Rubik kocka MP3 lejátszó

Kiss Ádám Zoltán, 2007. január 19. 18:24
A nyolcvanas évek szellemi kihívásait idézi vissza a Rubik kockába rejtett MP3 lejátszó, azért nem megoldhatatlan a kezelése.
A nyolcvanas évek egyik nagy játék őrülete kis hazánkból indult útra, a Rubik kocka formájában. Az akkor nálunk is nagyon népszerű fejtörőt itthon szinte elfelejtették, és érdekes módon világszerte sokkal inkább él emléke a köztudatban. Ezt a kedves emléket lovagolja meg egy Rubik kockát formázó új MP3 lejátszó. A szerkezetre minden bizonnyal felfigyelnek a piacon, és éppen ez a cél, hiszen a zenelejátszók kínálata az egyszerű műszaki felépítés miatt szédítő. A gyártó azonban nem akart igazi Rubik kockát kiadni, talán részben a felmerülő jogdíjak miatt, valamint azért, hogy ne ijessze el potenciális vevőközönségének nagyobbik felét, hiszen sokak számára a játék megoldhatatlan kihívást jelentett. Mindenesetre igazi pop ikonról van szó, és ezt fel is használják, ám jóval egyszerűsített formában. Az oldalak nem különböző színűek, de a lejátszóban találhatók forgó részek, és ezek funkcióval is rendelkeznek, például gondoskodnak a gombok lezárásáról.
Kulcsszavak: zene audioplayer mp3

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08