Digitális szabadság a Samsung új T9 médialejátszójával

forrás Prim Online, 2007. február 9. 12:23
Egyetlen telefonhívásról sem marad le kedvenc zenéi hallgatása közben a Samsung új MP3 lejátszójának használója – a T9 egy opcionális Bluetooth fülhallgatón keresztül korábban nem ismert digitális szabadságot nyújt.
Semmi sem szabhat határt a képzeletnek: legyen az fotó, videó vagy zene, a T9 sokoldalú kiegészítő a digitális világban. A maximum 8 GB tárolókapacitás a kedvenc fotóknak és videóknak is elegendő tárhelyet nyújt, ha pedig a legfrissebb műsorokat szeretnénk hallgatni, arról a T9 beépített sztereó FM rádiója gondoskodik. A hangzás tökéletességét a 3D Sound valamint a 9 sávos felhasználói equalizer garantálja.

A Samsung T9-es lejátszó számos multimédiás funkcióval szolgálja ki tulajdonosa igényeit. A T9 egyedi dinamikus felhasználói felületet és számtalan multimédiás élményt kínál, a drót nélküli kapcsolat pedig határtalan szabadságot nyújt a Bluetooth opció használóinak. A beépített Flash játékok segítenek elűzni a várakozás unalmas perceit, míg a hangfelvevő funkció akár diktafonként is szolgálhat.

A T9 1,8 hüvelykes kijelzője 262 ezer szín megjelenítésére képes. A Macromedia Flash felhasználói felület dinamikusan változik a készülék használata közben, különleges vizuális élményt nyújtva a felhasználónak. A fényes kijelző tökéletesen illeszkedik a T9 csillogó, sima külsejébe.

A Bluetooth adatátvitelnek köszönhetően a T9 akár autóval is összekapcsolható, de a mobiltelefonnal is képes kommunikálni, a lejátszó ugyanis jelez a bejövő hívások esetén. A beépített mikrofonnal anélkül beszélhetünk, hogy kivennénk a készüléket a táskánkból, a beszélgetés végeztével pedig onnan folytathatjuk a zene hallgatását, ahol a hívás előtt megszakítottuk.

A külső is igazán megmozgatja a képzeletet: a tükörsima, lekerekített, éjfekete készülék mindössze 11 mm vékony. A kiváló minőségű alapanyagok használata teszi lehetővé, hogy a T9 kellemesen simuljon a kézbe. A T9 készenléti ideje is lenyűgöző: egyetlen feltöltéssel zenehallgatás esetén akár 30 óráig, videózás esetén akár 6 óráig is rendelkezésre áll.

Specifikáció:

Az Allianz applikációjával egyszerűbb a kárrendezés

Az Allianz ConnX applikációján keresztül elérhető egy távoli videós kárfelvételi szolgáltatás így az ügyfelek mobiltelefonjukon vagy táblagépükön keresztül, néhány egyszerű lépésben, élő kapcsolat mellett oszthatják meg a káreseményről készült felvételeket lakás- és gépjármű kár esetén. Az új Allianz Online kárstátuszkövető alkalmazás pedig a bejelentett károk nyomon követését teszi még könnyebbé és átláthatóbbá.

2019. december 9. 20:47

Robotizált folyamatautomatizációs szolgáltatások a Tech Data kínálatában

Új big data és mesterséges intelligencia alapú szolgáltatásportfóliót tett elérhetővé több európai országban, köztük hazánkban is a Tech Data, miután partneri szerződést kötött a rutinszerű irodai munkafolyamatokat automatizáló Automation Anywhere-rel.

2019. december 9. 18:32

Minden, amit a vezeték nélküli video kaputelefonról tudni kell

Mindenki szeretné tudni, hogy ki várakozik kapujában, ki csenget és kér bebocsátást otthonába. Nem csak kíváncsiságképpen, de biztonsága érdekében egyaránt, mivel az otthon az a hely, ahol nem csak értékei, hanem szerettei védelméről is gondoskodni kell. Nem mindegy, hogy a szomszéd szaladt-e át egy kis cukorért, a várva várt vendégek érkeztek meg, vagy egy idegen ellenőrzi otthonunk gyenge pontjait.

2019. december 9. 17:05

A tökéletes gardróbszekrény

A gardróbszekrény a ruhásszekrények koronázatlan királya: elfér benne minden holmink, és azokat a polcoknak, akasztóknak és fiókoknak hála, rendszerezetten és áttekinthetően tudjuk tárolni. Azonban mielőtt lecsapunk az első szimpatikus darabra, gondoljuk át, hogy biztosan minden szempontból megfelelő lesz-e.

2019. december 9. 16:56

7 egyetemi ötlet kapott 15 millió forintos befektetést a Hiventures-től

7 egyetemi startup ötlet kapott 15 millió forintos inkubációs befektetést az MFB csoporthoz tartozó Hiventures-től az egyre népszerűbb Startup Campus University programban. A december 5-én zárult őszi vállalkozásfejlesztési képzések idén már három partnerrel; a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel (BME), a győri Széchenyi István Egyetemmel (SZIE) és a Magyar Divat & Design Ügynökséggel (HFDA) közösen valósultak meg, és rekord számú jelentkezőt mozgattak meg.

2019. december 9. 16:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás