Interware: WifiZone-nal bővített internetszolgáltatás

forrás Prim Online, 2006. december 3. 16:26
A MobilShow kiállításon sajtótájékoztatón ismertetett és bemutatott, legújabb innovációja a Világbérlet - korlátlan szélessávú ADSL internet hozzáférés – összekapcsolása egy vezeték nélküli internet szolgáltatással, a WifiZone-nal. Az Interware ADSL Világbérlet előfizetői külön regisztráció és azonosítás nélkül egy hozzáférési azonosítóval kapcsolódhatnak az Ace Telecom által üzemeltetett WifiZone HotSpot-okon keresztül a világhálóra. A Világbérlet tulajdonosok jelenleg Budapest néhány legforgalmasabb területén - pl. a West End City Centerben - igénybe vehetik a vezeték nélküli internet kapcsolatot.
Az Interware 2006. december 1-jétől minden új belépő és meglévő ügyfelének elérhetővé teszi a szolgáltatást. Az ADSL szolgáltatás csomagok díjai – csomagonként változó mennyiségben – természetesen tartalmazzák a WifiZone hozzáférés díját is. Mivel nincs külön regisztráció, nincs újabb azonosító, jelszó, így a szolgáltatás használata rendkívül egyszerű, pusztán egy hordozható számítógépre, egy PDA-ra vagy akár egy arra alkalmas mobiltelefonra van szükség. Az Interware december 1-jétől kedvező ADSL ajánlatokkal jelent meg a piacon. Már 3360 Ft-os havidíjjal, vagy akár egy évig díjmentesen is kínál korlátlan szélessávú internetszolgáltatást, melyeknek ezentúl része a WifiZone vezeték nélküli hozzáférés is. Ezen felül azon az előfizetők számára, akik a Laptop.hu Kft-vel közös év végi promócióban Interware ADSL-t és Laptop.hu Kft-s hordozható számítógépet vásárolnak, további ajándékokat, illetve kedvezményeket biztosítanak.

 A WifiZone az ACE Telecom Kft. legújabb vezeték nélküli internetszolgáltatása (www.wifizone.hu). A WifiZone egy HotSpot jellegű rendszer, amely a jelenleg működő hasonló szolgáltatásokhoz képest számos többletszolgáltatásokat nyújt a felhasználók részére. Felcsatlakozva a WifiZone azonosítójú (SSID) hálózatra, a felhasználó a webböngészővel a rendszer kezdőoldalát éri el. Az internet elérésre két lehetősége van az ügyfélnek: a 15 perces, 256Kbps-os ingyen internetet választja, melynek lejárta után ismét a kezdőlap jelenik meg, de újra és újra 15 perces ingyenes időszak igényelhető, az ügyfél regisztrálás után emeltdíjas SMS-sel többórás, 1Mbps-os megszakítás nélküli hozzáférést vásárolhat

A rendszer kiemelt sajátossága, hogy az egyes szolgáltatási területekhez helyspecifikus tartalom társítható. Ezáltal lehetővé válik, hogy a weboldal tartalma és az online médiafelületek felhasználása teljes mértékben testreszabható legyen. Jelenleg 20 kül- és beltéri ellátási területen használható a szolgáltatás, például a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnokban, a Magyar Nemzeti Galéria környékén, a WestEnd City Centerben. A jövő évben további 60 db új HotSpot kialakítását tervezi a cég.
Kulcsszavak: Interware

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Eger helyi autóbusz-bérletei is megvásárolhatók a MÁV applikációjában

A MÁV-Volán-csoport közös fejlesztéseinek köszönhetően már az egri utasok számára is gyorsabb és egyszerűbb lesz a bérletvásárlás. Április 15-től a helyi autóbusz-bérleteket is meg lehet váltani a MÁV applikációjában és a vasúti személypénztárban.

2021. április 16. 19:55

Bemutatkozik az Xperia 10 III

A Sony örömmel jelenti be, hogy a népszerű Xperia 10 széria az Xperia 10 III-mal bővül, mely az Xperia 10 készülékek között elsőként 5G kapcsolódási lehetőséggel is rendelkezik. Az Xperia 10 III stílusos, kompakt, könnyű és vízálló kialakítással és megnövelt akkumulátor élettartammal érkezik, valamint számos szórakoztató funkciót is magába foglal. Az Xperia 10 III egy kiemelkedő középkategóriás készülék, melyet az erő, a gyorsaság és a hordozhatóság jegyében alkottak meg. 

2021. április 14. 18:09

Különleges fotózási funkciókkal érkezik két Sony telefon

Két új készülékkel bővülnek a Sony mobilkínálatának zászlóshajói, az Xperia 1 és Xperia 5 széria. Az Xperia 1 III és az Xperia 5 III integrált funkciók széles kínálatával rendelkezik, amely segít az Xperia közösség tagjainak abban, hogy hódolhassanak szenvedélyeiknek. Legyen szó fotósokról, a zene és mozi szerelmeseiről, játékosokról vagy filmkészítőkről, az Xperia 1 és 5 következő generációjának készülékei új szintre emelik a felhasználói élményt az új funkciók tárházának és az elképesztő sebességnek köszönhetően. 

2021. április 14. 16:11

Már közel hatezren töltötték le a mydronespace mobilalkalmazást

Az elmúlt három hónapban csaknem hatezren töltötték le Magyarország drónapplikációját, a mydronespace-t. A HungaroControl drónpilóták számára fejlesztett alkalmazása a pilóta nélküli légi járművek biztonságos közlekedését garantálja.

2021. április 14. 14:37

Továbbra is előtérben az előfizetők

Töretlenül folytatja megkezdett fejlesztéseit a DIGI, a januárban kereskedelmi szolgáltatásként indult saját mobilszolgáltatás terén. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mostantól az ország 12 megyéjében újabb 25 településen érhető el a DIGI Kft. mobilszolgáltatása, ezáltal a lefedett települések száma meghaladta 775-öt. 

2021. április 13. 19:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05