellendülés, igaz a cégek teljes kapacitásának visszaállásáig még hosszú hónapokat kell várni.

2020. július 11. 14:55

A virtuális tárgyalóban is fontos a személyesség

Sokan fognak visszatérni a munkahelyükre a járvány után, de még többen lesznek azok, akik továbbra is a távolból, vagy részben távolról fognak dolgozni – ez derül ki a Microsoft friss, már a járvány után készített, globális felméréséből. Az elmúlt hónapok tapasztalatai azt bizonyították: minél személyesebb és életszerűbb a találkozás a virtuális térben, annál hatékonyabb az értekezlet. A Teams sci-fi-be illő fejlesztésekkel siet az új ügyféligények elébe.

2020. július 11. 11:58

A Tech Data hozzávetőleg 750 millió dollárt fordít a digitális transzformáció felgyorsítására

Az Apollo Global Management magántőke-társaság befektetői által végzett akvizíciót követően a Tech Data bejelentette, hogy hozzávetőleg 750 millió dollárt tervez befektetni a digitális transzformációt elősegítő kezdeményezésekbe az elkövetkező öt évben. A beruházással a Tech Data azon stratégiáját kívánja erősíti, melynek célja azoknak az innovációknak a felgyorsítása, melyek révén sokrétűbb tapasztalatokat és magasabb fokú agilitást biztosíthatnak a vállalkozásoknak a technológiai ökoszisztéma minden területén.

2020. július 11. 09:40

Gyártás a Covid-19 időszakában

Hogyan lehet biztosítani az ellátási láncot vírus idején? Erről beszélgettünk Martin Kjaerboval az Universal Robots ellátási láncokért felelős alelnökével.

2020. július 10. 18:20

Visszatérő toborzási kedv: egyre több álláshirdetést adnak fel a cégek

2020 második negyedéve a koronavírus-járvány következtében kialakult válságról, és az azt követő újranyitás kezdetéről szólt – a hazai munkaerőpiacon is. Míg a járványhelyzet mélypontján az álláshirdetések száma drasztikusan csökkent az előző év azonos időszakához képest, később ez a tendencia gyorsan megváltozott. Amint elkezdett hozzászokni a társadalom az új helyzethez, a cégek újra működésbe léptek a toborzás területén is – ez látszik a Profession.hu második negyedéves jelentésének adataiból.

2020. július 10. 16:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás