Színházi webáruházat nyitott a Jegyvilág.hu

forrás Prim Online, 2007. január 17. 10:02
Az online színházjegy-értékesítéssel foglalkozó internetes portál tematikus webáruházzal bővítette szolgáltatását. Január elejétől színház- és koncertjegyek mellett színházhoz kapcsolódó könyveket, dvd-ket és cd-ket is vásárolhatnak a látogatók.
A színház- és koncertjegyekre szakosodott portál év elejétől bővítette kínálatát. A vásárlók már nem csak belépőjegyüket válthatják meg az adott színházi előadásra, hanem magát az előadás alapjául szolgáló drámát vagy regényt is megvásárolhatják. A konkrét drámák mellett számos színházzal kapcsolatos szakkönyvet, kézikönyveket, színházi emberek írásait és monográfiákat is találhatnak a kínálatban. A könyvek mellett régi klasszikus filmek és színházi előadások dvd-változatai teszik még izgalmasabbá a webshop választékát.

A portál készítői egyedi módon összekapcsolják a különféle termékeket, így egy-egy színházi előadás leírásánál megtalálhatóak a hozzá kapcsolódó könyvek, dvd-k. A vásárló így ugyanazon az oldalon olvashatja az előadás leírását, a szereposztást, és a kapcsolódó könyv, vagy dvd fülszövegét.

A webáruház létrehozásakor elsődleges cél volt, hogy a raktárkészlet és a könyvek adatai teljes mértékben internetalapúak legyenek, így a portál áruválasztéka óránként frissül. Ennek következtében a vásárló csak olyan könyvet vásárolhat meg, amely biztosan raktáron is van. (A Jegyvilág.hu teljes webáruházi kínálatát a Sunbooks internetes könyvkereskedéstől szerzi be.)

„A webshop kínálatát folyamatosan bővíteni fogjuk a hazai könyvpiacon megjelenő és a portál témájába vágó kiadványokkal. Terveink között szerepel az is, hogy a külföldi színházakban már megszokott kiegészítő termékeket is áruljunk, így például a népszerű musicalekhez kapcsolódóan dvd-ket, zenei anyagokat, merchandise terméket is” – mondta Peer Ákos a Jegyvilág.hu igazgatója.

A Jegyvilág.hu 2004 márciusában indult. Az elmúlt közel három évben összesen több mint 35 000 darab színházjegyet értékesítettek, közel bruttó 100 millió forint értékben. A kezdeti pár száz fős vásárlói kör mára 8000 regisztrált vásárlóra bővült.
Kulcsszavak: kultúra onlineszolg

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ingyenes fedélzeti wifi a Telekom havidíjas ügyfeleinek

Január 30-tól teszt jelleggel díjmentes hozzáférést biztosít a fedélzeti internetszolgáltatáshoz havidíjas előfizetői számára a Telekom a Lufthansa-csoport meghatározott repülőgépein. 

2020. január 30. 14:53

Johannesnek nincs több kérdése

Az informatikai újságírást a nyolcvanas évek óta folyamatosan művelő kollégánk, Kis János – sokak számára csak Johannes – talán a halálát nem sokkal megelőző stroke és baleset következményeként, december 12-én, 65 éves korában elhunyt.

2019. december 16. 20:42

125 millió 25 televíziónak

Huszonöt televízió kap közel 125 millió forintos támogatást a rendszeresen jelentkező hírműsorok, közéleti és kulturális magazinműsorok készítését támogató pályázat második fordulóján. E heti ülésén – többek között – erről döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A grémium ezen kívül a Keszthely 93,4 MHz közösségi használatára a Mária Rádió szolgáltatóját hirdette ki a pályázat nyertesének, továbbá nyilvántartásba vette egy szombathelyi és egy szentesi frekvencia pályázati felhívását. A testület elfogadta a négy társszabályozó szakmai szervezet félévi beszámolóit is.

2019. szeptember 18. 19:53

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

Gyorsabb lesz a net néhány baranyai iskolában

Közel féltucat baranyai iskolában lesz nagysebességű internetkapcsolat ősztől a Vannet technológiájával. Az állami fejlesztési program célja a digitális tananyagok elterjesztése és az oktatási célú WIFI-hálózatok elérése.

2019. július 15. 10:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás