Túl a 200 ezren az egészségesebb életmódra koncentrálók

forrás Prim Online, 2006. december 15. 18:56
December elsején regisztrált a kétszázezredik tag az Asztroweben, az első magyar tematikus social network oldalon. A jelenlegi formájában 2006 áprilisában indult oldal ismertsége különösebb hirdetés nélkül, a felhasználók meghívóin keresztül terjed.
A tudatosabb, egészségesebb életmódra koncentráló oldal az asztrológián túl a közösség segítő erejét használja fel a tagok problémáinak megoldásában.

Az oldal népszerű kérdező funkciója lehetőséget ad, hogy a tagok kérdéseket tegyenek fel a közösségnek, akik válaszaikkal segíthetnek a kérdezőnek. A nyáron indult szolgáltatásban már több, mint 7600 kérdést tettek fel, és százezernél is több válasz született. A kérdések egy része lexikális ismeretekre vonatkozik, de legtöbben saját problémáikkal, gondjaikkal kapcsolatban kérnek tanácsot a közösségtől.

Az elmúlt fél év alatt rendkívül erős közösség alakult ki az oldalon, amelyet az online ismeretséget követő egyre gyakoribb offline találkozók is jeleznek. Az októberi első budapesti Asztroweb találkozón közel száz tag vett részt, de több vidéki városban is szerveződtek helyi találkozók.

Sikeres az asztroiker szolgáltatás is, amely az egymáshoz asztrológiailag nagyon hasonló embereket párosítja össze. Többen számoltak be megdöbbentő hasonlóságokról asztro-ikerpárjukkal való találkozásukat követően.

Az Asztrowebről bővebben:

Az Asztroweb a horoszkópkészítő rendszer 4 éves fejlesztése után indult el 2006 áprilisában, és a következő ingyenes szolgáltatásokra fókuszál:

1. Ismerd meg magad jobban! - A tagok elolvashatják a születési képletüket, illetve a rájuk vonatkozó aktuális hatásokat.

2. Ismerd meg jobban a körülötted élőket! - A tagok megnézhetik az Asztrowebre regisztrált ismerőseik születési képletét és előrejelzését, valamint kettejük párkapcsolati elemzését is.

3. Ismerj meg új embereket! - A tagok megismerhetik asztroikreiket, beszélgethetnek az ugyanazon jegyben és aszcendenssel született tagokkal (Rokonlelkek fóruma), kérdéseket tehetnek fel a tagságnak, közösségekhez csatlakozva fórumozhatnak különböző témákban.

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szolgáltatófüggetlen 5G-s tesztprojekt indul

A tesztek célja annak vizsgálata, hogyan lehet különböző környezetben – például sűrűn lakott belvárosban, vagy agrárterületen – gazdaságosan 5G hálózatot kiépíteni és működtetni, majd ezt a jövőben, amikor az 5G-alapú alkalmazások elterjedése és az adatforgalom növekedése szükségessé teszi, nagy volumenben is környezettudatos módon széles körben megvalósítani. A tapasztalatok alapján a hálózaton később különféle okos szolgáltatások is elérhetővé válnak.

2022. május 24. 09:55

Az új Internet Pro díjcsomagban a vezetékes internet mobilinternettel egészül ki

A Vodafone frissen bevezetett Internet Pro csomagjával az alap vezetékes internetszolgáltatás mellé egy kiegészítő mobiladatot tartalmazó SIM kártyát és opcionálisan Wi-Fi hotspot eszközt is vásárolhatnak az előfizetők. A korlátlan mobil adatot az ügyfelek havonta egyszer tetszőleges időpontban aktiválhatják 72 órára a My Vodafone applikáción keresztül, így, ha esetleg valami megzavarja a vezetékes szolgáltatást, az internetelérés így akkor is folyamatos marad, ha például az utcában zajló építkezés, csatornázás, áramszünet vagy a rossz időjárás miatt elmegy az otthoni internet.

2022. május 5. 12:43

5G-s otthoni internetszolgáltatást indít a Yettel

A Yettel a vezetékes internetet kiváltani képes új technológia, az 5G eddigi egyik legígéretesebb üzleti modelljét és érdemi felhasználási lehetőségét hozta el a hazai lakossági piacra.

2022. május 3. 19:55

A Huawei a föld alá is elvitte az 5G-t az iparágak digitális igényei miatt

A Huawei több mint tízszeresére növelné a jelenlegi sávszélességet a hálózatok evolúciójának következő állomását jelentő 5.5G technológiával, ami másodpercenként 10 gigabit sebességű, bárhol elérhető hálózati kapcsolatot tesz majd lehetővé – mondta a vállalat elnöke a 19. Huawei Global Analyst Summit csúcstalálkozón. 

2022. április 29. 09:59

Kisvállalkozóknak segít a Telekom szolgáltatása

A kisvállalkozók többsége ritkán szakít időt a munkán kívül másra, mert úgy vélekedik, hogy személyes jelenléte nélkül megáll az üzlet – derül ki a Telekom kutatásából. A vállalat digitális megoldásokkal kívánja csökkenteni a vállalkozókra nehezedő terhelést, hogy jusson idejük más fontos dolgokra is, így például feltöltődésre, miközben az üzlet zavartalanul és hatékonyan megy tovább. 

2022. március 22. 09:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55