Túl a 200 ezren az egészségesebb életmódra koncentrálók

forrás Prim Online, 2006. december 15. 18:56
December elsején regisztrált a kétszázezredik tag az Asztroweben, az első magyar tematikus social network oldalon. A jelenlegi formájában 2006 áprilisában indult oldal ismertsége különösebb hirdetés nélkül, a felhasználók meghívóin keresztül terjed.
A tudatosabb, egészségesebb életmódra koncentráló oldal az asztrológián túl a közösség segítő erejét használja fel a tagok problémáinak megoldásában.

Az oldal népszerű kérdező funkciója lehetőséget ad, hogy a tagok kérdéseket tegyenek fel a közösségnek, akik válaszaikkal segíthetnek a kérdezőnek. A nyáron indult szolgáltatásban már több, mint 7600 kérdést tettek fel, és százezernél is több válasz született. A kérdések egy része lexikális ismeretekre vonatkozik, de legtöbben saját problémáikkal, gondjaikkal kapcsolatban kérnek tanácsot a közösségtől.

Az elmúlt fél év alatt rendkívül erős közösség alakult ki az oldalon, amelyet az online ismeretséget követő egyre gyakoribb offline találkozók is jeleznek. Az októberi első budapesti Asztroweb találkozón közel száz tag vett részt, de több vidéki városban is szerveződtek helyi találkozók.

Sikeres az asztroiker szolgáltatás is, amely az egymáshoz asztrológiailag nagyon hasonló embereket párosítja össze. Többen számoltak be megdöbbentő hasonlóságokról asztro-ikerpárjukkal való találkozásukat követően.

Az Asztrowebről bővebben:

Az Asztroweb a horoszkópkészítő rendszer 4 éves fejlesztése után indult el 2006 áprilisában, és a következő ingyenes szolgáltatásokra fókuszál:

1. Ismerd meg magad jobban! - A tagok elolvashatják a születési képletüket, illetve a rájuk vonatkozó aktuális hatásokat.

2. Ismerd meg jobban a körülötted élőket! - A tagok megnézhetik az Asztrowebre regisztrált ismerőseik születési képletét és előrejelzését, valamint kettejük párkapcsolati elemzését is.

3. Ismerj meg új embereket! - A tagok megismerhetik asztroikreiket, beszélgethetnek az ugyanazon jegyben és aszcendenssel született tagokkal (Rokonlelkek fóruma), kérdéseket tehetnek fel a tagságnak, közösségekhez csatlakozva fórumozhatnak különböző témákban.

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb településeken válik elérhetővé a Vodafone gigabites internete

A közelmúltban 8 vármegye 71 településén végzett hálózatfejlesztési munkálatokat a Vodafone Magyarország, melynek köszönhetően november végétől újabb közel 180 ezer háztartásban lesz elérhető a szolgáltató 1 gigabit* sebességű vezetékes internetszolgáltatása. A fejlesztéssel a szolgáltató üzemeltetésében lévő vezetékes hálózatának 81%-án tapasztalhatják meg a Vodafone-ügyfelek az otthoni szórakozás élményét a nagykapacitású, szupergyors internettel és TV élménnyel.

2023. december 1. 09:57

Sikeresen zárult Magyarország szélessávú fejlesztési projektje

Sikeresen zárult Magyarország szélessávú fejlesztési projektje, a fejlesztés eredményeként az ország csaknem teljes területén megvalósult a szupergyors internet kiépítése, így ma már a háztartások közel 97 százaléka hozzáférhet a legmodernebb hálózati kapcsolathoz. A projekt a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) szakmai irányításával több mint 3 milliárd forint vissza nem térítendő uniós forrásból valósult meg – közölte a KIFÜ az MTI-vel csütörtökön.

2023. november 24. 17:31

Az 5G-hálózat jelenleg legfejlettebb változatát indítja ügyfelei számára a Yettel

Magyarországon elsőként – és világviszonylatban is az élmezőnyben – nyilvános ajánlatban tette elérhetővé ügyfelei számára a „standalone” azaz önálló 5G technológiát a Yettel. Az újdonság lényege, hogy míg a jelenleg elterjedt 5G-hálózatok a kapcsolat felépítésében még a 4G-re is támaszkodnak, addig a most bevezetett önálló 5G esetében már a mobil kapcsolat minden eleme 5G-n zajlik és kizárólag az 5G számára kijelölt frekvenciákat használja.

2023. november 20. 19:18

A világ internetárainak ranglistája. Hogyan szerepelt Magyarország?

A Picodi Magyarország elemzői csapata 364 internetszolgáltató árlistáját 85 országban ellenőrizte, és rangsort készített a leginkább és legkevésbé megfizethető internet-hozzáférésű országokról.

2023. november 16. 17:30

Így helyezd el a lakásban a routert, ha jó internetelérést szeretnél

Mi kell ahhoz, hogy minél jobban hasítson az otthoni mobilnetünk, és akadozás nélkül nézhessük kedvenc sorozatunkat? A megfelelő térerő és a jó router a szolgáltatón múlik, de érdemes tudni, hogy az is sokat számít, hová tesszük a mobilnetes routert a lakásban. A Yettel most ehhez ad tanácsokat.

2023. október 3. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27