Három mobillal bővült a Vodafone 3G telefonkínálata

forrás Prim Online, 2006. november 23. 12:12
Három új készülékkel egészült ki a Vodafone harmadik generációs telefonválasztéka. A kínálatban megjelent a Sony Ericsson két okostelefonja, az M600i és a P990i, illetve egy exkluzív készülék, az LG L600V zenemobil.
A Sony Ericsson M600i készülék biztonságos email, internet, és céges intranet elérhetőséget biztosít. A modell a vékony, érintőképernyő mellett saját kétfunkciós billentyűzettel és gyorsbillentyűkkel rendelkezik. Szoftverplatformjának és kezelőfelületének köszönhetően egyszerre több feladat ellátása is lehetséges - például fájlküldés telefonbeszélgetéssel egy időben. A telefon beépített memóriája 80 MB, de az alapcsomagban egy további 64 MB tárhelyű Memory Stick Micro memória kártya található.

A P990i készülék a Sony Ericsson okostelefonjainak legfrissebb darabja, amely teljes körű e-mail hozzáférést nyújt, a mellékletekkel együtt. Az okostelefon egy egyszerűen használható billentyűzettel rendelkezik, továbbá beírhatjuk az üzenetet a készülékhez kapott toll segítségével a kijelzőn megjelenő billentyűzeten is. A Sony Ericsson P990i-ben két kamerát találhatunk, egy a videobeszélgetésekhez, egy másik pedig vízszintes helyzetben fénykép készítéséhez vagy videó felvételéhez használható. A telefon alapcsomagjában a 60 MB beépített memória mellett egy 64 MB-os Memory Stick PRO Duo kártya is szerepel.

Az LG L600V az első 3G modell a dél-koreai gyártótól, amelyet kizárólag a Vodafone számára fejlesztettek. Az L600V tömege mindössze 67 gramm, ezzel a Vodafone kínálatában elérhető legkönnyebb 3G telefon. A mobilkészülék alapvetően szórakoztató funkciókban erős, a szétnyitható mobil fedlapjáról a zenelejátszó alkalmazás közvetlenül elérhető. A telefon egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgéppel van ellátva, amely segítségével nem csak fotózni, hanem videózni, vagy akár videotelefonálni is lehet. A zenéket, képeket és egyéb file-okat egyrészt a belső memóriában, másrészt pedig Micro SD memóriakártyákon tárolhatjuk el.
Kulcsszavak: UMTS mobiltelefon Vodafone

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Érkeznek a felújított telefonok a Telekomtól

Október 2-től A+ prémium minősítésű felújított készülékek vásárolhatók a Telekomtól. A vállalat ezzel is szeretné azt támogatni, hogy a digitális világ tüneményeihez való hozzáférés még szélesebb kör számára legyen elérhető.

2023. október 2. 18:20

A HONOR X6a-val a vállalat újra a középkategóriás okostelefonok világában alkot nagyot

A HONOR ma bejelentette, hogy érkezik a HONOR X6a. Bámulatos, 6,56”-os kijelzője támogatja a dinamikus fénytompítást, erőteljes 50MP-es tripla kamerarendszere kiváló a fényképezéshez, az 5200mAh-s  akkumulátor teljesítmény és a 128GB tárhely pedig átfogó felhasználói élményt nyújtanak az egész napra.

2023. október 2. 14:24

Díjeső a HONOR-nak Kínában

A HONOR innovációs díjat nyert az okoseszközök kategóriájában a Kantar BrandZ China gálaeseményen.

2023. szeptember 28. 12:53

Megérkezett a nemzetközi piacra szánt Xiaomi 13T telefoncsalád

A Xiaomi bemutatta a legújabb 13T okostelefon sorozatát, a Xiaomi 13T-t és a Xiaomi 13T Pro-t, amely a képalkotást művészi fokon űző felhasználók körében tehet szert majd a legtöbb rajongóra. A Leicával közösen fejlesztett, professzionális optika került a készülékekbe, így a Xiaomi 13T sorozat a Leica kamerák esszenciáját megragadó Authentic Leica Imagery szolgáltatásokkal büszkélkedhet. A telefonok teljesítményét optimalizálták, üzemidejüket még jobban kitolták, a kijelzőjük pedig kristály tisztán, nagy részletgazdagsággal jeleníti meg a tartalmakat – vagyis kivételesen jó képmegjelenítő tulajdonságokkal rendelkeznek és nagyszerű felvételek készülhetnek velük. 

2023. szeptember 27. 12:54

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38