Színházi webáruházat nyitott a Jegyvilág.hu

forrás Prim Online, 2007. január 17. 10:02
Az online színházjegy-értékesítéssel foglalkozó internetes portál tematikus webáruházzal bővítette szolgáltatását. Január elejétől színház- és koncertjegyek mellett színházhoz kapcsolódó könyveket, dvd-ket és cd-ket is vásárolhatnak a látogatók.
A színház- és koncertjegyekre szakosodott portál év elejétől bővítette kínálatát. A vásárlók már nem csak belépőjegyüket válthatják meg az adott színházi előadásra, hanem magát az előadás alapjául szolgáló drámát vagy regényt is megvásárolhatják. A konkrét drámák mellett számos színházzal kapcsolatos szakkönyvet, kézikönyveket, színházi emberek írásait és monográfiákat is találhatnak a kínálatban. A könyvek mellett régi klasszikus filmek és színházi előadások dvd-változatai teszik még izgalmasabbá a webshop választékát.

A portál készítői egyedi módon összekapcsolják a különféle termékeket, így egy-egy színházi előadás leírásánál megtalálhatóak a hozzá kapcsolódó könyvek, dvd-k. A vásárló így ugyanazon az oldalon olvashatja az előadás leírását, a szereposztást, és a kapcsolódó könyv, vagy dvd fülszövegét.

A webáruház létrehozásakor elsődleges cél volt, hogy a raktárkészlet és a könyvek adatai teljes mértékben internetalapúak legyenek, így a portál áruválasztéka óránként frissül. Ennek következtében a vásárló csak olyan könyvet vásárolhat meg, amely biztosan raktáron is van. (A Jegyvilág.hu teljes webáruházi kínálatát a Sunbooks internetes könyvkereskedéstől szerzi be.)

„A webshop kínálatát folyamatosan bővíteni fogjuk a hazai könyvpiacon megjelenő és a portál témájába vágó kiadványokkal. Terveink között szerepel az is, hogy a külföldi színházakban már megszokott kiegészítő termékeket is áruljunk, így például a népszerű musicalekhez kapcsolódóan dvd-ket, zenei anyagokat, merchandise terméket is” – mondta Peer Ákos a Jegyvilág.hu igazgatója.

A Jegyvilág.hu 2004 márciusában indult. Az elmúlt közel három évben összesen több mint 35 000 darab színházjegyet értékesítettek, közel bruttó 100 millió forint értékben. A kezdeti pár száz fős vásárlói kör mára 8000 regisztrált vásárlóra bővült.
Kulcsszavak: kultúra onlineszolg

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Gyorsabb lesz a net néhány baranyai iskolában

Közel féltucat baranyai iskolában lesz nagysebességű internetkapcsolat ősztől a Vannet technológiájával. Az állami fejlesztési program célja a digitális tananyagok elterjesztése és az oktatási célú WIFI-hálózatok elérése.

2019. július 15. 10:33

A Balatonra is megérkezett az 5G

A Vodafone Magyarország számára kiemelten fontos a balatoni régió, így a szolgáltató az utóbbi években folyamatosan fejleszti hálózatát a térségben. 

2019. június 2. 13:38

NMHH: 11 százalékkal csökkentek az internetárak tavaly

2018-ban 11 százalékkal mérséklődtek az internetszolgáltatások és ennél kisebb mértékben a mobilhang-előfizetések árai, elsősorban az internetáfa-csökkentés hatására – ezek a legfontosabb megállapításai a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb elemzésének, amely a távközlési szolgáltatások árait és piaci kínálatát vizsgálta. A dokumentumból kiderül az is: a kínált szolgáltatások köre folyamatosan változik, a konstrukciók több mint fele csak kevesebb mint egy év óta igényelhető. 

2019. május 7. 16:35

A Magyar Telekom az egész országban gigabites hálózati képességet biztosítana

Az elmúlt évek intenzív hálózatfejlesztésének eredményeképpen mára több mint 3,5 millió olyan vezetékes elérést biztosít a Telekom hálózata, ahol legalább 30 Mbps sebességgel internetezhetnek az ügyfelek. Ebből egymillió elérés esetén már gigabites sebességet biztosító optikai hálózat áll az ügyfelek rendelkezésére, akik itt akár a - lakossági piacon ma elérhető legnagyobb - 2 Gbps sebességű*  otthoni internetcsomagot is igénybe vehetik.

2019. április 9. 14:11

Telekom Wifi Extra: az intelligens wifi rendszer

Extragyors és megbízható net az otthon minden pontján – ezt ígéri a Telekom azoknak, akik a magyar piacon egyedülálló, korszerű otthoni hálózatmenedzselő rendszert, a Telekom WiFi Extrát választják otthoni internetszolgáltatásuk mellé. A vadonatúj megoldás újabb lépés a vezetéknélküli otthon felé, hiszen nem csak a wifi-lefedettséget terjeszti ki a lakáson belül, hanem segítségével az IPTV vevőegységet is fúrás és kábelezés nélkül lehet elhelyezni az otthonokban. Ráadásul a Telekom által kínált konstrukció minimálisra csökkenti a vásárlók kockázatát.

2019. március 11. 18:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53

Rekordbevétel az LG-nél

2019. július 30. 17:03
online sportfogadás