Digitális szabadság a Samsung új T9 médialejátszójával

forrás Prim Online, 2007. február 9. 12:23
Egyetlen telefonhívásról sem marad le kedvenc zenéi hallgatása közben a Samsung új MP3 lejátszójának használója – a T9 egy opcionális Bluetooth fülhallgatón keresztül korábban nem ismert digitális szabadságot nyújt.
Semmi sem szabhat határt a képzeletnek: legyen az fotó, videó vagy zene, a T9 sokoldalú kiegészítő a digitális világban. A maximum 8 GB tárolókapacitás a kedvenc fotóknak és videóknak is elegendő tárhelyet nyújt, ha pedig a legfrissebb műsorokat szeretnénk hallgatni, arról a T9 beépített sztereó FM rádiója gondoskodik. A hangzás tökéletességét a 3D Sound valamint a 9 sávos felhasználói equalizer garantálja.

A Samsung T9-es lejátszó számos multimédiás funkcióval szolgálja ki tulajdonosa igényeit. A T9 egyedi dinamikus felhasználói felületet és számtalan multimédiás élményt kínál, a drót nélküli kapcsolat pedig határtalan szabadságot nyújt a Bluetooth opció használóinak. A beépített Flash játékok segítenek elűzni a várakozás unalmas perceit, míg a hangfelvevő funkció akár diktafonként is szolgálhat.

A T9 1,8 hüvelykes kijelzője 262 ezer szín megjelenítésére képes. A Macromedia Flash felhasználói felület dinamikusan változik a készülék használata közben, különleges vizuális élményt nyújtva a felhasználónak. A fényes kijelző tökéletesen illeszkedik a T9 csillogó, sima külsejébe.

A Bluetooth adatátvitelnek köszönhetően a T9 akár autóval is összekapcsolható, de a mobiltelefonnal is képes kommunikálni, a lejátszó ugyanis jelez a bejövő hívások esetén. A beépített mikrofonnal anélkül beszélhetünk, hogy kivennénk a készüléket a táskánkból, a beszélgetés végeztével pedig onnan folytathatjuk a zene hallgatását, ahol a hívás előtt megszakítottuk.

A külső is igazán megmozgatja a képzeletet: a tükörsima, lekerekített, éjfekete készülék mindössze 11 mm vékony. A kiváló minőségű alapanyagok használata teszi lehetővé, hogy a T9 kellemesen simuljon a kézbe. A T9 készenléti ideje is lenyűgöző: egyetlen feltöltéssel zenehallgatás esetén akár 30 óráig, videózás esetén akár 6 óráig is rendelkezésre áll.

Specifikáció:

Még több lehetőség a Galaxy Watch Active2 legújabb frissítésével

A Samsung legújabb, Galaxy Watch Active2 szériára kiadott szoftverfrissítése a vállalat idén bejelentett csúcskészülékein elérhető egészségügyi, kommunikációs és hálózati funkcióit hozza el. A Watch Active2 új lehetőségeivel az edzések hatékonyságának növelése mellett a mindennapi kapcsolattartás is gördülékenyebb lehet. 

2020. szeptember 28. 19:39

Ki lesz 2020-ban az „Év Projektmenedzsment Diplomamunkája” pályázat nyertese?

Rekordszámú dolgozat érkezett idén az „Év Projektmenedzsment Diplomamunkája” pályázatra. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, a 23 pályázat mind aktuális és érdekes témákat dolgozott fel. Betekintést kaphattak transzformációs projektekbe, hogyan épül be az agilitás a projektek működésébe, miben mások a következő generáció projektmenedzserei, függetlenül attól, hogy IT vagy akár építési területen alkalmazzák a projektmenedzsment módszertanát. 

2020. szeptember 28. 18:12

Teljes a Budapest Design Week programja

Kisfilmek hazai designerekről, képes cikksorozattal bejárható stúdiók, videók a koronavírus-helyzetre adott design megoldásokról – teljesen megújult honlappal várja az érdeklődőket a Budapest Design Week.  Magyarország legjelentősebb design eseménye, október 1. és 11. között hibrid formában jelentkezik, azaz a programok jelentős része az online térben valósul meg. A rendezvény egyik fő platformja idén a fesztivál megújult honlapja lesz, ahol mostantól folyamatosan frissülő tartalmak várják a design iránt érdeklődőket. 

2020. szeptember 28. 17:02

Magyar kutató kapta idén az Európai Fogyatékosságügyi Fórum (EDF) és az Oracle ösztöndíját

Dezső Renáta, a budapesti Moholy-Nagy Művészeti Egyetem doktorandusza kapta idén az EDF és az Oracle fogyatékossággal élő hallgatók számára alapított digitális hozzáférhetőségi ösztöndíját. 

2020. szeptember 28. 16:34

Hasznos funkciókat hoz a Galaxy Watch Active2 frissítése

A Samsung legújabb, Galaxy Watch Active2 szériára kiadott szoftverfrissítése a vállalat idén bejelentett csúcskészülékein elérhető egészségügyi, kommunikációs és hálózati funkcióit hozza el. A Watch Active2 új lehetőségeivel az edzések hatékonyságának növelése mellett a mindennapi kapcsolattartás is gördülékenyebb lehet. 

2020. szeptember 28. 15:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás