Gmail-használat meghívó nélkül is

forrás Prim Online, 2007. február 8. 11:12
A Google bejelentette, hogy mától minden felhasználó számára elérhetővé teszi ingyenes levelezőrendszerét, a Gmail-t Magyarországon.
A Gmail Magyarországon eddig csupán meghívásos alapon működött, mostantól viszont meghívó nélkül is bárki készíthet ingyenes postafiókot magának a www.gmail.com címen. Kutatások szerint az e-mailezés az egyik legnépszerűbb szolgáltatás az interneten, a magyar felhasználók 75%-a használja. A Gmail előnyeit már eddig is tízmilliók élvezték szerte a világon, mostantól pedig a magyar felhasználók is könnyen megismerkedhetnek egyedülálló szolgáltatásaival.

Az e-mail felhasználók legnagyobb problémája eddig postafiókjuk korlátozott befogadó képessége volt. A Gmail alaptulajdonságaiban a régi maradt – jelenleg a felhasználók 2,7 GB-nyi, ám folyamatosan növekvő tárhelyen tetszőleges mennyiségű információt tárolhatnak. A beépített Google keresőrendszer segítségével hamarabb megtalálhatják, amit keresnek, az üzenetek pedig logikusan követhető párbeszédpanelekben jelennek meg, így egyszerűbb az azonos témáról szóló levelek rendszerezése, felkutatása. Ráadásul, ha csevegni szeretnének partnereinkkel, a Gmail ablakba integrált „Beszélgetések” funkció segítségével ezt is megtehetik, kihasználva az azonnali üzenetküldő rendszerek előnyeit. A Gmail magától is aktívan védekezik a kéretlen levelek ellen, de a felhasználók maguk is fokozhatják hatékonyságát az “Ez Spam” gomb használatával. A Gmail-es levelek POP-os elérhetőségének köszönhetően bármilyen offline levelezőprogrammal letölthetjük az ide érkező leveleinket.

További információ: http://gmail.google.com
Kulcsszavak: e-mail média Google

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás