Növekvő sávszélesség a T-Online Magyarországnál

forrás Prim Online, 2007. január 12. 12:01
Átfogó sávszélesség-bővítésbe kezd január 15-étől a T-Online Magyarország Zrt. A „felpörgetés” eredményeként az előfizetők az általuk korábban fizetett díjért akár négyszer gyorsabb internetszolgáltatást is igénybe vehetnek.
A napokban megkezdődnek az ADSL hozzáférés átállításának munkálatai a Magyar Telekom területén. A DSL technológiát érintő bővítésnek köszönhetően a T-Online Magyarország legtöbb előfizetőjének internetes letöltési sebessége jelentősen javul, így ők lényegesen gyorsabb és kényelmesebb szörfözési élményhez jutnak. A sávszélesség-növelés díjmentes, és a technikai adottságoktól függően szinte a teljes előfizetői tábort érinti: változatlan áron lényegesen nagyobb sávszélességet kapnak. A sávszélesség emelése minden előfizetőnél automatikusan megtörténik, külön igénybejelentésre nincsen szükség.

A felhasználói hozzáféréseken elérhető aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg.

A sávszélesség-növelés mellett jelentősen leegyszerűsödik a T-Online Magyarország ADSL sávszélesség portfoliója, megkönnyítve a felhasználók számára a választási lehetőséget: az új előfizetők az eddigi hétféle sávszélességű csomag helyett négyből válogathatnak.

Az átalakítási folyamat eredményeképpen így a jelenleg 512 kbps sávszélességű szolgáltatás maximális letöltési sebessége akár az 1 Mbps-ot is elérheti. A mostani 1 Mbps letöltési sávszélességű csomaggal akár 4 Mbps sebességgel, a jelenlegi 2 Mbps és 3 Mbps sávszelességű csomagokkal pedig akár 8 Mbps sebességgel is lehet internetezni. Ehhez hasonlóan a korábban 6 Mbps, 12 Mbps és 18 Mbps sávszélességű csomagok előfizetői akár 18 Mbps sebességű letöltést is igénybe vehetnek a műszaki adottságoktól függően.

A sávszélesség emelést követően a T-Online Magyarország meglévő előfizetőinek havidíjai változatlanok maradnak. Az új sebességek bevezetésével a 8 Mbps gyorsaságú csomagra a korábbi 2 Mbps csomag havidíjain, míg a 18 Mbps csomagra a korábbi 6 Mbps csomag díjain lehet a jövőben előfizetni.
Kulcsszavak: ADSL T-Online

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Októbertől jön az új ütésálló telefon

 A Cat Phones bejelentette új strapabíró telefonját a B26-ot, amely hosszú üzemidővel és a márkától megszokott ütésálló készülékházzal bír. Az IP68 szabványnak megfelelő készülék teljes mértékben porálló, és 1,2 méteres mélységig vízálló. Emellett kibírja az akár 1,8 méteres magasságból betonra való leejtést is.

 

2019. szeptember 20. 12:15

Hétvégén tervezett karbantartást végez ügyfélkiszolgáló rendszerein a Telenor

2019. szeptember 20-án (pénteken) éjjel 21:30-tól szeptember 22-én (vasárnap) 18:00-ig előre tervezett rendszerkarbantartást végez ügyfélkiszolgáló rendszerein a Telenor. A fejlesztés célja az ügyintézés megkönnyítése, kényelmesebbé tétele. A szolgáltató kéri ügyfeleit, hogy lehetőségük szerint a karbantartási időszakon kívül végezzék el aktuális teendőiket.

 

2019. szeptember 19. 22:06

Tervezett karbantartás a Telenornál

2019. szeptember 20-án (pénteken) éjjel 21:30-tól szeptember 22-én (vasárnap) 18:00-ig előre tervezett rendszerkarbantartást végez ügyfélkiszolgáló rendszerein a Telenor. A fejlesztés célja az ügyintézés megkönnyítése, kényelmesebbé tétele. A szolgáltató kéri ügyfeleit, hogy lehetőségük szerint a karbantartási időszakon kívül végezzék el aktuális teendőiket.

 

2019. szeptember 19. 22:06

Csúcsszéria a Huaweitől: Mate 30, Mate 30 Pro

A Huawei Technologies bemutatta Mate 30 zászlóshajó sorozatának készülékeit. A csúcsszéria modelljeit Kirin 990 5G-képes chipkészlettel, a fotózás és videózás élményét új szintre emelő Supersensing Cine kamerával, valamint egyedi OLED Huawei Horizon kijelzővel is felszerelte a gyártó. 

2019. szeptember 19. 16:55

Egy app lehet a híd a szülő-gyerek közötti digitális szakadék felett

A jövő generációjának tagjai átlagosan tízéves korukban kapnak telefont, de ez korántsem jelenti azt, hogy tisztában vannak az online jelenlét veszélyeivel is. A szülők legegyszerűbb eszköze a tiltás és a használat, illetve alkalmazások korlátozása, így azonban jelentős digitális szakadék alakulhat ki a szülő és gyermeke között. A Start it @K&H-ban fejlődő Mongu for Teen startup csapata erre az aktuális kihívásra kínál megoldást. A szülő-gyermek együttműködésére épülő alkalmazás segítségével ugyanis a gyermek biztonságosan felépítheti online magánszféráját, felismerheti és kivédheti a veszélyeket, miközben biztosítja a lehetőséget a szülői védelemre is.

2019. szeptember 18. 15:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás