A Synergon megújította Cisco minősítéseit

forrás Prim Online, 2007. február 13. 17:23
A Synergon Informatika Nyrt. megszerezte a Cisco új minősítési rendszerében az Advanced Unified Communications és az Advanced Routing and Switching specializációt, valamint meghosszabbította a Customer Satisfaction Excellence minősítését is.
Az Advanced Unified Communications specializáció a Synergon kompetenciáját tanúsítja az átfogó, egységes hálózati IP kommunikációs megoldások tervezése, telepítése és üzemeltetés támogatása terén mind a kis és közepes vállaltok, mind a nagyvállalati szervezetek számára. A specializáció 2008. január 10-ig érvényes.

A Cisco Advanced Unified Communications minősítés a korábbi IP Communications specializáció kibővített és továbbfejlesztett változata. Az „egységes kommunikáció” (unified communications) szemlélet pontosabban jelöli a termékfunkciókat, és az ügyfelek azon igényéből indul ki, hogy a céges kommunikáció teljes egészét (hang- és adatforgalom, a munkatársak elérhetőségének pontos jelzése, fix- és mobil kommunikáció integrálása) egységes rendszerben, IP alapú hálózaton kezelje.

Az Advanced Routing and Switching specializáció a Synergon szakmai kompetenciáját és szakértői támogatását tanúsítja az integrált hálózati kommunikációs és biztonsági megoldások tervezése, telepítése és üzemeltetés támogatása terén. A specializáció 2008. január 30-ig érvényes.

A minősítések feltétele volt, hogy a Synergon rendelkezzen megfelelő számú Cisco vizsgával rendelkező szakemberrel és laborberendezéssel. A Synergonnál jelenleg összesen 26 Cisco minősítéssel rendelkező rendszermérnök dolgozik.

A Customer Satisfaction Excellence minősítés a Cisco Channel Partner Program keretein belül a legmagasabb kitüntetést jelenti. A minősítés a Synergon magas fokú partnermenedzsment kompetenciáját tanúsítja a Cisco eszközök és megoldások impelemntálása során, megszerzésének feltétele a Cisco által mért kiemelkedő ügyfélelégedettség.

A két új rendszerű (Advanced) specializáció megszerzése után a Synergon mind a négy Cisco által megkövetelt specializációval rendelkezik, így készen áll arra, hogy a Cisco új minősítési rendszerében is megújítsa Gold Partneri státuszát, amelyet a magyar piacon a Cisco partnerei közül 1997-ben elsőként szerzett meg, és azóta minden évben sikeresen megújít.

A Synergon a Cisco Advanced Unified Communications, Advanced Routing and Switching és Customer  Satisfaction Excellence minősítéseken felül további Cisco minősítésekkel is rendelkezik:
  • Gold Certified Partner
  • Advanced Security Specialization
  • Advanced Wireless LAN Specialization
  • ATP Optical Transport

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Smart company – 2024. Jövőre még okosabban!

A smart company nem attól okos, mert a legfejlettebb technológiák által vezérelt. Az az okos cég és okos iroda, amit folyamatosan egyre kevesebb költséggel sokkal hatékonyabban, jóval nagyobb árbevétellel, nyereséggel működtetünk. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Smart company – 2024” című konferenciáján a cégtulajdonosok megtudhatják, hogy milyen eszközök és módszerek szükségesek az okos céggé váláshoz.

2023. szeptember 27. 18:57

Joule – az irodai munka új mértékegysége

Az SAP walldorfi főhadiszállásán tartott konferencia csúcspontjaként bemutatkozott Joule, a természetes nyelvet használó, generatív mesterséges intelligencia alapú irodai asszisztens, amellyel végérvényesen megváltoznak az üzletviteli folyamatok. A Joule beágyazódik az SAP felhőalapú vállalati portfóliójába, és képes lesz proaktívan betekintést adni a vállalati adatok mélységébe, nem csak az SAP teljes szoftverportfólióján, hanem akár harmadik féltől származó forrásokat is feldolgozva. 

2023. szeptember 27. 14:23

Így támogatta a digitalizáció Varsó új ékességének felépítését

A Varso Tower, vagyis a Varsó Torony Lengyelország és az Európai Unió legmagasabb épülete, egyben a lengyel főváros legrangosabb építészeti projektje. A maga nemében egyedülálló felhőkarcoló szervesen illeszkedik abba a fejlesztési folyamatba, amelynek célja, hogy Varsót a nemzetközi üzleti élet egyik dinamikusan növekvő központjává emelje. A projekt megvalósításában meghatározó szerepe volt a digitalizációnak, így az épület nemcsak a magasságának, méreteinek, hanem az építésekor alkalmazott innovatív módszereknek köszönhetően is kiérdemli a figyelmet. A fejlesztést Európa egyik meghatározó ingatlanvállalata, a HB Reavis irányította, a kivitelezést a bécsi székhelyű PlanRadar Magyarországon is elérhető szoftvere támogatta.

2023. szeptember 27. 09:55

Műszaki kerámia és tiszta szilikon nyomtatás a Formlabs SLA nyomtatóival

Mostanra tárgyak ezrei készülnek naponta 3D nyomtatással, amelyhez kapcsolódóan rengeteg forrást fektettek az elmúlt évek során az ezeket előállító berendezések folyamatos fejlesztésébe. Azonban ez csak az egyenlet egyik oldala, az ipari felhasználást célzó gyártók a 3D nyomtatók mellett az alapanyagok fejlesztésébe is folyamatosan invesztálnak. A Formlabs éppen most újabb két termékkel, alumínium-oxid kerámiával és 100% tisztaságú szilikonnal bővítette már 40-nél is többféle nyomtatható műgyantát számláló SLA alapanyag-kínálatát. És ez nem minden!

2023. szeptember 26. 18:42

Javították a Magyar Telekom hitelkockázati besorolását

A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB), továbbiakban „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy a Scope Ratings GmbH, a hitelminősítés éves felülvizsgálata eredményeként pozitívra javította a Magyar Telekom kibocsátói hitelkockázati besorolásának kilátását, valamint megerősítette a Társaság kibocsátói hitelkockázati besorolását és a nem alárendelt, nem biztosított adósságához tartozó BBB+ minősítést.

2023. szeptember 26. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59