Blogok feltöltése mobilkészülékről

forrás Prim Online, 2007. január 9. 16:12
A Nokia és a Six Apart, a világ vezető blogszolgáltatója bejelentette együttműködését. A megállapodás keretében a Nokia Nseries multimédiás számítógép-családon is elérhető lesz a Vox ingyenes személyes blogoló szolgáltatás. A két vállalat együttműködése megkönnyíti a videofelvételek és fényképek feltöltését a Vox-blog szolgáltatásra közvetlenül a kompatibilis Nokia Nseries készülékekről, és lehetővé válik a blogok frissítése is. Az új Nokia N93i az első termék, amely beépített Vox szolgáltatást tartalmaz.
"A megapixeles kamerát tartalmazó és jó minőségű videofelvételt készítő Nokia Nseries multimédiás számítógépek az élet igazi krónikásaivá váltak. Az emberek szeretik megosztani életük eseményeit barátaikkal és rokonaikkal és a Vox egy elengedhetetlen szolgáltatás a videofelvételek és fényképek megosztására" - mondta el Mikko Pilkama, a Nokia Multimedia Experiences részlegének igazgatója. "Arra törekszünk, hogy a Nokia Nseries-zel a felhasználóknak menet közben is könnyű legyen a Web 2.0-s közösségekben részt venni. A Nokia és a Six Apart lehetővé teszik, hogy az emberek összekapcsolódhassanak és megoszthassák fényképeiket, videofelvételeiket és tapasztalataikat anélkül, hogy egy PC-hez lennének kötve".

A Vox ingyenes személyes blogszolgáltatás, amellyel megoszthatjuk élményeinket barátainkkal és családtagjainkkal. A Vox hatékony szűrőivel a blogolók ellenőrizhetik, hogy ki férhet hozzá történeteikhez, fényképeikhez, videó- vagy hangfelvételeikhez. A tagok a Voxon megosztott tartalmakat öt különböző biztonsági szintre sorolhatják be.

A Vox gazdag médiaintegrációt kínál, csatlakozik a népszerű és a felhasználó által már látogatott webszolgáltatásokhoz, például az Amazon.com, a YouTube, a Flickr, a Photobucket, az iStockphoto és iFilm alkalmazásokhoz, és lehetővé teszi az onnan származó videofelvételek, fényképek és internetes tartalmak felhasználását. A tárkapacitás (havonta összesen két, Nokia Nseries felhasználóknak három gigabájt feltöltése) révén a tagoknak valószínűleg sosem kell majd fontos memóriák törlését fontolgatniuk.

A Nokia Nseries készülékekről egyszerűen elérhető a szolgáltatás. A Voxnál regisztrált és a készüléken a személyes beállításokat elvégző Vox tagok közvetlenül a kameráról vagy a képgaléria alkalmazásból tölthetnek fel videofelvételeket vagy nagy méretű fotókat a Voxba.

A Nokia tavaly több mint 100 millió kameratelefont adott el.
Kulcsszavak: blog Nokia

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Yettel: Tudatos utazási tippek

Elfogyott a mobilnetünk, lemerült a készülék vagy éppen a vízállósági teszten bukott el a mobilunk? Az okostelefonok korában már nem kérdés, hogy a mobilunk egyszerre az utazási irodánk, a beszállókártyánk, a fényképezőgépünk, a térképünk és a tudakozónk. 

2022. július 1. 09:55

A neves divatfotós örökítette meg a HONOR Magic4 Pro szépségét

A HONOR globális technológiai márka Nima Benatival, a tehetséges olasz, évek óta haute couture divatfotózással foglalkozó művésszel dolgozott együtt, hogy egy új oldaláról mutassák meg az egész világnak a HONOR Magic4 Pro készüléket. A HONOR a 2022-es Mobile World Congress-en mutatta be vadonatúj prémium termékcsaládját, élén a zászlóshajó HONOR Magic4 Pro-val.

2022. június 30. 17:00

Bővül a Nokia G-szériája

Újabb készülékkel bővíti a G-szériát a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. A Nokia G11 Plus a már megszokott, tartós kialakítással, 3 éven át érkező frissítésekkel, Android 12-es rendszerrel és háromnapos akkumulátor-üzemidővel könnyíti meg a hétköznapokat.

2022. június 29. 12:40

Vizsgálják az 5G-hálózatok elektromágneses sugárzását

Közös tesztmérésekkel vizsgálják az 5G-hálózatokból eredő elektormágneses sugárzást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szakemberei. A Nemzetközi Sugárvédelmi Szövetség (IRPA) kétévente megrendezett konferenciáján a két szervezet közös mintamérési projektjét is bemutatták június 4-én a Kongresszusi Központban. 

2022. június 28. 17:14

Varázsolj profi képeket az okostelefonoddal!

Az okostelefonok azon túl, hogy összekapcsolják az embereket, a fényképezés népszerűsítésével is hozzájárultak mindennapjaink megváltoztatásához. Bár még nem érték el a professzionális fényképezőgépek teljesítményét, az okostelefonos fényképezőgépek a megjelenésük óta rengeteget fejlődtek. Azáltal, hogy a fotózás könnyen elérhetővé vált, sokan már nemcsak egyszerűen befogadóként tekintenek magukra, hanem felfedezték a bennük rejlő alkotói ambíciókat is. Ez a szenvedély pedig arra ösztönzi őket, hogy folyamatosan fejlesszék képességeiket.

2022. június 27. 11:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24