Samsung-újdonságok az ITU Telecom World 2006-os kiállításán

forrás Prim Online, 2006. december 5. 17:59
A Samsung Electronics, a számos újdonság mellett az Ultra portfolió legújabb tagjait, az WEP400-as headsetet, az SGH-i718-as mobiltelefont és a legújabb generációs mobil szélessávú technológiákat is bemutatja az ITU Telecom World kiállításon, amelyet december 4 - 8. között rendeznek meg Hongkongban.
A kiállításon megtekinthető az Ultra család három legújabb tagja; az Ultra Music F300, az Ultra Video F500 és az Ultra Messaging i600.

A Samsung az újabban bemutatott mobil szélessávú technológiákkal - a HSUPA (High Speed Uplink Packet Access) és a Mobile WiMAX-xal - teszi lehetővé, hogy a felhasználók bárhol, bármikor hozzáférhessenek magánadásokhoz, blogokhoz, zenékhez, videókhoz és más médiához. A szélessávú technológiákkal felszerelt telefonok elavulttá tehetik a méretes laptopokat, amelyeket kisebb és gyorsabb mobileszközök helyettesítenek majd, villámgyors szélessávú interneteléréssel, megfelelő méretű memóriával, és olyan processzorokkal, amelyek a felhasználók által elvárt valamennyi feladat teljesítésére képesek.

A nagy tudású telefonok palettájáról az SGH-i718-as készülék is megjelenik 2007-ben. Az okostelefon mindössze 13,5 mm, azonban kiválóan alkalmas üzleti és általános felhasználói igények kielégítésére. A Windows Mobile 5.0 PPC Phone Edition platform fut rajta, amely lehetővé teszi a Microsoft Office alkalmazások használatát, valamint az MSN Messenger segítségével online kapcsolatban kommunikálhatnak a felhasználók a családtagjaikk vagy akár az ügyfelekkel. A mobilon végzett munkákat, illetve a 2.0 megapixeles auto focus kamerával készített képeket a ROM 128MB-so vagy a RAM 64MB-os belső memóriára menthetjük, de akár külső MicroSD kártyával is bővíthetjük a készülék kapacitását.

A mobiltelefon-kiegészítők sem szorulnak háttérbe, hiszen az új WEP400-as headset is a kiállított termékek egyike. A WEP400 „Bone Conduction Mikrofon” technológia alkalmazásával továbbítja a hangot. A WEP400-as vibrálást generál a telefonáló álkapocscsontjában, majd ezt a rezgésta középfülbe továbbítja. Az új hangtovábbításnak és az egyedi designnak köszönhetően a környezet zaja sem nyomja el a felek beszélgetését.
Kulcsszavak: ITU mobiltelefon Samsung

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nokia telefonok szereplésével érkezik a James Bond sorozat legújabb tagja

A világ legkeményebb titkosügynökei is a lenyűgöző, skandináv formatervezésű Nokia telefonokkal érzik magukat biztonságban – a 25. James Bond filmben többek között megjelenik az ikonikus Nokia 3310 készülék is. A Nincs idő meghalni szeptember 30-ától látható a mozikban.

2021. szeptember 20. 11:17

Érkezik a Telenorhoz az iPhone 13

A Telenor Magyarországnál is elérhető lesz az eddigi legjobb iPhone-széria: az innovatív és elegáns iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 és iPhone 13 mini.

2021. szeptember 18. 14:58

iPhone Index 2021: hány nap alatt lehet Magyarországon megkeresni az új készülék árát

A Picodi.com csapata összehasonlította az iPhone 13 Pro (128 GB) árait a különböző országok átlagfizetésével, és kiszámította, mennyi ideig kell dolgozniuk ezen országok lakóinak ahhoz, hogy megszerezzék az Apple kiemelt újdonságát.

2021. szeptember 17. 19:35

A Xiaomi bemutatta a tartalomgyártásra szánt Xiaomi 11 termékcsalád új tagjait

A világ egyik vezető technológiai nagyvállalata, a Xiaomi ma bejelentette a Xiaomi 11 készülékcsalád három új okostelefonját, a kreatív felhasználóknak szánt Xiaomi 11T-t és Xiaomi 11T Pro-t, valamint a továbbfejlesztett Xiaomi 11 Lite 5G NE (New Edition) készüléket. 

2021. szeptember 15. 17:48

Az 5G csökkentheti a vidék lemaradását

Egyes kutatások szerint a világ népességének nagyjából a fele nem rendelkezik stabil, megfelelő sebességű internetkapcsolattal, ami több százmillió – döntően vidéki régiókban élő - olyan háztartást feltételez, ahová vagy egyáltalán nem ér el a vezetékes infrastruktúra vagy a meglévő vezetékes hálózat elavult és méretgazdaságossági okokból nem, illetve nehézkesen fejleszthető. Ezen a problémán is segíthet az 5G terjedése: a többszörösére bővülő kapacitás révén a szolgáltatók a modern vezetékes elérésekkel összemérhető vezeték nélküli kapcsolatot képesek nyújtani.

2021. szeptember 14. 09:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46