Több mint 200 ezer Duet-licenc értékesítése három hónap alatt világszerte

forrás Prim Online, 2006. november 17. 12:16
Az SAP és a Microsoft nemrég mutatták be közös Duet szoftverüket, amellyel az SAP üzleti folyamatai és adatai gyorsan és egyszerűen elérhetők a Microsoft Office alkalmazásokból. Alig néhány hónap elteltével pedig máris közös megoldásuk lendületes piaci terjedéséről számolnak be.
A két cég több mint 200 ezer felhasználói licencet értékesített három hónap alatt. Világszerte számos ügyfelük (köztük az AEPEX Business Consultants holland és a resource informatik ag svájci szolgáltatócég) telepítette a Duettet, és a visszajelzések alapján gyorsan sikerült lebonyolítaniuk a bevezetési projektet. A következő 12 hónapban az SAP és a Microsoft olyan „Value” csomagokkal lép piacra, amelyek a Microsoft Office 2007 rendszert és üzleti forgatókönyvek szélesebb körét támogatják. A két vállalat 2007 nyarára tervezi a Duet 1.5 változat kibocsátását, amely még több üzleti forgatókönyvet biztosít majd, és speciális eszközökkel segíti e forgatókönyvek egyedi ügyféligények szerinti konfigurálását és testreszabását.

Nap mint nap infomunkások millió használják a Microsoft Office rendszert munkaeszközként és az együttműködés támogatására, ezzel párhuzamosan pedig az SAP nagyvállalati folyamatait és üzleti adatait is igénybe veszik feladataik elvégzéséhez. A Duet egységes kapcsolatot biztosít a vállalat mySAP ERP-ben strukturált üzleti folyamatai és információi valamint a Microsoft Office környezet végfelhasználója között – ezzel is segítve a döntéshozatalt és a vállalat belső szabályzatainak megfelelő működést.
Kulcsszavak: Microsoft ERP SAP

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

LEO-műholdak: zsákutca vagy forradalom a szélessávú internetben?

A LEO-műholdak a világ minden szegletébe elhozhatják a nagy sebességű internetet – ha nem állnak egymás útjába. A Deloitte TMT Predictions 2020-as jelentése így fogalmazott: az alacsony Föld körüli pályán (LEO) működő műholdak konstellációi vagy forradalmat hoznak el a szélessávú szolgáltatásokban, vagy egy nagy rakás űrszemét keletkezik. Három évvel később még mindig nem teljesen egyértelmű, melyik szcenárió jön be, sok vállalat azonban továbbra is az előbbire szavaz.

2023. március 24. 09:56

A Kingston Technology vezeti a 2022-es rangsort a viszonteladói SSD-piacon

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette, hogy 2022-ben SSD-piaci részesedés szempontjából az első helyen végzett a viszonteladói szegmensben. Bár az előző évhez képest csökkent a kliens SSD-k iránti kereslet, a végfelhasználói piacon tapasztalt folyamatos árcsökkenés következtében kialakult rugalmasság és diverzifikáció fenntartotta az egészséges keresletet a Kingston kiváló minőségű SSD-megoldásai iránt. 2022-ben a Kingston az új NV2 kliens NVMe meghajtóval bővítette portfólióját, valamint konzol- és PC-gamerek számára ideális hűtőbordás modellel frissítette a díjnyertes Kingston FURY Renegade SSD-t.

2023. március 23. 19:27

Az ABB szerint minden évben újabb 8,56 milliárd köbméter szennyvíz kezelése szükséges

A globális szennyvíztisztítási kapacitást évente 8,56 milliárd köbméterrel kell növelni, és évente 469* új szennyvíztisztító létesítménybe kell beruházni ahhoz, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) célkitűzései teljesüljenek**. Ezek az ABB által megrendelt független kutatás eredményei a 2023. március 22-i Víz Világnapja (WWD) kapcsán.

2023. március 23. 15:05

Klímabarát kismegszakítókat dob piacra a Schneider Electric

A Schneider Electric piacra dobja első, újrahasznosított műanyagot tartalmazó kismegszakítóit a Resi9 termékcsalád részeként. Az új termékek több mint 50 százalékban újrahasznosított műanyagból készülnek, gyártásuk során pedig a korábbi modellekhez képest 14 százalékkal alacsonyabb a CO2-kibocsátás.

2023. március 23. 11:13

Megnyílt a regisztráció az idei Smart Factory ConnAction ipar 4.0 konferenciára

Az ipar 4.0 témakörének egyik legjelentősebb hazai eseménye 2023. június 7-8-9. között várja az érdeklődőket Esztergomban.

2023. március 22. 21:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48