Év honlapja 2006 díjazottak

forrás Prim Online, 2006. december 6. 14:42
Az Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség által az idén immár ötödik alkalommal közösen meghirdetett „Év Honlapja 2006” pályázatra 186 érvényes nevezés érkezett. A szakmai zsűri 10 kategóriában ítélt oda díjakat. Négy honlapot pedig különdíjjal jutalmazott. Legtöbben a kereskedelem (30), a szolgáltatás (27) és a márkasite (27) kategóriákat választották.
Az elbírálásban döntő szempont volt a honlap felépítettsége, az információ minősége és frissessége, a tartalom aktualitása, az interaktivitás mértéke, a szolgáltatások fejlettsége valamint a kitűzött vállalati cél tartalmi és képi megvalósulása. 
 
Az idei évtől a www.evhonlapja.hu önálló oldalon érhető el a pályázat. Mindemellett megújult a pályázatot kiszolgáló motor is, egyszerűbbé téve a versenyzők és a szervezők közti kommunikációt. A zsűri által végzett értékelési feladatokat is automatizálták. Minden honlapot három zsűritag értékelt. A honlapokat egy véletlengenerátor osztotta szét számukra. A kiértékelt pályázatok eredményének átlagolása után a zsűri minden kategóriában az első hármat még egyszer közösen értékelte. Így alakult ki a végleges sorrend. 

Év Honlapja 2006 - Díjazottak

  • Kultúra kategóriában

  • Oktatás kategóriában
www.dint.hu
Dint Szolgáltató Bt.

  • Kereskedelem kategóriában
www.fotomarket.hu
Fotomarket Kft.

  • Média kategóriában
www.fn.hu
Sanoma Zrt.

  • Kormányzat és település kategóriában
www.kecskemet.hu
Kecskemét MJV Önkormányzata

  • Márkasite kategóriában
www.pannon.hu/mobilszelessav/
Carnation Internet Tanácsadó Zrt.

  • Ipari web kategóriában
www.mol.hu
Kirowski Zrt.

  • Szolgáltató kategóriában
www.globalplaza.hu
GlobalPlaza Kft.

  • Egészségügy kategóriában
www.medicover.hu
Medicover Egészségközpont Zrt.

  • Nonprofit kategóriában
www.mindentudas.hu
Mindentudás Egyeteme Kht.

Különdíjak:

www.szepmuveszeti.hu
Mirai Interactive

Ivád Község Önkormányzata
www.ivad.hu

Perfect Team Bt.
www.sielok.hu

KDB Bank (Magyarország) Zrt.
www.kdb.hu
Kirowski
Kulcsszavak: website verseny pályázat

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

LEO-műholdak: zsákutca vagy forradalom a szélessávú internetben?

A LEO-műholdak a világ minden szegletébe elhozhatják a nagy sebességű internetet – ha nem állnak egymás útjába. A Deloitte TMT Predictions 2020-as jelentése így fogalmazott: az alacsony Föld körüli pályán (LEO) működő műholdak konstellációi vagy forradalmat hoznak el a szélessávú szolgáltatásokban, vagy egy nagy rakás űrszemét keletkezik. Három évvel később még mindig nem teljesen egyértelmű, melyik szcenárió jön be, sok vállalat azonban továbbra is az előbbire szavaz.

2023. március 24. 09:56

Egyre többen ismerik fel Elon Musk “Starlink” technológiájának előnyeit

A gyenge internetkapcsolat miatti kellemetlenségeket senkinek nem kell bemutatni, és bár az informatika az elmúlt 5 évben robbanásszerű fejlődésen ment keresztül, az említett probléma rengeteg embernek okoz bosszúságot napjainkban is, legyen szó akár magáncélú, akár üzleti felhasználóról. Ennek hamarosan vége lehet: 2023-ban már Magyarországon is elérhető és megfizethető megoldás a Starlink szatellit alapú internet-szolgáltatás, ami hamarosan nagy hatással lehet az egész hazai távközlési piacra.

2023. február 17. 15:27

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

A Széchenyi István Egyetem hallgatói ismerkedhettek meg elsőként Elon Musk műholdas rendszerével

Az Elon Musk nevéhez kötődő amerikai SpaceX űrkutatási vállalat több ezer alacsony pályás műhold segítségével létrehozott globális internetszolgáltatása a Starlink, amelynek terminálját és annak tesztelését – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal (NMHH) való együttműködés keretében – a hazai felsőoktatásban elsőként a győri Széchenyi István Egyetemen mutatták be. Ez a program is bizonyította, hogy az intézmény hallgatói a legmodernebb technológiák segítségével naprakész tudást szerezhetnek akár az űrtávközlés területén is.

2023. február 13. 09:58

Internetszolgáltatás: már nem a sebesség, a minőség számít

Új fejlődési szakaszba lépett az internet-hozzáférési szolgáltatások piaca: már nem a sebesség a meghatározó tényező egy ajánlatnál, hanem a megbízhatóság. A Deloitte 2022-es szélessávú internethasználat fogyasztói felmérése arra kereste a választ, hogy mi alapján döntenek a fogyasztók.

2022. december 15. 17:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39