Interware: WifiZone-nal bővített internetszolgáltatás

forrás Prim Online, 2006. december 4. 13:34
Az Interware MobilShow kiállításon sajtótájékoztatón ismertetett és bemutatott, legújabb innovációja a Világbérlet - korlátlan szélessávú ADSL internet-hozzáférés - összekapcsolása egy vezeték nélküli internet szolgáltatással, a WifiZone-nal. Az Interware ADSL Világbérlet előfizetői külön regisztráció és azonosítás nélkül egy hozzáférési azonosítóval kapcsolódhatnak az Ace Telecom által üzemeltetett WifiZone HotSpot-okon keresztül a világhálóra. A Világbérlet-tulajdonosok jelenleg Budapest néhány legforgalmasabb területén - pl. a West End City Centerben - igénybe vehetik a vezeték nélküli internetkapcsolatot.
Az Interware 2006. december 1-jétől minden új belépő és meglévő ügyfelének elérhetővé teszi a szolgáltatást. Az ADSL szolgáltatás csomagok díjai – csomagonként változó mennyiségben – természetesen tartalmazzák a WifiZone hozzáférés díját is. Mivel nincs külön regisztráció, nincs újabb azonosító, jelszó, így a szolgáltatás használata rendkívül egyszerű, pusztán egy hordozható számítógépre, egy PDA-ra vagy akár egy arra alkalmas mobiltelefonra van szükség. Az Interware december 1-jétől kedvező ADSL ajánlatokkal jelent meg a piacon. Már 3360 Ft-os havidíjjal, vagy akár egy évig díjmentesen is kínál korlátlan szélessávú internetszolgáltatást, melyeknek ezentúl része a WifiZone vezeték nélküli hozzáférés is. Ezen felül azon az előfizetők számára, akik a Laptop.hu Kft-vel közös év végi promócióban Interware ADSL-t és Laptop.hu Kft-s hordozható számítógépet vásárolnak, további ajándékokat, illetve kedvezményeket biztosítanak.

A WifiZone az ACE Telecom Kft. legújabb vezeték nélküli internetszolgáltatása. A WifiZone egy HotSpot jellegű rendszer, amely a jelenleg működő hasonló szolgáltatásokhoz képest számos többletszolgáltatásokat nyújt a felhasználók részére. Felcsatlakozva a WifiZone azonosítójú (SSID) hálózatra, a felhasználó a webböngészővel a rendszer kezdőoldalát éri el. Az internet elérésre két lehetősége van az ügyfélnek: a 15 perces, 256Kbps-os ingyen internetet választja, melynek lejárta után ismét a kezdőlap jelenik meg, de újra és újra 15 perces ingyenes időszak igényelhető, az ügyfél regisztrálás után emeltdíjas SMS-sel többórás, 1Mbps-os megszakítás nélküli hozzáférést vásárolhat

A rendszer kiemelt sajátossága, hogy az egyes szolgáltatási területekhez helyspecifikus tartalom társítható. Ezáltal lehetővé válik, hogy a weboldal tartalma és az online médiafelületek felhasználása teljes mértékben testreszabható legyen. Jelenleg 20 kül- és beltéri ellátási területen használható a szolgáltatás, például a SYMA Sport- és Rendezvénycsarnokban, a Magyar Nemzeti Galéria környékén, a WestEnd City Centerben. A jövő évben további 60 db új HotSpot kialakítását tervezi a cég.
Kulcsszavak: Wi-Fi Interware

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Skanska egy dedikált alkalmazáson keresztül mutatja be új irodaprojektjét

A Skanska új digitális platformot indított, mely bemutatja a budapesti H2Offices irodakomplexumot. Az új alkalmazás növeli a felhasználói élményt és innovatív módon mutatja be az irodatereket. A platform fejlesztésén keresztül a Skanska újabb lépést tesz az ingatlanpiac digitalizációjáért.

2021. március 2. 13:31

Fuss, túrázz, evezz és bringázz a GeoGO több mint 600 virtuális útvonalán

A jelenlegi járványhelyzetben sajnos tömegrendezvényeken nem tudunk találkozni, de a GeoGO oldal segítségével mégis egy nagy közös virtuális felületen teljesíthetünk útvonalakat túrázva, futva, kerékpározva és március közepétől már evezés sportággal is bővül a repertoár. 

2021. március 2. 10:57

Hamarosan a bankok működését is segítheti az Ecomate app

Hamarosan a bankok is bevezethetik az ff.next Ecomate alkalmazását, amely a piacon egyedülálló módon ötvözi a pénzügyi edukációt és környezeti tudatosságra nevelést. Az Ecomate tavaly októberben elnyerte a Vodafone Digitális Díj Bolygónk és Fenntarthatóság kategóriájának megosztott első helyezését, a zöld banki alkalmazás fejlesztése azóta pedig jelentősen felgyorsult. 

2021. március 1. 12:01

Megerősödni látszik a SES vezető tartalomközvetítői pozíciója

A SES bejelentette, hogy 2020 folyamán több európai közszolgálati műsorszolgáltatóval is több évre szóló megállapodást kötött, összesen több mint 66 millió euró értékben; ennek köszönhetően a műholdas TV-vel rendelkező európai háztartások milliói továbbra is világszínvonalú megbízhatósággal sugárzott SD és HD tartalmakat nézhetnek otthonaikban.

2021. február 26. 09:54

A GOmontir segítségével a városi közlekedés új szintje kezdődik

Az Indonéziában már elterjedt GOmontir applikáció célja, hogy megkönnyítse a városi közlekedést az utasok és a szervizek összekapcsolásával. Az alkalmazás lehetővé teszi az esetleges jármű meghibásodások gyors és gördülékeny orvoslását, mindössze néhány gombnyomással.

2021. február 24. 19:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55