Interware: WifiZone-nal bővített internetszolgáltatás

forrás Prim Online, 2006. december 4. 13:34
Az Interware MobilShow kiállításon sajtótájékoztatón ismertetett és bemutatott, legújabb innovációja a Világbérlet - korlátlan szélessávú ADSL internet-hozzáférés - összekapcsolása egy vezeték nélküli internet szolgáltatással, a WifiZone-nal. Az Interware ADSL Világbérlet előfizetői külön regisztráció és azonosítás nélkül egy hozzáférési azonosítóval kapcsolódhatnak az Ace Telecom által üzemeltetett WifiZone HotSpot-okon keresztül a világhálóra. A Világbérlet-tulajdonosok jelenleg Budapest néhány legforgalmasabb területén - pl. a West End City Centerben - igénybe vehetik a vezeték nélküli internetkapcsolatot.
Az Interware 2006. december 1-jétől minden új belépő és meglévő ügyfelének elérhetővé teszi a szolgáltatást. Az ADSL szolgáltatás csomagok díjai – csomagonként változó mennyiségben – természetesen tartalmazzák a WifiZone hozzáférés díját is. Mivel nincs külön regisztráció, nincs újabb azonosító, jelszó, így a szolgáltatás használata rendkívül egyszerű, pusztán egy hordozható számítógépre, egy PDA-ra vagy akár egy arra alkalmas mobiltelefonra van szükség. Az Interware december 1-jétől kedvező ADSL ajánlatokkal jelent meg a piacon. Már 3360 Ft-os havidíjjal, vagy akár egy évig díjmentesen is kínál korlátlan szélessávú internetszolgáltatást, melyeknek ezentúl része a WifiZone vezeték nélküli hozzáférés is. Ezen felül azon az előfizetők számára, akik a Laptop.hu Kft-vel közös év végi promócióban Interware ADSL-t és Laptop.hu Kft-s hordozható számítógépet vásárolnak, további ajándékokat, illetve kedvezményeket biztosítanak.

A WifiZone az ACE Telecom Kft. legújabb vezeték nélküli internetszolgáltatása. A WifiZone egy HotSpot jellegű rendszer, amely a jelenleg működő hasonló szolgáltatásokhoz képest számos többletszolgáltatásokat nyújt a felhasználók részére. Felcsatlakozva a WifiZone azonosítójú (SSID) hálózatra, a felhasználó a webböngészővel a rendszer kezdőoldalát éri el. Az internet elérésre két lehetősége van az ügyfélnek: a 15 perces, 256Kbps-os ingyen internetet választja, melynek lejárta után ismét a kezdőlap jelenik meg, de újra és újra 15 perces ingyenes időszak igényelhető, az ügyfél regisztrálás után emeltdíjas SMS-sel többórás, 1Mbps-os megszakítás nélküli hozzáférést vásárolhat

A rendszer kiemelt sajátossága, hogy az egyes szolgáltatási területekhez helyspecifikus tartalom társítható. Ezáltal lehetővé válik, hogy a weboldal tartalma és az online médiafelületek felhasználása teljes mértékben testreszabható legyen. Jelenleg 20 kül- és beltéri ellátási területen használható a szolgáltatás, például a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnokban, a Magyar Nemzeti Galéria környékén, a WestEnd City Centerben. A jövő évben további 60 db új HotSpot kialakítását tervezi a cég.
Kulcsszavak: Wi-Fi Interware

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Páratlan okostelefonos fotózási élményt nyújt a Xiaomi új sorozata

A Xiaomi ma bejelentette a legújabb csúcskategóriás mobiltelefon szériájának, a Xiaomi 12T termékcsalád nemzetközi piacra való érkezését. A készülékeket a technológiai innovációk sora jellemzi, így mind a Xiaomi 12T Pro, mint a Xiaomi 12T a Xiaomi legújabb képalkotó rendszerét kapta meg. Akik kivételes teljesítményre, és a tartalomkészítéshez kreatív funkciókra vágynak, meg fogják találni a számításukat az új készülékekben.

2022. október 4. 18:40

Gyorsítósávon az önvezetés felé

A Széchenyi István Egyetem újabb mérföldkőhöz érkezett az 5G alkalmazási lehetőségei és az önvezető járművek kutatása terén. A győri mérnökök sofőr nélkül irányítottak egy személyautót a zalaegerszegi ZalaZONE tesztpályán a Magyar Telekom által biztosított 5G Campus mobilhálózat segítségével.

2022. október 4. 13:59

Tippek a lombhullató szezon fotózásához és videózásához

Vége a nyaralásnak, hűl az idő, és fokozatosan veszi fel a természet is őszi színeit. Az új évszak remek lehetőségeket biztosít arra, hogy kiránduljunk vagy utazzunk, ott pedig egyedi felvételeket készíthessünk. Akár bakancsot húzunk, akár autóba ülünk, akár csak az otthon melegéből szemlélünk, okostelefonunkkal príma fotókat és videókat alkothatunk.

2022. szeptember 30. 18:47

Vadonatúj kameratechnológiával jön a Mate 50 Pro

Bemutatta Magyarországon új zászlóshajó okostelefonját a Huawei. A HUAWEI Mate 50 Pro-t vadonatúj kameratechnológiával szerelték fel, amely a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekeszértékű kamerával rendelkezik

2022. szeptember 30. 13:59

A Telekom bemutatja saját márkás okostelefonjait

A Google-lal közösen fejlesztett készülékek nem csak nagy felbontású kamerájukkal, premium dizájnjukkal, vagy hosszú üzemidejükkel hódíthatják meg a mobilpiacot, hanem az árukkal is. A T Phone 5G-vel és a T Phone Pro 5G-vel már sokkal több mindenki számára válhat kézzelfoghatóvá és elérhetővé az 5G-s felhasználói élmény*.

2022. szeptember 30. 12:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00