Folytatódik a Pannon és a Magyar Kézilabda Szövetség együttműködése

forrás Prim Online, 2007. január 16. 14:35
Újabb két évre szóló főtámogatói szerződést írt alá ma a Pannon és a Magyar Kézilabda Szövetség. A megállapodással a mobilszolgáltató hosszú távon biztosítja a női és férfi kézilabda-válogatott zavartalan munkáját, felkészülését a világversenyekre.
„A Pannon 2004 augusztusa óta biztos hátteret nyújt a sportág kiemelkedő nemzetközi sikereinek folytatásához, ezért a most megújított szerződés különösen sokat jelent a Férfi Kézilabda Világbajnokság kapujában. Az egész magyar sportéletet tekintve is példaértékű az együttműködés, a Pannon elkötelezett és rendkívül komoly nagyságrendű támogatása” – nyilatkozta Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára.

„A Pannon nagy örömmel látja, hogy milyen sikeresen zajlik a csapatok átalakítása és felkészítése a következő időszak feladatira. A sportág erejét bizonyítja, hogy a korábbi évek klasszisai után a fiatalokkal kiegészülő együttes is a világ élvonalában szerepel. Támogatjuk a szövetség, a válogatottak tevékenységét és az egész országgal együtt szurkolunk a további sikerekért” – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

A támogatás keretében a Magyar Kézilabda Szövetség jóval százmillió forint feletti kerettel gazdálkodhat a Pannon jóvoltából.
Kulcsszavak: sport szponzor Pannon GSM

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a kriptoról is mindent tudó ChatGPT és AI-képgenerátor

Kriptovilággal kapcsolatos, mesterséges intelligencián alapuló chatbotot és ingyenes AI-alapú képalkotó technológiát fejlesztett a Binance. A Bicasso nevű programban olyan alkotásokat hozhatunk létre a mesterséges intelligencia segítségével, amiket eddig inkább csak sci-fikben tudtunk elképzelni. 

2023. március 29. 15:43

A Fujitsu európai partnerkapcsolatra lép a Nuixszal

A Fujitsu kibővítette partnerkapcsolatát a nyomozati analitikai és hírszerzési szoftvereket szállító Nuixszal az adatvédelmi, valamint a bűnözés és csalás elleni megoldások piacán. A Fujitsu európai portfóliójába felvett Nuix termékekkel az ügyfelek megbízhatóan értelmezni tudják működési területük bármilyen adatát.

2023. március 29. 14:15

Marad vagy múlik az online kereskedelem térhódítása?

Az elmúlt években elképesztő mértékű átalakuláson ment keresztül az e-kereskedelem, nem csak Magyarországon, de szerte a világban. A Covid okozta korlátozások, lezárások kényszerűen megváltoztatták a fogyasztási szokásokat, a személyes vásárlási alkalmak jelentősen visszaestek, egyik napról a másikra megnőtt az igény az online jelenlétre. Mások mellett erről is szó lesz május 11-én, a magyar e-kereskedelem napján, melynek apropójából hamarosan összegyűlnek a szektor fontos szereplői.

2023. március 28. 20:16

Új tőkealap létrehozását jelentette be a Schneider Electric

Világszinten közel 800 millió, Afrika Szaharától délre eső részén pedig több mint félmilliárd ember nem jut hozzá elektromos áramhoz, ami jelentős mértékben akadályozza a térség fejlődését. A Schneider Electric az elefántcsontparti Abidjanban tartott nemzetközi fórumon egy új befektetési alap létrehozását jelentette be, illetve olyan megoldásokat mutatott be, amelyek könnyebbé tehetik az energiához való hozzáférést Afrikában is. A társaság saját fenntarthatósági céljainak részeként arra készül, hogy 2025-re 50 millió embert juttat világszerte tiszta és megbízható energiához.

2023. március 28. 18:43

Kkv-kra szabott vállalatirányítási rendszert mutatott be az SAP

A GROW with SAP célzottan kis- és középvállalkozások számára kínál felhőalapú vállalatirányítási rendszert, amely gyorsaságot, kiszámíthatóságot és folyamatos innovációt tesz lehetővé. A gyorsan üzembe helyezhető GROW with SAP ügyfeleit ugyanazok a jó gyakorlatok segítik, amelyek a világ iparági vezetőit is támogatják döntéseikben.

2023. március 27. 20:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08