Díjnyertes Sun kiszolgálók

forrás Prim Online, 2007. január 9. 17:18
A Sun Fire X4200-at és a Sun Fire X4600-at is az „InfoWorld 2007 -  az Év Technológiája” díjazottjai közé választották.
A Sun Magyarország Kft. bejelentette, hogy az InfoWorld, a 2006-os terméktesztjei alapján, a  Sun Fire X4200-at az év „Legjobb Kiszolgálójá”-nak választotta. A tesztelők februárban vették górcső alá a Sun Fire X4200-at, és a maximális 10-ből 8,7 pontra értékelték, ami kiváló eredménynek számít. „A Sun Fire X4200 profi szerver, profin megtervezett csomagban.” - véleményezte a rendszert az InfoWorld munkatársa. „File- és webkiszolgáló tesztjeinkben is megállta a helyét, teljesítményben és kezelhetőségben egyaránt verte a mezőnyt, és a Sun távolról történő menedzselési  funkciójának beépítése is remekül sikerült. El tudnánk képzelni akár egy teljes adatközpontot is kizárólag X4200-asokra építve.”

A Sun másik terméke, a Sun Fire X4600 az év „Legjobb Nagyteljesítményű Kiszolgálója” címet nyerte el. Az InfoWorld decemberi ismertetőjében 10-ből 8,9 pontot adott a Sun Fire X4600-nak, ami szintén kitűnő értékelést jelent. A rendszer tesztelője szerint az X4600-as „elképesztően jól kialakított kiszolgáló”. „A Sun hatalmas teljesítményt zsúfolt a Sun Fire X4600-ba: a termék nem kevesebb mint nyolc kétmagos AMD Opteron processzort és 128 GB RAM-ot tartalmaz. A bőséges számítási és I/O erőforrásoknak köszönhetően ez a kiszolgáló a virtualizáció, a nagy teljesítményű számítások és az adatbázis-alkalmazások számára félelmetes képességű platformként szolgál. A kiszolgáló konstrukciója pedig a legkényesebb igényeket is kielégíti.”
Kulcsszavak: díj szerver Sun

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A kiber- és digitális technológiai kockázatok az üzleti vezetők rémálma

Az üzleti vezetők 37%-a szerint vállalatuk jelentősen kitett a kiberkockázatoknak – ez alig marad el az inflációs kockázatok mögött (39%) – míg a kockázatkezelési vezetők a kiberfenyegetéseket még az inflációnál is magasabbra rangsorolják. Ennek ellenére a megkérdezettek mindössze 10%-a használ fejlett prediktív elemzéseket a kockázatkezelési folyamatok innovációjára – derül ki a PwC 2023-as Global Risk Survey felméréséből, melyben több mint 3 900 üzleti vezető vett részt a kockázatkezelés, a megfelelőség és a belső audit területéről.

2023. december 9. 10:21

Hogyan találjuk meg a tökéletes monitort karácsonyra

Az ünnepi szezon már a küszöbön áll, ezért az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere elkészített egy útmutatót, amely garantáltan segít a tökéletes ajándék megtalálásában. 

2023. december 8. 19:10

A QNAP kiadja a SaaS biztonsági mentési megoldást

A QNAP Systems, Inc. kiadta a Boxafe 2.0-s verzióját, a Google Workspace és Microsoft 365 biztonsági mentési megoldást új vállalatközpontú funkciókkal és licenccsomagokkal. A vállalatok és a menedzselt szolgáltatásnyújtók könnyen hasznosíthatják a Boxafét, hogy megvédjék a SaaS-adatokat az előre nem látható katasztrófáktól, amelyek helyrehozhatatlan károkat okozhatnak a vállalkozásoknak.

2023. december 8. 12:56

Az AGON by AOC összállította ünnepi ajándékkalauzát

Legyen szó ambiciózus vagy alkalmi játékosokról, felfedezőkről, stratégiai lángelmékről, kalandorokról vagy profi e-sportolókról: Az AOC monitorai fokozzák a játékkalandot, így ideális társat jelentenek az ünnepi időszakban. Íme az AOC ajándékkalauza.

2023. december 6. 17:41

Tippek a biztonságos online karácsonyi vásárláshoz

Évről évre egyre nagyobb az e-kereskedelmi üzletek forgalma a novemberi és decemberi időszakban. Ilyenkor több százezres nagyságrendben vásárolnak termékeket a fogyasztók, ami akár 35 százalékos növekedést is jelenthet az év többi időszakához képest. Ez a növekedés nem csak az online kereskedőknek jelent jó lehetőséget, de a kiberbűnözőknek is, hiszen számukra a több vásárló több célpontot jelent. A BlueVoyant kiberbiztonsági vállalat szakértői összegyűjtötték a legfontosabb tudnivalókat ahhoz, hogy a vásárlók biztonságban tudhassák pénzüket és adataikat.

2023. december 6. 16:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27