Interware: WifiZone-nal bővített internetszolgáltatás

forrás Prim Online, 2006. december 3. 16:26
A MobilShow kiállításon sajtótájékoztatón ismertetett és bemutatott, legújabb innovációja a Világbérlet - korlátlan szélessávú ADSL internet hozzáférés – összekapcsolása egy vezeték nélküli internet szolgáltatással, a WifiZone-nal. Az Interware ADSL Világbérlet előfizetői külön regisztráció és azonosítás nélkül egy hozzáférési azonosítóval kapcsolódhatnak az Ace Telecom által üzemeltetett WifiZone HotSpot-okon keresztül a világhálóra. A Világbérlet tulajdonosok jelenleg Budapest néhány legforgalmasabb területén - pl. a West End City Centerben - igénybe vehetik a vezeték nélküli internet kapcsolatot.
Az Interware 2006. december 1-jétől minden új belépő és meglévő ügyfelének elérhetővé teszi a szolgáltatást. Az ADSL szolgáltatás csomagok díjai – csomagonként változó mennyiségben – természetesen tartalmazzák a WifiZone hozzáférés díját is. Mivel nincs külön regisztráció, nincs újabb azonosító, jelszó, így a szolgáltatás használata rendkívül egyszerű, pusztán egy hordozható számítógépre, egy PDA-ra vagy akár egy arra alkalmas mobiltelefonra van szükség. Az Interware december 1-jétől kedvező ADSL ajánlatokkal jelent meg a piacon. Már 3360 Ft-os havidíjjal, vagy akár egy évig díjmentesen is kínál korlátlan szélessávú internetszolgáltatást, melyeknek ezentúl része a WifiZone vezeték nélküli hozzáférés is. Ezen felül azon az előfizetők számára, akik a Laptop.hu Kft-vel közös év végi promócióban Interware ADSL-t és Laptop.hu Kft-s hordozható számítógépet vásárolnak, további ajándékokat, illetve kedvezményeket biztosítanak.

 A WifiZone az ACE Telecom Kft. legújabb vezeték nélküli internetszolgáltatása (www.wifizone.hu). A WifiZone egy HotSpot jellegű rendszer, amely a jelenleg működő hasonló szolgáltatásokhoz képest számos többletszolgáltatásokat nyújt a felhasználók részére. Felcsatlakozva a WifiZone azonosítójú (SSID) hálózatra, a felhasználó a webböngészővel a rendszer kezdőoldalát éri el. Az internet elérésre két lehetősége van az ügyfélnek: a 15 perces, 256Kbps-os ingyen internetet választja, melynek lejárta után ismét a kezdőlap jelenik meg, de újra és újra 15 perces ingyenes időszak igényelhető, az ügyfél regisztrálás után emeltdíjas SMS-sel többórás, 1Mbps-os megszakítás nélküli hozzáférést vásárolhat

A rendszer kiemelt sajátossága, hogy az egyes szolgáltatási területekhez helyspecifikus tartalom társítható. Ezáltal lehetővé válik, hogy a weboldal tartalma és az online médiafelületek felhasználása teljes mértékben testreszabható legyen. Jelenleg 20 kül- és beltéri ellátási területen használható a szolgáltatás, például a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnokban, a Magyar Nemzeti Galéria környékén, a WestEnd City Centerben. A jövő évben további 60 db új HotSpot kialakítását tervezi a cég.
Kulcsszavak: Interware

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megerősödni látszik a SES vezető tartalomközvetítői pozíciója

A SES bejelentette, hogy 2020 folyamán több európai közszolgálati műsorszolgáltatóval is több évre szóló megállapodást kötött, összesen több mint 66 millió euró értékben; ennek köszönhetően a műholdas TV-vel rendelkező európai háztartások milliói továbbra is világszínvonalú megbízhatósággal sugárzott SD és HD tartalmakat nézhetnek otthonaikban.

2021. február 26. 09:54

A GOmontir segítségével a városi közlekedés új szintje kezdődik

Az Indonéziában már elterjedt GOmontir applikáció célja, hogy megkönnyítse a városi közlekedést az utasok és a szervizek összekapcsolásával. Az alkalmazás lehetővé teszi az esetleges jármű meghibásodások gyors és gördülékeny orvoslását, mindössze néhány gombnyomással.

2021. február 24. 19:46

Aszimmetrikus dizájnnal jön a Huawei új összehajtható telefonja

Bemutatta legújabb generációs összehajtható telefonját a Huawei. A Mate X2 új generációs, zászlóshajó okostelefon vadonatúj, kompakt kialakítással, szándékosan eltolt tömegközépponttal, nagy szilárdságú acél és szénszálas kompozit készülékházzal, Ultra Vision Leica Quad kamerarendszerrel és Kirin 9000 5G chipkészlettel és az 55 W-os gyorstöltést támogató 4500 mAh-s akkumulátorral érkezik. A kihajtott kijelző az egyik legnagyobb az iparágban, az aszimmetrikus kialakításnak köszönhetően pedig sokkal természetesebb a fogása.

2021. február 23. 11:43

Egy éve indult el az ÉletMentő alkalmazás

Tavaly január végén indult el a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat ÉletMentő applikációja, amely a digitalizáció segítségével gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a segélyhívást. Az applikáció társadalmi hasznosságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elmúlt egy évben 530 ezren töltötték le és már közel 3000 esetben nyújtott segítséget. 

2021. február 19. 13:19

Új fejezetet nyit a hálózatbiztonságban az Ericsson 5G RAN slicing technológiája

Jelentősen megnőtt azoknak a felhasználási területeknek a száma, ahol nem folyamatosan van szükség a nagy sávszélességű mobilhálózatra, de amikor igen, akkor fontos, hogy folyamatosan gyors maradjon a kapcsolat. Ilyen a médiaipar, a cloud gaming, a járművek vagy az épp mentést támogató rendszerek távvezérlése. Erre a kihívásra jelent választ az Ericsson új technológiája.

2021. február 14. 16:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55