Túl a 200 ezren az egészségesebb életmódra koncentrálók

forrás Prim Online, 2006. december 15. 18:56
December elsején regisztrált a kétszázezredik tag az Asztroweben, az első magyar tematikus social network oldalon. A jelenlegi formájában 2006 áprilisában indult oldal ismertsége különösebb hirdetés nélkül, a felhasználók meghívóin keresztül terjed.
A tudatosabb, egészségesebb életmódra koncentráló oldal az asztrológián túl a közösség segítő erejét használja fel a tagok problémáinak megoldásában.

Az oldal népszerű kérdező funkciója lehetőséget ad, hogy a tagok kérdéseket tegyenek fel a közösségnek, akik válaszaikkal segíthetnek a kérdezőnek. A nyáron indult szolgáltatásban már több, mint 7600 kérdést tettek fel, és százezernél is több válasz született. A kérdések egy része lexikális ismeretekre vonatkozik, de legtöbben saját problémáikkal, gondjaikkal kapcsolatban kérnek tanácsot a közösségtől.

Az elmúlt fél év alatt rendkívül erős közösség alakult ki az oldalon, amelyet az online ismeretséget követő egyre gyakoribb offline találkozók is jeleznek. Az októberi első budapesti Asztroweb találkozón közel száz tag vett részt, de több vidéki városban is szerveződtek helyi találkozók.

Sikeres az asztroiker szolgáltatás is, amely az egymáshoz asztrológiailag nagyon hasonló embereket párosítja össze. Többen számoltak be megdöbbentő hasonlóságokról asztro-ikerpárjukkal való találkozásukat követően.

Az Asztrowebről bővebben:

Az Asztroweb a horoszkópkészítő rendszer 4 éves fejlesztése után indult el 2006 áprilisában, és a következő ingyenes szolgáltatásokra fókuszál:

1. Ismerd meg magad jobban! - A tagok elolvashatják a születési képletüket, illetve a rájuk vonatkozó aktuális hatásokat.

2. Ismerd meg jobban a körülötted élőket! - A tagok megnézhetik az Asztrowebre regisztrált ismerőseik születési képletét és előrejelzését, valamint kettejük párkapcsolati elemzését is.

3. Ismerj meg új embereket! - A tagok megismerhetik asztroikreiket, beszélgethetnek az ugyanazon jegyben és aszcendenssel született tagokkal (Rokonlelkek fóruma), kérdéseket tehetnek fel a tagságnak, közösségekhez csatlakozva fórumozhatnak különböző témákban.

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Gyorsabb lesz a net néhány baranyai iskolában

Közel féltucat baranyai iskolában lesz nagysebességű internetkapcsolat ősztől a Vannet technológiájával. Az állami fejlesztési program célja a digitális tananyagok elterjesztése és az oktatási célú WIFI-hálózatok elérése.

2019. július 15. 10:33

A Balatonra is megérkezett az 5G

A Vodafone Magyarország számára kiemelten fontos a balatoni régió, így a szolgáltató az utóbbi években folyamatosan fejleszti hálózatát a térségben. 

2019. június 2. 13:38

NMHH: 11 százalékkal csökkentek az internetárak tavaly

2018-ban 11 százalékkal mérséklődtek az internetszolgáltatások és ennél kisebb mértékben a mobilhang-előfizetések árai, elsősorban az internetáfa-csökkentés hatására – ezek a legfontosabb megállapításai a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb elemzésének, amely a távközlési szolgáltatások árait és piaci kínálatát vizsgálta. A dokumentumból kiderül az is: a kínált szolgáltatások köre folyamatosan változik, a konstrukciók több mint fele csak kevesebb mint egy év óta igényelhető. 

2019. május 7. 16:35

A Magyar Telekom az egész országban gigabites hálózati képességet biztosítana

Az elmúlt évek intenzív hálózatfejlesztésének eredményeképpen mára több mint 3,5 millió olyan vezetékes elérést biztosít a Telekom hálózata, ahol legalább 30 Mbps sebességgel internetezhetnek az ügyfelek. Ebből egymillió elérés esetén már gigabites sebességet biztosító optikai hálózat áll az ügyfelek rendelkezésére, akik itt akár a - lakossági piacon ma elérhető legnagyobb - 2 Gbps sebességű*  otthoni internetcsomagot is igénybe vehetik.

2019. április 9. 14:11

Telekom Wifi Extra: az intelligens wifi rendszer

Extragyors és megbízható net az otthon minden pontján – ezt ígéri a Telekom azoknak, akik a magyar piacon egyedülálló, korszerű otthoni hálózatmenedzselő rendszert, a Telekom WiFi Extrát választják otthoni internetszolgáltatásuk mellé. A vadonatúj megoldás újabb lépés a vezetéknélküli otthon felé, hiszen nem csak a wifi-lefedettséget terjeszti ki a lakáson belül, hanem segítségével az IPTV vevőegységet is fúrás és kábelezés nélkül lehet elhelyezni az otthonokban. Ráadásul a Telekom által kínált konstrukció minimálisra csökkenti a vásárlók kockázatát.

2019. március 11. 18:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53

Rekordbevétel az LG-nél

2019. július 30. 17:03
online sportfogadás