Biztonságos nyomtatást kínál az Epson

forrás Prim Online, 2006. november 21. 18:54
Az Epson bemutatta AcuLaser C3800-as nyomtatóját. A biztonságos nyomtatási funkció lehetővé teszi a közvetlenül USB-meghajtóról történő, valamint a jelszóval védett nyomtatást azokon a helyeken, ahol a biztonság kiemelten fontos szempont.
Az Epson USB Memory Print Maker funkció garantálja a bizalmas dokumentumok biztonságos kinyomtatását. A bizalmas dokumentumok egy USB-meghajtóról közvetlenül nyomtathatók, így ellenőrizhető az adatok útja és megelőzhető az esetleges adatlopás. A számítógépről törtánő PDF-fájl nyomtatása jelszóval levédhető, vagyis csak akkor nyomtatja ki a gép, ha azt a jelszó segítségével engedélyeztük közvetlenül a készüléken.

A nyomtató többféle csatlakozási lehetőséget is kínál, például nagysebességű (Hi-Speed) USB 2.0 és Ethernet kapcsolatot, valamint gyárilag többféle lapleíró nyelvet – PCL6, Adobe Postscript 3 és ESC/Page Colour – is támogat. 

Az Epson AcuLaser C3800 legfontosabb tulajdonságai:

  • Kompakt, színes A/4-es lézernyomtató.
  • Gyors nyomtatás színesben és fekete-fehérben egyaránt – 20, illetve 25 lap/perc sebességgel.
  • A nagy, fényes LCD-s vezérlőpanelen ábrák jelzik a feladatok állapotát, a hibákat és a kellékanyagok mennyiségét.
  • Egyszerűen integrálható a meglévő hálózatokba, sokféle csatlakoztatási lehetőséggel.
  • Nagyteljesítményű CPU és kiegészítő ASIC az összetett feladatok gyorsabb feldolgozásához.
  • 128 MB memória, amely akár 1 GB-ig is bővíthető, az összetett feladatok gyorsabb feldolgozásához.
  • Sokoldalú papírkezelés: maximum 1250 lap kapacitás és havi akár 60 ezer lap nyomtatott mennyiség.
  • Nagy felbontás: 4800 RIT.
  • Csatlakoztatható Hi-Speed USB  2.0-n és Etherneten keresztül is.
  • Többféle nyomtatónyelvet is támogat gyárilag: PCL6, Adobe Postscript 3 és ESC/Page Colour.
Kulcsszavak: printer Epson

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

NIS2 és DORA: a kiberbiztonsági felzárkóztatás motorjai vagy újabb felesleges terhek?

Egyre inkább foglalkoztatja a vállalatokat az Európai Unióban, hogy hogyan fogja érinteni őket a NIS2, a felülvizsgált kibervédelmi irányelv, amely a 2016-os hálózat és információbiztonsági irányelv helyébe lép (NIS), illetve a Digital Operational Resilience Act (DORA), a pénzügyi szektor védelmének erősítését célzó rendelet. A NIS2 esetében a részletek még pontosításra várnak és a tagországok csak később ültetik át a nemzeti jogba az irányelveket, de az biztos, hogy az EU-n belül tevékenykedő cégeknek komoly munkát kell fektetniük abba, hogy eleget tegyenek a jogszabályoknak. Ha észszerűen implementálják az előírásokat a helyi jogrendbe, az jelentős előrelépést hozhat a hazai vállalatok kibervédelmi fejlettségében, ám ehhez kulcsfontosságú, hogy már most elkezdjék a felkészülést. A BlueVoyant szakértői áttekintették, hogy várakozásaik szerint mit jelentenek majd a gyakorlatban a jogszabályok.

2023. május 31. 17:00

A QNAP elvitte legújabb termékeit az idei COMPUTEX kiállításra

A QNAP Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora is részt vesz a COMPUTEX TAIPEI 2023 kiállításon (Nangang Exhibition Center, 1. csarnok, standazonosító: J0409a).

2023. május 30. 16:55

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

Ötéves digitális átalakítási program elindításáról állapodott meg a Diageo az SAP-val és az IBM-mel

Informatikai környezetének teljes korszerűsítésére indított programot a világhírű italmárkák gyártásáról és forgalmazásáról ismert Diageo. A többek közt a Guinness, a Smirnoff és a Johnnie Walker márkákat birtokló Diageo a folyamatainak újratervezését és fejlesztését célozza meg, mind a 180 országra kiterjedően, ahol a vállalat működik. A vállalat eddigi legnagyobb és legátfogóbb stratégiai projektjének kivitelezésére az SAP és az IBM fogtak össze.

2023. május 27. 13:21

Megoldás a nagyméretű, elosztott hálózatokat üzemeltető cégek számára

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks bemutatta új XGS2220 Layer 3 Access Switch sorozatát, amely segít a kis- és középvállalkozásoknak lépést tartani a hálózatukkal szemben támasztott növekvő igényekkel és elvárásokkal.

2023. május 25. 20:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39