Ms. Dewey, a szexi webkereső

Genda Csongor Zoltán, 2006. november 16. 19:24
A Microsoft útjára indította legújabb online keresőjét, amely emberközelibb, mint a hagyományos webkeresők, ugyanis egy vonzó fekete nő van segítségére a felhasználóknak a világhálón való kutakodásaik közben.
Egyértelmű, hogy a redmondi konszern leginkább a férfiaknak akar kedvezni új szolgáltatásával, ugyanis lehívva a www.msdewey.com oldalt, a diszkrét, fekete ruhába öltözött Dewey kisasszony köszönt minket, akit az ismert Janina Gavankar színésznő alakít. A hölgy vár egy darabig, hogy a honlapra látogató személy megkezdje a keresést, azonban ha azt észleli, hogy ez nem történik meg, felszólítja az internetezőt, hogy gépeljen be valamit az üres mezőbe, közben pedig kedvesen mosolyog. Ha a felszólításra sem reagál a felhasználó, akkor türelmetlenül megkopogtatja a képernyőablakot, s rákérdez, hogy van-e itt valaki.

A keresések közben különböző történetekkel, illetve kommentárokkal szórakoztatja a hölgy az internetezőket, ám ha úgy tartja kedve, akár telefonját is előkapja, hogy lebonyolítson egy gyors beszélgetést.

A találatok a képernyő jobb oldalán jelennek meg, amelyekre ha rákattintunk, azok megnyílnak egy külön ablakban. Akik gyorsan akarnak információhoz jutni, azoknak nem érdemes Ms. Deweyval kerestetniük, viszont akik a szürke hétköznapokat akarják egy kicsit elviselhetőbbé tenni, azoknak mindenképp ki kell próbálniuk a Microsoft új szolgáltatását.
Kulcsszavak: Microsoft

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Stabilabb és gyorsabb lesz a vezeték nélküli internet a vasúti kocsikban

Folyamatos az eddiginél egyszerűbben használható, és lényegesen gyorsabb internetet biztosító új eszközök üzembe állítása a vonatokon. Várhatóan a jövő év elejétől sokkal könnyebben lesz elérhető a világháló a vasúti járatokon.

2020. szeptember 13. 14:27

Egy évig havidíjmentes szolgáltatásokkal támogatja a Telekom a nonprofit szervezeteket

A Magyar Telekom megújította és ismét elérhetővé tette a nonprofit szervezetek számára kínált ajánlatát, mellyel a nonprofit szektor digitalizációját kívánja támogatni. A Magenta1 Business/Nonprofit ajánlatra pályázni szükséges, melyre a szervezetek 2020. szeptember 25-ig küldhetik el jelentkezéseiket.

2020. szeptember 9. 15:02

Az UNICEF és az Ericsson közösen méri fel az iskolák internet-hozzáférését világszerte

Az Ericsson és az UNICEF egy globális partnerségi program keretében 2023-ig 35 országban méri fel az iskolai internet-hozzáférés helyzetét. Az iskolák és a környező közösségek internet-ellátottságának feltérképezése az első és egyik legfontosabb lépés afelé, hogy minden gyermek számára biztosítható legyen a digitális tanulás lehetősége.

2020. augusztus 31. 17:27

Korlátlan mobilnettel kezdhetik az új tanévet a Telekom Magenta1 ügyfelei

Indul az oktatás, a Magyar Telekom pedig ismét minden eshetőségre segít felkészülni a családoknak: Magenta1 előfizetőknek egy hétig korlátlan mobilnettel segít beindítani a tanévet.

2020. augusztus 31. 10:53

Induljon korlátlanul a tanév!

Korlátok nélkül kezdődhet az iskola a Telekommal. A szupergyors nettől a kedvezményes készülék-ajánlatokon át a tanszerekig vagy a könyvekig a Telekomnak mindenki számára van ajánlata: a családoknak, a kisdiákoknak és az egyetemistáknak is. A következő hetekben különféle igényekre reagáló ajánlatokkal jelentkezik a vállalat, hogy valóban korlátlanul induljon a tanév! 

2020. augusztus 13. 19:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás