Eric Martinez a D-Link új európai alelnöke

forrás Prim Online, 2007. február 2. 13:16
A D-Link, a világ vezető hálózati megoldás szállítója ma jelentette be Eric Martinez operatív működésért felelős európai alelnöki pozícióba történt előléptetését. A szakember 2003 augusztusa óta dolgozik a cégnél, ahol ezt megelőzően az európai logisztikai és vevőszolgálati feladatokat koordinálta.
Martinez vezetése alatt a D-Link házon belüli Európai Szervizközpontja (ESC) modellértékű intézménnyé nőtte ki magát a minőség és a hatékonyság terén mutatott kiváló eredményeivel. A legújabb raktár-automatizálási rendszerekkel és RF technológiával felszerelt 10000 m2-es londoni Szervizközpont tavaly költözött új épületbe a D-Link európai és Egyesült Királyságbeli irodaépületébe.

A tavalyi évben az ESC 6,5 millió terméket továbbított 26 országba 99,5%-os hatékonyság mellett. A hatékonyságot úgy sikerült ilyen magas szinten megőrizni, hogy közben a továbbításra került termékek száma 14,6%-kal növekedett és az élőmunka aránya 4,3%-kal csökkent.

Martinez az Európai Szervizközpont vezetése mellett kulcsszerepet játszott egy új ERP rendszer bevezetésében valamint a cég európai központjának új épületbe költöztetésében. A D-Linket megelőzően Martinez az Interdean európai logisztikai menedzsere, előtte pedig a Sterling Corporate Relocation európai operatív igazgatója volt.
Kulcsszavak: CIO +céginfo D-Link

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Vodafone telefonos és online ügyintézésre kéri az ügyfeleket

A Vodafone Magyarország a koronavírus miatt kialakult helyzetben igyekszik olyan szolgáltatásokat és digitális megoldásokat nyújtani, amelyek segítik a lakosságot, a vállalkozásokat és a hatóságot ebben a nehéz időszakban.

2020. március 27. 18:39

A koronavírus miatt állásukat vesztett dolgozóknak segít egy új kezdeményezés

Új felületet hozott létre a Profession.hu azoknak a munkavállalóknak, akik a koronavírus miatt veszítették el az állásukat. A Mentőöv állások oldal célja, hogy a veszélyhelyzet miatt leállt szektorokból olyan irányba tereljék az értékes munkaerő túlkínálatot, ahol éppen nagy szükség van új dolgozókra. Ez a segítség minden munkakereső számára ingyenesen elérhető.

2020. március 27. 15:41

Arcpajzsokkal védi az egészségügyi dolgozókat a reklámügynökség

A koronavírus-járvány idején a Foto Reklámügynökség is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a frontvonalban helytálló hazai egészségügyi dolgozók a lehető legnagyobb biztonságban legyenek, ezért a cég arcpajzsok gyártásába kezdett. A védőfelszerelések ára éppen annyi, amivel meg tudják tartani a munkaerőjüket, de így is jóval a nemzetközi konkurencia alatt vannak. Első körben 12 ezer arcpajzsot készítenek, de ha a kereslet megkívánja, növelni fogják a darabszámot.

2020. március 27. 12:50

Közel 3 milliárd forint árbevételt ért el az OTT-ONE 2019-ben

Eredményesen zárta a 2019-es évet az OTT-ONE Nyrt., árbevétele ugyanis meghaladta a 2,8 milliárd forintot, amely csaknem 70 százalékkal, összesen több mint 1,1 milliárd forinttal magasabb az egy évvel korábbi adathoz képest. A Budapesti Értéktőzsde Standard Kategóriájában jegyzett technológiai vállalat nettó eredménye a tavalyi évben 204 millió forint volt.

2020. március 26. 16:48

NAK TechLab – Az innovatív megoldások keresése nem állhat meg!

A nagyvállalatok és innovatív agrár startupok együttműködéseit segítette elő az első hazai agrár startup program, a NAK TechLab. A mezőgazdaság digitalizációjával a szektor versenyképességét növelhetik az innovatív megoldások, a programban résztvevő nagyvállalatok pedig a fejlesztések piacra lépését segítik. A három hónapot felölelő programnak köszönhetően számos termékfejlesztés indult el a cégek és a vállalkozások között.

2020. március 26. 15:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás