Az idén is rekord évre számítanak az osztrák mobilszolgáltatók

MTI Sajtóadatbank, 2007. január 5. 09:07
Az osztrák mobilszolgáltatók ismét rekord évet tudhatnak maguk mögött, és a rekordsorozat folytatására számítanak idén is. Az év fénypontja a karácsonyi bevásárlás és az újévi üdvözletáradat volt. A forgalom alapján a fél ország SMS üzenetek pötyögtetésével töltötte a szilveszter éjszakát.
A piacvezető Mobilkom Austriának, a Telekom Austria mobilszolgáltató leányvállalatának az év végén 3,6 millió ügyfele volt. Az év folyamán 238 ezer új ügyfélre tett szert, duplájára a 2005-ös növekménynek.

A második helyen a T-Mobile Austria áll, amely a tele.ring átvételével a Mobilkom súlycsoportjába rukkolt elő. A T-Mobile Austria a mobil adatforgalomban piacvezetőnek számít.

A nagyság szerint harmadik osztrák szolgáltató a One a "4 zu0" tarifacsomaggal az év legnagyobb sikerét tudhatja magáénak. Ennek, és a tulajdonában lévő Yesss diszkont márkának köszönhetően ügyfelei számát kétmillió fölé tudta növelni.

A negyedik számú, a kizárólag UMTS szolgáltatást nyújtó "3" (Hutchison) adattermékei forgalmazásában ért el rekordot. Mostanra minden negyedik szerződéskötése már adattermékre vonatkozik.

A T-Mobile adatai szerint a telefonbeszélgetések idejének 67 százaléka már mobiltelefonon történik Ausztriában.

Az idén ismét sikerévre számítanak az osztrák mobilszolgáltatók. Elsősorban az adatforgalmazás fellendülésébe vetik reményeiket, főként a táskaszámítógépekhez való UMTS adatkártyák és az asztali számítógépekhez való UMTS boxok értékesítésének szaporodásával.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyarországon is kapható az LG 2020-as K okostelefon-szériája

Már hazánkban is elérhető az LG legújabb K-szériája, azaz a K61, K51S és K41S modellekből álló középkategóriás okostelefon-sorozat. A készülékek megújult kamerarendszerükkel, multimédia-funkcióikkal és stabil teljesítményükkel első osztályú felhasználói élményt kínálnak anélkül, hogy a vásárlóknak mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk. Az új telefonok olyan prémium funkciókat kaptak, amelyeket eddig csak az LG felsőkategóriás készülékeiből ismerhettünk.

2020. május 27. 13:39

Biztonsági tanúsítványt szerzett a Huawei 5G bázisállomása

A világon elsőként szerzett Common Criteria (CC) biztonsági tanúsítványt a Huawei Technologies 5G-bázisállomása. A CC tanúsítványok kiadására jogosult spanyol hatóság, a Nemzeti Kriptológia Központ május 20-án EAL 4+ szintű biztonsági tanúsítványt bocsátott ki a Huawei 5G gNodeB termékéről. Eszerint a Huawei 5G bázisállomás-termékei – beleértve azok forráskódját is – a legmagasabb szintű biztonsági besorolást kapták a világon és megbízható biztonsági garanciákat nyújtanak a vezetéknélküli 5G-kapcsolatokhoz.

2020. május 25. 10:40

Már a hazai boltokban is elérhető a Galaxy A41 okostelefon

Magyarországra érkezik a Samsung Galaxy A sorozatának következő tagja, a Galaxy A41 okostelefon. Az olyan, iparági szinten is meghatározó funkciókkal, mint a lenyűgöző Infinity-U kijelző, a három hátlapi kamera és a hosszú üzemidőt biztosító akkumulátor, az A41 izgalmas audiovizuális élményeket nyújt. A készülék május 22-től a hazai üzletekben is megvásárolható.

2020. május 23. 17:59

Megérkeztek a TCL Communication legújabb okostelefonjai

A TCL Communication bejelentette, hogy világszerte elérhetők a legújabb Alcatel okostelefonok – az Alcatel 3X és az Alcatel 1SE. A készülékek több kamerával, a képernyőt nagy arányban kihasználó óriási kijelzővel és erős akkumulátorral rendelkeznek, az új handsetek pedig segítik a felhasználók mindennapi használatát.   

2020. május 21. 19:02

Egyre kedveltebb a Közlekedési Mobiljegy alkalmazás

Rendületlenül nő a Közlekedési Mobiljegy alkalmazás népszerűsége, és folyamatosan bővül az applikációban elérhető Volánbusz-jegyek és -bérletek köre. Az egyszerűen kezelhető alkalmazást egyre többen kedvelik és használják, ezért a Volánbusz és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. folyamatos fejlesztésekkel törekszik az utasok elégedettségének további növelésére.

2020. május 18. 18:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás