Blogok feltöltése mobilkészülékről

forrás Prim Online, 2007. január 9. 16:12
A Nokia és a Six Apart, a világ vezető blogszolgáltatója bejelentette együttműködését. A megállapodás keretében a Nokia Nseries multimédiás számítógép-családon is elérhető lesz a Vox ingyenes személyes blogoló szolgáltatás. A két vállalat együttműködése megkönnyíti a videofelvételek és fényképek feltöltését a Vox-blog szolgáltatásra közvetlenül a kompatibilis Nokia Nseries készülékekről, és lehetővé válik a blogok frissítése is. Az új Nokia N93i az első termék, amely beépített Vox szolgáltatást tartalmaz.
"A megapixeles kamerát tartalmazó és jó minőségű videofelvételt készítő Nokia Nseries multimédiás számítógépek az élet igazi krónikásaivá váltak. Az emberek szeretik megosztani életük eseményeit barátaikkal és rokonaikkal és a Vox egy elengedhetetlen szolgáltatás a videofelvételek és fényképek megosztására" - mondta el Mikko Pilkama, a Nokia Multimedia Experiences részlegének igazgatója. "Arra törekszünk, hogy a Nokia Nseries-zel a felhasználóknak menet közben is könnyű legyen a Web 2.0-s közösségekben részt venni. A Nokia és a Six Apart lehetővé teszik, hogy az emberek összekapcsolódhassanak és megoszthassák fényképeiket, videofelvételeiket és tapasztalataikat anélkül, hogy egy PC-hez lennének kötve".

A Vox ingyenes személyes blogszolgáltatás, amellyel megoszthatjuk élményeinket barátainkkal és családtagjainkkal. A Vox hatékony szűrőivel a blogolók ellenőrizhetik, hogy ki férhet hozzá történeteikhez, fényképeikhez, videó- vagy hangfelvételeikhez. A tagok a Voxon megosztott tartalmakat öt különböző biztonsági szintre sorolhatják be.

A Vox gazdag médiaintegrációt kínál, csatlakozik a népszerű és a felhasználó által már látogatott webszolgáltatásokhoz, például az Amazon.com, a YouTube, a Flickr, a Photobucket, az iStockphoto és iFilm alkalmazásokhoz, és lehetővé teszi az onnan származó videofelvételek, fényképek és internetes tartalmak felhasználását. A tárkapacitás (havonta összesen két, Nokia Nseries felhasználóknak három gigabájt feltöltése) révén a tagoknak valószínűleg sosem kell majd fontos memóriák törlését fontolgatniuk.

A Nokia Nseries készülékekről egyszerűen elérhető a szolgáltatás. A Voxnál regisztrált és a készüléken a személyes beállításokat elvégző Vox tagok közvetlenül a kameráról vagy a képgaléria alkalmazásból tölthetnek fel videofelvételeket vagy nagy méretű fotókat a Voxba.

A Nokia tavaly több mint 100 millió kameratelefont adott el.
Kulcsszavak: blog Nokia

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Már egy évtizede társ a mindennapokban: 10 éves a Simple alkalmazás

Magyarország egyik legnépszerűbb mobilappja*, a Simple alkalmazás idén ünnepli a 10. születésnapját.  Az applikáció 2014. április 15-én vált elérhetővé az alkalmazásboltokban, az elmúlt évtizedben már több mint hárommillióan töltötték le, és indulása óta már több mint 50 millió in-app és 80 millió NFC tranzakció futott át rajta. A fejlesztő és üzemeltető OTP Mobil számításai alapján 2023-ban a hazai online autópálya-matrica, a közterületi parkolójegy értékesítés és a QR-kód alapú csekkbefizetések is mintegy majdnem ötöde a Simple appon keresztül történt. 

2024. április 15. 13:02

Tavaszi fotózási tippek a HONOR-tól

A HONOR jobbnál jobb hardverrel és szoftverrel teszi izgalmasabbá a fotózást, de a funkciók és lehetőségek kihasználásához érdemes észben tartani pár egyszerű tippet ahhoz, hogy a lehető legszebb képeket készíthessük el.

2024. április 11. 11:38

A csoportos beszélgetéseket összegzi a Rakuten Viber új, MI-alapú funkciója

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hívások globális piacvezetője az OpenAI technológiáját felhasználva elindított egy mesterséges intelligenciával vezérelt beszélgetés összegző funkciót. A szolgáltatás a csoportos csevegések olvasatlan üzeneteinél hasznosítható. A több millió felhasználó igényeinek megfelelően kifejlesztett funkció zökkenőmentes és gyors megoldást kínál arra, hogy a csevegésben lévő akár 100 olvasatlan üzenetből a lényeges információkat egy tömör összefoglalóba sűrítse.

2024. április 10. 21:07

Mesterséges intelligenciával beszélgetve tökéletesíthetjük a kiejtésünket

Teljesen megújult a magyar fejlesztésű nyelvtanuló alkalmazás, a Xeropan. Az app már eddig is meghódította a világot, hiszen eddig összesen több mint kétmillióan használták a földkerekség minden táján – az új, 5.0-ás verzió pedig valószínűleg tovább növeli a regisztrálók számát. Új, komoly szakmai háttérrel összeállított, lineárisan felépülő tananyaggal segíti a nyelvtanulást, miközben kiejtésünket fejleszti és mesterséges intelligenciával a beszédkészségünket is gyakoroltatja.

2024. április 8. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09