Hotelkommunikáció Bosch-kivitelezésben

forrás Prim Online, 2007. február 13. 13:33
Február 14-én nyitja meg kapuit a dél-dunántúli régió első ötcsillagos kastélyszállója, amelynek 21. századi kommunikációs igényeit a Robert Bosch Kft. Távközlési Üzletága valósította meg. A beruházás eredményeként többek között egy 500 végponttal bíró informatikai hálózat is létrejött a felújított kastélyban.
A Balatontól délre, Marcali közelében, Kutas-Kozmapusztán 2 évig tartó beruházás eredményeként újult meg a Hertelendy-kastély, amely február 14-étől a dél-dunántúli régió első ötcsillagos kastélyszállójaként fogadja a különleges élményeket kedvelő vendégeket. Mint Szabó Tímea, a hotel értékesítési vezetője elmondta: ebben a kategóriában elvárt alapfelszereltség a legmodernebb technika, így minden szobában internetcsatlakozás, közvetlen kapcsolású telefon, LCD televízió és DVD várja a vendégeket. Ugyancsak a legmodernebb technika áll a vendégeket kiszolgáló személyzet rendelkezésére is, akiknek egyik legfontosabb munkaeszközük, a folyamatos elérhetőséget biztosító telefon.

A Robert Bosch Kft. Távközlési Üzletága pályázat útján nyerte el a megbízatást.

A Robert Bosch Kft. Távközlési Üzletága az Avaya IP Office család 412-es alközpontját 16 analóg és 8 digitális fővonallal állította üzembe az új szállodában. Az alközpont révén, a nyitás napján 106 analóg és 30 digitális melléket lehet kiszolgálni, illetve a költséghatékonyság érdekében egy kétcsatornás GSM adapter is kapcsolódik a rendszerhez. Szintén a megbízás része volt egy 500 végpontos informatikai hálózat kiépítése aktív eszközökkel, szerverekkel és UPS szünetmentes tápegységgel.

– A kábel-tv és hotel-tv kiépítése is a mi feladatunk volt, így jött létre az a 70 csatlakozási ponttal működtethető rendszer, amelyhez az LCD TV-ket is az üzletág szállította – mondta Telegdy Péter üzletágvezető, aki egyben utalt arra is, hogy a Robert Bosch Kft. Távközlési Üzletágának immár nemcsak ipari, kereskedelmi és közintézményi megbízásai vannak, hanem az idegenforgalom fejlesztéséhez is hozzájárul.
Kulcsszavak: távközlés Bosch

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okostelefonként és tabletként is használható a Mate Xs

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta a vállalat legújabb összehajtható okoskészülékét, a Mate Xs-t. A gyártó a legfejlettebb technológiákkal szerelte fel az egyszerre okostelefonként és tabletként is használható, 8”-es FullView kijelzővel érkező eszközt, amelynek hajlékonyságáért folyékony fémből készített zsanérok és több mint száz finom alkatrész felel. A Mate Xs a Huawei legújabb 5G-képes chipjére épül, ezáltal az egyik legerősebb és leggyorsabb 5G-okostelefon lesz a kategóriájában, míg fotózás élményét négy kamera és számos egyéb innováció támogatja.

2020. február 24. 19:30

Ultraszéles gaming képernyő az AOC-tól

A képernyő-specialista AOC piacra dobja a 88,98 cm (35 hüvelyk) képátlójú AOC AGON AG353UCG modellt, amely a követező generációs AGON 3 sorozat tagja és a széles körben elismert AG352UCG6 ultraszéles monitor továbbfejlesztett változata. 

2020. február 24. 15:01

Újabb termékek a Dell Technologies kínálatában

A Dell Technologies új peremhálózati megoldásokat jelentett be, melyek segítenek a vállalatoknak feldolgozni és értékes információvá alakítani a legváltozatosabb helyekről származó, több milliárd eszközben rejlő adathalmazt. A bővített portfólió olyan innovációkat tartalmaz mint a kompakt edge szerver, egy kisméretű moduláris adatközpont, továbbfejlesztett telemetriafelügyelet és egy streamelemző platform.

2020. február 24. 09:24

A Cisco megjósolta mi várható 2023-ra

A Cisco legújabb Annual Internet Report előrejelzése szerint 2023-ra a világ mobilkapcsolatainak több mint 10%-át teszik majd ki az 5G kapcsolatok, amelyek átlagos sebessége 575 Mbp/s lesz, vagyis 13-szor gyorsabb, mint egy átlagos mobil kapcsolat. Ez a teljesítmény lehetővé teszi a mesterséges intelligencia (AI), valamint a különböző IoT-alkalmazások elterjedését, beleértve többek között az önvezető autókat, az okosvárosokat és a hálózatba kapcsolt egészségügyi eszközöket. 

2020. február 23. 10:51

Rangos díjat kapott az Epson két nyomtatója

A Seiko Epson Corporation bejelentette, hogy a Surecolor SC-P7500 és a Surecolor SC-P9500 nagy formátumú nyomtatói nyertek az iF Design Award 2020 versenyen, amelyet a hannoveri iF International Forum Design GmbH rendez.

2020. február 22. 11:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03
online sportfogadás