Következő generációs hálózatépítésben támogatja a szolgáltatókat a BT

forrás Prim Online, 2006. december 10. 19:16
A BT bejelentette 21C Global Venture (21C GV) üzletágának elindítását, mely a távközlési szolgáltatókat támogatja világszerte a következő generációs hálózatok (NGN) kiépítésében. A szolgáltatás piacának forgalma öt éven belül várhatóan meghaladja az évi 38 milliárd eurót.
A 21C GV üzletág azokat az egyedülálló tapasztalatokat hasznosítja, amelyeket a BT a világ legfejlettebb következő generációs hálózataként számon tartott 21st Century Network fejlesztése során halmozott fel. E szakértelem segítségével a világ távközlési szolgáltatói gyorsabban megvalósíthatják saját NGN terveiket.

A következő generációs hálózatok és rendszerek segítségével a távközlési szolgáltatók jelentős költségmegtakarítás mellett vezethetnek be innovatív szolgáltatásokat, lerövidíthetik új termékeik piaci bevezetését és javíthatják az ügyfélkiszolgálás minőségét. A BT újonnan létrehozott 21C GV üzletágának BT 21C átalakítási szolgáltatásai (BT 21C Transformation Services) olyan komplett megoldást kínálnak a többi szolgáltatónak, amely az auditálástól és tanácsadástól kezdve az NGN hálózat teljes körű megvalósításán át annak üzemeltetéséig minden területet lefed. Az új szolgáltatások előnyeit elsőként a Turk Telekom élvezheti a BT és az Oger Telekom között létrejött támogatási szerződés keretében.

Paul Reynolds, a BT Wholesale vezérigazgatója elmondta: „A BT 21CN létrehozásának célja, hogy a világ legambiciózusabb generációváltási programját valósítsa meg a távközlésben. Mivel a szolgáltatók közül elsőként vállalkoztunk ilyen radikális átalakításra, mindent magunknak kellett kitalálnunk. Kidolgoztuk az üzleti tervet, ösztönöztük a nyílt szabványok alkalmazását a beszállítók körében, és nyílt konzultációk során megnyertük az ágazat többi szereplőjét is. A 21CN hálózattal az elmúlt két évben olyan értékes tapasztalatokat szereztünk, melyekkel más szolgáltatókat is hozzá tudunk segíteni saját NGN programjuk megvalósításához illetve felgyorsításához.”
Kulcsszavak: hálózat iptelefon VoIP BT

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vadonatúj, trendi színekben érkezik a megújult Nokia 2660 Flip

Húzd jobbra a valóságot a vadonatúj, Pop Pink és Lush Green színekben is elérhető Nokia 2660 Flippel. A már jól ismert, élénk színekben újragondolt készüléket a Z és Y generáció hirtelen megugró érdeklődése hívta életre, akik a saját mentális egészségük érdekében egyre többen választják a Flipet, hogy korlátozzák az okostelefonjuk képernyője előtt töltött idejüket.*

2023. június 2. 09:54

Mobiltelefonokon érkezik a bankolás jövője

A következő évtizedben az Y és a Z generáció válnak a bankok legfontosabb célcsoportjaivái, mivel várhatóan közel 70 billió dollárnyi vagyon száll rájuk szüleiktől. Mit jelent ez a bankszektor számára? Először is azt, hogy gyorsan kell digitalizálódnia. Az újabb generációk szülöttei számára a mobiltelefonok kiemelt fontossággal bírnak: gyors, kényelmes és könnyen navigálható hozzáférést szeretnének a szolgáltatásokhoz. Mivel az Y és a Z generáció közel fele online szeretne hozzájutni a szükséges információkhoz, a banki szolgáltatások iránti elvárásaik eltérnek a szüleikétől.

2023. május 31. 12:45

Mozgalom világít rá az élet láthatatlan szépségeire

A modern, pörgős, digitális világban könnyű szem elől téveszteni a kisebb, látszólag jelentéktelen pillanatokat, amik igazán varázslatossá teszik az életet. Ezek a momentumok csak úgy elsuhanhatnak mellettünk, ahogy feladatról feladatra zakatolunk hétköznapjainkban, már-már odatapadva a képernyőkhöz. Pedig ezekben a mulandó pillanatokban lelhető meg az élet esszenciája – azokban az apróságokban, amelyek szünetre és reflekcióra késztetnek, és amiknek köszönhetően igazán értékelhetjük a körülöttünk lévő világot. A HONOR Magic5 Pro azzal a céllal készült, hogy segítse az embereket az ilyen értékes, gyakran megfoghatatlan mozzanatok megörökítésében. Így ragadható meg a láthatatlan szépség.

2023. május 30. 14:00

Így kíméli szemünket a HONOR Magic5 Pro

Napjainkban a technológia kikerülhetetlen eleme a hétköznapoknak, így létfontosságú, hogy azzal is foglalkozzunk, hogy a digitalis eszközök milyen hatással vannak szemeinkre. A HONOR Magic5 Pro, a vállalat legújabb csúcskategóriás készüléke számos szemkímélő funkcióval óvja a felhasználók látását. 

2023. május 28. 11:50

Kiemelkedő éjszakai fotós képességekkel és vezető iparági innovációkkal érkezik a HUAWEI P60 Pro

Június 1-től Magyarországon is kapható a Huawei legújabb prémium kategóriás, kiemelkedő fotós képességekkel rendelkező okostelefonja, a HUAWEI P60 Pro. A készülék iparágvezető fejlesztéseket hoz a mobilfotózás terén, a P60 Pro-t továbbfejlesztett optikai rendszerrel, valamint a piacon elsőként többlencsés Ultra Lighting telefotó kamerával szerelték fel. A 88W-os SuperCharge töltésnek köszönhetően a HUAWEI P60 Pro mindössze 10 perc alatt 50 százalékra feltölthető Turbo módban, a készülék különleges Kunlun Glass kijelzője pedig rendkívüli törésállóságot biztosít. 

2023. május 26. 17:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39