Bankkártya-MP3 lejátszó

Kiss Ádám Zoltán, 2007. január 4. 11:18
A Walletex eddig is a miniatürizálás úttörője volt, hiszen ők fejlesztették ki a bankkártya vastagságú Flash meghajtót, ám nem elégedtek meg ennyivel, a csöppség már MP3 lejátszóként is funkcionál.
A módfelett karcsú WalletFlash még 2005-ben került kifejlesztésre, és pontosan azt hozta, amit ígért, tárolókapacitást bankkártya formátumban. Mindenki azt gondolta, hogy a vállalat elégedett lehet világelső megoldásával, ám nem így történt. Alig telt el egy év, és újabb világelső termékkel álltak elő. Az eddig csak tárolóként használt flash környezetet MP3 lejátszóvá alakították, és nem is a kezelőszervekkel, hanem a csatlakozókkal gyűlt meg a bajuk. Az egyébként is szerencsétlen szabványnak tekinthető megbízhatatlan minijack csatlakozó ugyanis neve ellenére nem is annyira mini, csak nagyobb, ź-es testvéréhez képest. A bankkártya formátumhoz egyébként sem passzol a kerek csatlakozóforma, így az adatátvitelre szolgáló miniUSB aljzatot használják a hang kivezetésére egy speciális miniUSB-minijack átalakítókábellel. Az újdonság 2007 júniusától lesz kapható a boltokban 128MB-tól 2GB-ig terjedő kapacitással, de már a jövő heti CES elektronikai vásáron bemutatkozik.
Kulcsszavak: Walletex bankkártya mp3

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

MTD főtengelyek kertészeti munkagépekhez

Az amerikai székhelyű MTD Products a kültéri eszközök piacán vált világhírű vállalattá, többek között a kiváló minőségű kertészeti gépek gyártásának köszönhetően. A cég versenyképességét és termékeinek megbízhatóságát bizonyítja, hogy a legfőbb vetélytársai között megtalálható a John Deere, a Stihl és a Husqvarna egyaránt. 

2019. október 15. 18:40

Már árulják a Honor új aktivitásmérő karkötőjét

Magyarországra is megérkezett a Honor Band 5 aktivitásmérő karkötő. A készülék akár 14 napig is bírja egy feltöltés mellett, 0,95”-es AMOLED Full Colour érintőképernyője pedig személyre szabható a Honor Clock Face Store-on keresztül.*

2019. október 7. 11:35

3 év garancia az év végéig vásárolt Mio autós kamerákra és navigációkra

Újra akcióban a Mio: az autós kamerák és navigációk vezető gyártója év végéig meghosszabbított garanciát ad több termékére. December 31-ig 2 év helyett 3 év garanciával vásárolhatjuk meg a népszerű Mio menetrögzítő kamerákat és Mio Spirit navigációkat.

2019. szeptember 30. 10:19

Az Everlast bokszmúltja előtt tiszteleg a legújabb G-Shock

Már hazánkban is elérhető a Casio új limitált szériás karórája, amely a legendás bokszmárka, az Everlasttal történő együttműködés révén született meg. A strapabíró óráiról ismert japán óramárka és a sport- és bokszfelszereléseket gyártó cég közös modellje a GBA800EL-4A típusszámot viseli. 

2019. szeptember 27. 16:01

Az új EVOLVEO robotporszívókkal megoldódik a mindennapi takarítás problémája

Két új robotporszívóval jelentkezett az EVOLVEO a mindennapi takarítás megkönnyítésére. A Robotrex H6 és H9 porszívók mindegyike rendelkezik a robotporszívóktól elvárható funkciókkal, sőt a H9 WiFi kapcsolattal is rendelkezik és egy mobilapplikáción keresztül is irányítható. 

2019. szeptember 27. 11:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37
online sportfogadás