Nagyobb árbevétel-növekedésre számít az Alphasonic

MTI Sajtóadatbank, 2007. február 7. 09:15
Az idén ismét 20 százalék feletti növekedéssel, 2 milliárd forint árbevétellel kalkulál a számítástechnikai termékeket forgalmazó Alphasonic Kft. - mondta Bazsó Gábor, a cég az szervezési igazgatója kedden Budapesten.
A számítástechnikai hálózati szerelési anyagokat és biztonságtechnikai eszközöket forgalmazó cég tavaly 1,7 milliárd forintot meghaladó árbevételt ért el, ami 5-10 százalékkal haladta meg az előző évi árbevételt. "A cég megérezte a múlt évi gazdasági nehézségeket, mert korábban az eladások növekedési üteme 20 százalék felett volt" - tette hozzá a szakember.

A társaság az idei árbevételi céljának elérésében számít a magyar piacon újdonságnak számító NDAS-technológiára, amelynek értékesítését tavaly kezdte meg a cég. Az Alphasonic a világ vezető NDAS gyártójának, a Coworld-nak a kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Magyarországon is megjelenő úgynevezett NDAS-technológia, lehetővé teszi, hogy bármely számítástechnikai tárolóeszközt közvetlenül lehessen csatlakoztatni egy Ethernet - azaz helyi - hálózatba. Ez egy olyan új generációs számítástechnikai hálózati eszköz, amellyel  egyszerűen megnövelhető a számítógépek kapacitása.

A szervezési igazgató szerint e termék értékesítése forgalmuk 1-2 százalékát adjka majd az idén.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

AZ HBO Max bejelentette európai, közel-keleti és afrikai vezetőségét

A WarnerMedia bejelentette, hogy Christina Sulebakk – az HBO Europe korábbi General Managere – tölti majd be az HBO Max EMEA (Europe, Middle East, Africa, azaz Európa, Közel-Kelet és Afrika) General Manageri posztját. Új munkakörében Christina irányítja majd az európai régiókban jelenleg működő HBO streaming platformok (HBO Nordic, HBO España, HBO Portugal és a kelet-közép-európai HBO GO) upgradelését az HBO Max szolgáltatássá 2021-gyel kezdődően, illetve az HBO Max kiterjesztését további európai régiókra, a Közel-Keletre és Afrikára. Közvetlen felettese az HBO Max International vezetője, Johannes Larcher lesz.

2021. január 21. 12:20

A járvány alatt is nőtt a környezetbarát csomagolóeszközök iránti kereslet

A koronavírus járvány minden korábbinál nagyobb kihívás elé állította a vendéglátóipari vállalkozásokat. Az éttermek számára a házhozszállítás, illetve az elviteles értékesítés jelentette és jelenti még ma is a működés lehetséges módját, ezért a készételek csomagolására alkalmas dobozok iránti igény jelentősen nőtt. Az Indepack Kft. 2020-as évi eladási adatai szerint stabil növekedést mutatott a környezetbarát csomagolóeszközök iránti kereslet is, vagyis a környezettudatos szemléletű éttermek továbbra is kitartottak a zöld termékek mellett.

2021. január 20. 18:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás