Több mint 200 ezer Duet-licenc értékesítése három hónap alatt világszerte

forrás Prim Online, 2006. november 17. 12:16
Az SAP és a Microsoft nemrég mutatták be közös Duet szoftverüket, amellyel az SAP üzleti folyamatai és adatai gyorsan és egyszerűen elérhetők a Microsoft Office alkalmazásokból. Alig néhány hónap elteltével pedig máris közös megoldásuk lendületes piaci terjedéséről számolnak be.
A két cég több mint 200 ezer felhasználói licencet értékesített három hónap alatt. Világszerte számos ügyfelük (köztük az AEPEX Business Consultants holland és a resource informatik ag svájci szolgáltatócég) telepítette a Duettet, és a visszajelzések alapján gyorsan sikerült lebonyolítaniuk a bevezetési projektet. A következő 12 hónapban az SAP és a Microsoft olyan „Value” csomagokkal lép piacra, amelyek a Microsoft Office 2007 rendszert és üzleti forgatókönyvek szélesebb körét támogatják. A két vállalat 2007 nyarára tervezi a Duet 1.5 változat kibocsátását, amely még több üzleti forgatókönyvet biztosít majd, és speciális eszközökkel segíti e forgatókönyvek egyedi ügyféligények szerinti konfigurálását és testreszabását.

Nap mint nap infomunkások millió használják a Microsoft Office rendszert munkaeszközként és az együttműködés támogatására, ezzel párhuzamosan pedig az SAP nagyvállalati folyamatait és üzleti adatait is igénybe veszik feladataik elvégzéséhez. A Duet egységes kapcsolatot biztosít a vállalat mySAP ERP-ben strukturált üzleti folyamatai és információi valamint a Microsoft Office környezet végfelhasználója között – ezzel is segítve a döntéshozatalt és a vállalat belső szabályzatainak megfelelő működést.
Kulcsszavak: Microsoft ERP SAP

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan hozhat változást az energiatárolás egy decentralizált energiarendszerben?

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésével egyre fontosabbá válik az energiatárolás szerepe az egyes országok hálózati villamosenergia-ellátásában, valamint a kereslet és a kínálat ideális arányának megteremtésében. Európa-szerte már számos város vizsgálja, hogy miként válhatnak a középületek – például iskolák és kórházak – hatékony termelő-fogyasztókká, ezzel is segítve a hálózat egyensúlyának fenntartását.

2022. május 19. 11:20

Ruhaápolási megoldások mesterséges intelligenciával

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy a továbbfejleszthető ruhaápolási megoldásaiban (upgradeable appliance) alkalmazott mesterséges intelligencia-technológia megkapta a biztonságtudomány globális vezetője, az Underwriter Laboratories AI-algoritmusokra vonatkozó reprodukálhatósági tanúsítványát.* A háztartási gépek piacán most első ízben kiadott hitelesítés bizonyítja az LG mesterséges intelligencia alapú, közvetlen meghajtást alkalmazó AI DD technológiájának fejlett képességeit. A gépi mélytanulást alkalmazó technológia azonosítja a mosásra vagy szárításra váró szövetek típusát, majd az alapján minden egyes töltetnél az ideális ciklust és beállításokat alkalmazza.

2022. május 19. 09:57

Magyar fejlesztés segíthet a szennyvíz hasznosításában

Évtizedek óta halljuk, hogy a víz értékes, vízkészleteinkre vigyázni kell. Háztartásunkban is meg kell ragadnunk minden módot arra, hogy a lehető legkevesebbet használjunk belőle, illetve ami tud, az újrahasznosuljon. Erre kínál alternatívát a házi biológiai szennyvíztisztító berendezés, amely diszkrét jelenlétével a csatornázatlan ingatlanokon nemcsak hogy kiváltja az emésztő funkcióját, de működési mechanizmusa révén megspórolhatjuk a szippantás magas költségeit, és a tisztított szennyvizet kertünkön belül újra is hasznosíthatjuk.

2022. május 18. 20:14

Újabb németországi napi gyűjtőjáratot indított Magyarországról a Dachser

Ismét új útvonalat nyitott a Liegl&Dachser, amelynek köszönhetően a logisztikai cég már a kilencedig németországi gyűjtőjáratát indítja Magyarországról. A cég a növekvő forgalom és vevői igényeknek megfelelően bővíti kapacitását Európában és biztosítja a gyors áruelosztást még a megnövekedett európai forgalom mellett is. A Pilisvörösvárról naponta induló gyűjtőjárat a következő napon érkezik Frankfurtba, így kétnapos kiszállítást biztosít Mannheim és Koblenz városába is. 

2022. május 18. 16:50

Ismét élőben rendezik meg Budapesten Közép-Európa legnagyobb techfesztiválját

Az online térben töltött két év után végre személyesen is várja elsősorban a szoftverfejlesztés terén dolgozó magyar és nemzetközi szakembereket Közép-Európa legjelentősebb, technológiai trendekkel és fejlesztői újdonságokkal foglalkozó techfesztiválja. A kétnapos Craft Conference magyar szervezői közel 30 országból mintegy 1500 résztvevőt várnak, akikkel többek között a NASA, a Google, a Spotify, az IBM vagy az eBay szakemberei, gyakorló kódolók, és a technológia üzleti oldalával foglalkozó vezetők is megosztják tapasztalataikat a legforróbb trendekről. A szellemi útravaló mellett workshopok, vállalati standok és kapcsolatépítő bulik teszik teljessé az élményt, melynek a Vasúttörténeti Park szolgál különleges helyszínéül.

2022. május 18. 13:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24