Disney "Karib-tenger kalózai" online játék

Milkovits Gábor, 2007. február 5. 20:19
A Disney eddig ismeretlen vizekre evezve májustól online számítógépes játékot kínál, amely a sikeres „A Karib-tenger kalózai” film(ek) alapján készült.
A PC játék a  http://disney.go.com/pirates/online/index.html oldalról lesz betölthető, párhuzamosan az új epizód,  „A Karib-tenger kalózai 3. – A világ végén” mozi-premierjével. A „Pirates of the Caribbean Online” nevű játéknak ingyenes, és mintegy 60%-kal kibővített, előfizetéses változata is lesz; ez utóbbi a tervek szerint havi 9,95 dolláros előfizetési díjjal. A virtuális világban az összes főszereplő, így Johnny Depp, Orlando Bloom és Keira Knightley is rendelkezik majd hasonmással, beleértve a színészek saját hangjának felhasználását. A videojáték ugyanakkor saját, a filmektől független történettel rendelkezik: a játékosoknak alteregójukkal („avatar”) egy alternatív valóságban kell helytállniuk, Sparrow kapitányt segítve Jolly Roger, a nemezis legyőzésében, illetve a „Fekete Gyöngy” felkutatásában és a rend helyreállításában. A masszívan többszereplős játék fizetős változatában a kibővített világokon kívül extra próbatételeken, például más játékosok elleni párbajokban és versenyeken lehet részt venni.

A Disney más stúdiókhoz hasonlóan igyekszik meglovagolni a filmeken alapuló, valamint a többszereplős online (MMO) számítógépes játékok sikerét, csak éppen a licencek értékesítése helyett saját maga forgalmazza majd az új játékot. A legsikeresebb MMO játéknak, a World of Warcraft-nak jelenleg több mint 8 millió fizetős felhasználója van.
Kulcsszavak: onlineszolg játék Disney

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás