SMS-ben rendelhető a vezetékes szám

A Vodafone Otthon 2in1 opció már szöveges üzenetben is aktiválható

forrás Prim Online, 2007. január 16. 12:46
2006. novemberében indította el a Vodafone a vezetékes ügyfeleknek otthoni telefonálásra alternatívát kínáló szolgáltatását, a Vodafone Otthont. Az új megoldás az eltelt két hónapban több mint húszezer ügyfelet vonzott. Mostantól a Vodafone újításának köszönhetően a vezetékes számot és a hozzá kapcsolódó kedvezményeket biztosító Vodafone Otthon 2in1 opció megrendeléséhez elég egy SMS.
Az indulás óta már több mint húszezer használója van a Vodafone Otthon szolgáltatásának. A felhasználók otthonukból kedvező tarifával hívhatnak vezetékes számokat, valamint őket is vezetékes számon érhetik el mások. Az is a szolgáltatás népszerűséget bizonyítja, hogy a vezetékes számhordozási arány novemberről decemberre jelentősen emelkedett, az év utolsó hónapjában 4,5-szer annyian jelezték igényüket, hogy a Vodafone Otthon szolgáltatást a régi, megszokott vezetékes számukkal kívánják igénybe venni.
 
Januártól a Vodafone lakossági számlás előfizetői – a már ismert telefonos rendelés mellett - egy díjmentes SMS útján is igényelhetnek maguknak vezetékes számot. A Vodafone Otthon 2in1 opció megrendelésével az ügyfelek nemcsak egy vezetékes számot kapnak, melyen ők elérhetővé válnak, hanem otthonról mindössze 6,9 Ft-ért hívhatják az ország összes (nem emelt díjas) vezetékes számát.

A VSZ kód 1270-re történő elküldésekor a rendszer ellenőrzi, hogy az ügyfél megfelel-e a Vodafone Otthon 2in1 opció igénybevételi feltételeinek, és mind az aktiválás elindításáról, mind pedig az esetleges elutasításról válasz SMS-ben értesíti az ügyfelet. Az ügyfél számára a vezetékes szám aktiválása a kérést követő 48 órán belül megtörténik, erről a felhasználó egy szöveges üzenetben értesül.

Azok az előfizetők, akik 2007. március 31-ig rendelik meg a Vodafone Otthon 2in1 opciót, a megrendeléstől számított 3 hónapig havidíjmentesen vehetik igénybe a szolgáltatást.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjeső a HONOR-nak Kínában

A HONOR innovációs díjat nyert az okoseszközök kategóriájában a Kantar BrandZ China gálaeseményen.

2023. szeptember 28. 12:53

Megérkezett a nemzetközi piacra szánt Xiaomi 13T telefoncsalád

A Xiaomi bemutatta a legújabb 13T okostelefon sorozatát, a Xiaomi 13T-t és a Xiaomi 13T Pro-t, amely a képalkotást művészi fokon űző felhasználók körében tehet szert majd a legtöbb rajongóra. A Leicával közösen fejlesztett, professzionális optika került a készülékekbe, így a Xiaomi 13T sorozat a Leica kamerák esszenciáját megragadó Authentic Leica Imagery szolgáltatásokkal büszkélkedhet. A telefonok teljesítményét optimalizálták, üzemidejüket még jobban kitolták, a kijelzőjük pedig kristály tisztán, nagy részletgazdagsággal jeleníti meg a tartalmakat – vagyis kivételesen jó képmegjelenítő tulajdonságokkal rendelkeznek és nagyszerű felvételek készülhetnek velük. 

2023. szeptember 27. 12:54

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

Hajlítható élmény a Try Galaxy segítségével

Már elérhető a Samsung Try Galaxy program frissítése, amellyel a nem androidos okostelefonok  felhasználói már magyar nyelven is kipróbálhatják a One UI 5.1.1 szoftver vonzó lehetőségeit és felfedezhetik az új Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 okostelefonok funkcióit. A Galaxy Z Fold5 sokoldalú és magával ragadó kijelzőjének előnyeit újszerűen mutatja be az alkalmazás: két párosított eszközön szemlélteti a hajlítható élményt.

2023. szeptember 23. 10:23

Az iPhone 15 mostantól hazánkban is megvásárolható

Az ikonikus iPhone sorozat legfrissebb készülékei, az iPhone 15, az iPhone 15 Plus, az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max mellett az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra 2 is a boltok polcaira kerül szeptember 22-én. Az Apple innovációinak sorában újabb mérföldkövet jelentő termékek mától a tavalyinál jelentősen kedvezőbb áron kaphatóak az iSTYLE hazai, kilenc üzlettel rendelkező Apple Premium viszonteladói hálózatában. 

2023. szeptember 22. 17:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38