2900 forintos havi díjtól kínál szélessávú internetezést a T-Mobile Internet Fix

forrás Prim Online, 2006. december 18. 20:05
Új díjcsomagokkal és kedvezőbb feltételekkel vehető igénybe a T-Mobile Internet Fix szolgáltatása, amely a WLAN segítségével már 120 olyan kistelepülésen kínál szélessávú internetezést, ahol eddig nem volt gyors internet-hozzáférés.
A három új díjcsomag közül a legkedvezőbb 2900, a legnagyobb adatletöltést kínáló Profi csomag pedig 4900 forintért kínál internetezési lehetőséget. A szolgáltatást az érintett településeken akár T-Mobile előfizetés vagy mobiltelefon nélkül is bárki igénybe veheti.

A T-Mobile Internet Fix előnye, hogy az átlagosan 512 kbps letöltési és 128 kbps feltöltési sebességű internet-hozzáférés fix havi díjért, az előfizető által megadott címen vehető igénybe. Az ügyfél kérésére a szolgáltatáshoz szükséges berendezéseket a szolgáltató telepíti és felügyeli. 

A T-Mobile decemberben a meglévő egy díjcsomagot három új, még kedvezőbb tarifacsomaggal váltotta fel. 1 éves hűségnyilatkozat esetén a Kezdő csomag havi 2900, a Haladó csomag 3550, a Profi csomag 4900 forintos havi díj ellenében 3, 20, illetve 30 GB adatforgalmat biztosít. Túlforgalmazás esetén minden megkezdett GB díja 990 forint. A WLAN berendezés havi díja 250 Ft.

További akciós kedvezmény, hogy új előfizetés és 1 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén a T-Mobile az első 3 hónapban a havi díj 50%-át elengedi.

A T-Mobile Internet Fix megrendelhető a T-Pontokban, a 1430-as (a T-Mobile hazai hálózatából ingyenesen hívható) lakossági ügyfélszolgálaton, valamint a szolgáltató partnerénél a 06-1/477-0216-os vagy a 06-1/477-0217-es telefonszámokon. Az érintett települések listája a T-Mobile honlapján tekinthető meg.
Kulcsszavak: WLAN T-mobile-hu

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Galaxy Z sorozat új tagjai megváltoztathatják az okostelefonokhoz való viszonyt

A Samsung bejelentette az összehajtható okostelefonok következő generációját: megérkezett a Galaxy Z Flip4 és a Galaxy Z Fold4. A készülékek testreszabható, elegáns külsővel és továbbfejlesztett teljesítménnyel érkeznek. A Galaxy Z sorozat, ahogy eddig is, szakít a hagyományokkal, a negyedik generációs készülékek új lehetőségeket hoznak el a mindennapi kapcsolattartásba.

2022. augusztus 10. 16:01

Minden eddiginél vagányabb arculattal és termékekkel jelentkezett a Mobilfox

A Mobilfox, amely idén ünnepelte 6. születésnapját, teljes változáson ment keresztül, amelynek keretében átalakult a márka kommunikációja és megújult a termékpalettája. Az új arculat és a vállalat teljes külső megjelenése a bátorságról és az önmegvalósításról fog szólni ezután. 

2022. augusztus 2. 12:38

A Dell új szintre emeli a javíthatóságot egy kiterjesztettvalóság-alkalmazással

A Dell Technologies mindig szem előtt tartotta a termékek könnyű javíthatóságát a környezettudatosság jegyében. Most egy újabb lépést tett ezen a területen, bejelentette a világ első szervizeléshez tervezett AR alkalmazását, a Dell AR Assistant applikációt. A vállalat olyan ingyenes iOS-en és Androidon is elérhető alkalmazást fejlesztett, amely a kiterjesztett valóság alkalmazásával, lépésenként vezeti végig az ügyfeleket a Dell eszközök alkatrészeinek cseréjén. 

2022. július 31. 10:05

Így hozd ki a legtöbbet a telefonodból a fesztiválokon

Két év kihagyás után idén ismét ezerrel dübörög a fesztiválszezon, a koncertek hálójában pedig kifejezetten sokféleképp számítunk hű társunk, a telefonunk segítségére. De hogyan hozzuk ki belőle a legtöbbet, ha már úgyis ott lapul a zsebünkben? A Nokia Mobile összegyűjtött pár gyakori fesztiválhelyzetet, és néhány mobilos megoldást, kifejezetten partiarcoknak. ​

2022. július 29. 17:20

Kapcsolattartás az ügyfelekkel

Az elmúlt néhány évben számos megszokott üzleti tevékenység megszakadt és a prioritások eltolódtak, ezért az ügyfélkapcsolattartás fontosabbá vált, mint valaha. Az üzenetküldő alkalmazások számtalan olyan funkciót kínálnak, amelyek megkönnyítik és kényelmessé teszik az ügyfélkapcsolattartást mind a felhasználók, mind a vállalkozások számára, még a legnehezebb helyzetekben is. 

2022. július 28. 14:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24

Újra keresik az év webshopjait

2022. július 8. 18:20