Interware: WifiZone-nal bővített internetszolgáltatás

forrás Prim Online, 2006. december 3. 16:26
A MobilShow kiállításon sajtótájékoztatón ismertetett és bemutatott, legújabb innovációja a Világbérlet - korlátlan szélessávú ADSL internet hozzáférés – összekapcsolása egy vezeték nélküli internet szolgáltatással, a WifiZone-nal. Az Interware ADSL Világbérlet előfizetői külön regisztráció és azonosítás nélkül egy hozzáférési azonosítóval kapcsolódhatnak az Ace Telecom által üzemeltetett WifiZone HotSpot-okon keresztül a világhálóra. A Világbérlet tulajdonosok jelenleg Budapest néhány legforgalmasabb területén - pl. a West End City Centerben - igénybe vehetik a vezeték nélküli internet kapcsolatot.
Az Interware 2006. december 1-jétől minden új belépő és meglévő ügyfelének elérhetővé teszi a szolgáltatást. Az ADSL szolgáltatás csomagok díjai – csomagonként változó mennyiségben – természetesen tartalmazzák a WifiZone hozzáférés díját is. Mivel nincs külön regisztráció, nincs újabb azonosító, jelszó, így a szolgáltatás használata rendkívül egyszerű, pusztán egy hordozható számítógépre, egy PDA-ra vagy akár egy arra alkalmas mobiltelefonra van szükség. Az Interware december 1-jétől kedvező ADSL ajánlatokkal jelent meg a piacon. Már 3360 Ft-os havidíjjal, vagy akár egy évig díjmentesen is kínál korlátlan szélessávú internetszolgáltatást, melyeknek ezentúl része a WifiZone vezeték nélküli hozzáférés is. Ezen felül azon az előfizetők számára, akik a Laptop.hu Kft-vel közös év végi promócióban Interware ADSL-t és Laptop.hu Kft-s hordozható számítógépet vásárolnak, további ajándékokat, illetve kedvezményeket biztosítanak.

 A WifiZone az ACE Telecom Kft. legújabb vezeték nélküli internetszolgáltatása (www.wifizone.hu). A WifiZone egy HotSpot jellegű rendszer, amely a jelenleg működő hasonló szolgáltatásokhoz képest számos többletszolgáltatásokat nyújt a felhasználók részére. Felcsatlakozva a WifiZone azonosítójú (SSID) hálózatra, a felhasználó a webböngészővel a rendszer kezdőoldalát éri el. Az internet elérésre két lehetősége van az ügyfélnek: a 15 perces, 256Kbps-os ingyen internetet választja, melynek lejárta után ismét a kezdőlap jelenik meg, de újra és újra 15 perces ingyenes időszak igényelhető, az ügyfél regisztrálás után emeltdíjas SMS-sel többórás, 1Mbps-os megszakítás nélküli hozzáférést vásárolhat

A rendszer kiemelt sajátossága, hogy az egyes szolgáltatási területekhez helyspecifikus tartalom társítható. Ezáltal lehetővé válik, hogy a weboldal tartalma és az online médiafelületek felhasználása teljes mértékben testreszabható legyen. Jelenleg 20 kül- és beltéri ellátási területen használható a szolgáltatás, például a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnokban, a Magyar Nemzeti Galéria környékén, a WestEnd City Centerben. A jövő évben további 60 db új HotSpot kialakítását tervezi a cég.
Kulcsszavak: Interware

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Már egy évtizede társ a mindennapokban: 10 éves a Simple alkalmazás

Magyarország egyik legnépszerűbb mobilappja*, a Simple alkalmazás idén ünnepli a 10. születésnapját.  Az applikáció 2014. április 15-én vált elérhetővé az alkalmazásboltokban, az elmúlt évtizedben már több mint hárommillióan töltötték le, és indulása óta már több mint 50 millió in-app és 80 millió NFC tranzakció futott át rajta. A fejlesztő és üzemeltető OTP Mobil számításai alapján 2023-ban a hazai online autópálya-matrica, a közterületi parkolójegy értékesítés és a QR-kód alapú csekkbefizetések is mintegy majdnem ötöde a Simple appon keresztül történt. 

2024. április 15. 13:02

Tavaszi fotózási tippek a HONOR-tól

A HONOR jobbnál jobb hardverrel és szoftverrel teszi izgalmasabbá a fotózást, de a funkciók és lehetőségek kihasználásához érdemes észben tartani pár egyszerű tippet ahhoz, hogy a lehető legszebb képeket készíthessük el.

2024. április 11. 11:38

A csoportos beszélgetéseket összegzi a Rakuten Viber új, MI-alapú funkciója

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hívások globális piacvezetője az OpenAI technológiáját felhasználva elindított egy mesterséges intelligenciával vezérelt beszélgetés összegző funkciót. A szolgáltatás a csoportos csevegések olvasatlan üzeneteinél hasznosítható. A több millió felhasználó igényeinek megfelelően kifejlesztett funkció zökkenőmentes és gyors megoldást kínál arra, hogy a csevegésben lévő akár 100 olvasatlan üzenetből a lényeges információkat egy tömör összefoglalóba sűrítse.

2024. április 10. 21:07

Mesterséges intelligenciával beszélgetve tökéletesíthetjük a kiejtésünket

Teljesen megújult a magyar fejlesztésű nyelvtanuló alkalmazás, a Xeropan. Az app már eddig is meghódította a világot, hiszen eddig összesen több mint kétmillióan használták a földkerekség minden táján – az új, 5.0-ás verzió pedig valószínűleg tovább növeli a regisztrálók számát. Új, komoly szakmai háttérrel összeállított, lineárisan felépülő tananyaggal segíti a nyelvtanulást, miközben kiejtésünket fejleszti és mesterséges intelligenciával a beszédkészségünket is gyakoroltatja.

2024. április 8. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09