A Warner Music kínálatából válogathatnak a Pannon-ügyfelek

MTI Sajtóadatbank, 2007. február 15. 10:13
A Warner Music megállapodott Norvégia vezető távközlési vállalatával, a Telenorral különböző zeneszámok, illetve egyéb mobilhanganyagok - például csengőhangok - letöltésének feltételeiben.
A megállapodás értelmében a magyar Pannon norvég anyavállalatának ügyfelei - Magyarország mellett Norvégiában, Svédországban és Ukrajnában - a csoporthoz tartozó mobilszolgáltatókon keresztül tölthetnek le zenét a Warner Music kínálatából.

Hasonló megállapodást kötött korábban a Warner egyiptomi, japán, dél-koreai, oroszországi, kínai és latin-amerikai mobilszolgáltatókkal.

A napokban a világ 23 mobiltelefon-szolgáltatója és a legnagyobb zenekiadók is bejelentették szövetkezésüket: a második negyedévben megindítják a MusicStationt, amelyről a világ 690 millió mobil-előfizetője tölthet le zeneszámokat, heti 2,99 eurónak megfelelő összegért annyit, amennyi a készülékén elfér. A díjat a telefonszámlához csatolják majd.

Zeneszámokat már évek óta rögzítenek a felhasználók a mobilkészülékükre, de ezeket CD-kről vagy az internetről szerzik, és a mobiltársaságoknak semmi hasznuk belőle. A telített amerikai és európai piacokon a mobiltársaságok már csak az adatszolgáltatásból - internet, zene - juthatnak számottevő többletbevételhez.

A szolgáltatásban kezdetben ausztráliai, belga, cseh, francia, német, görög, hongkongi, magyar, ír, olasz, holland, új-zélandi, Fülöp-szigeteki, lengyel, portugál, román, szingapúri, dél-afrikai, spanyol, svéd, török és brit mobiltelefon-társaságok vesznek részt.
Kulcsszavak: Warner Music Pannon GSM

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi még magasabbra tette a lécet

Négy vadonatúj készülékkel érkezik a Redmi Note 11 termékcsalád, amelyek ismét megújítják az iparági standardokat és prémium kategóriás tulajdonságokat tesznek újból széles vásárlói kör számára elérhetővé. 

2022. január 26. 18:00

A Huawei bemutatta a P50-készülékcsaládot

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta a P sorozat legújabb okostelefonjait Magyarországon – a HUAWEI P50 Pro-t és az összehajtható HUAWEI P50 Pocketet. A P50 Pro kamerarendszere teljesen megújult és továbbfejlesztették a képalkotó szoftvereket is, a készülékkel így még élethűbb és részletgazdagabb, kiváló fényképek készíthetők.  A P50 Pocket az eleganciát és a praktikumot ötvözi könnyedén összecsukható kialakításával, megújult kamerarendszerével pedig méltó helyet foglal el a prémium kategóriában

2022. január 26. 16:27

A HUAWEI P50 sorozat készülékein is elérhető lesz az érintésmentes fizetés

Új intelligens pénzügyi alkalmazással bővült a HUAWEI mobilökoszisztémája, amely lehetővé teszi az NFC-s, érintésmentes fizetést a gyártó legújabb P50 készülékcsaládjának okostelefonjain is, más, már a piacon lévő HMS-alapú készülékhez, például a HUAWEI nova 9-hez hasonlóan. Az alkalmazás a felhasználó tartózkodási helyétől függetlenül bármilyen bankkal vagy kártyaszolgáltatóval működik, és már elérhető Magyarországon is. 

2022. január 22. 12:26

A HONOR Magic V különleges kijelzővel és dinamikus teljesítménnyel nyújt kiváló felhasználói élményt

A HONOR nemzetközi technológiai márka a mai napon bejelentette a HONOR Magic V telefont, a vállalat első 5G képes, hajlítható csúcskészülékét. A HONOR Magic V piacvezető formatervezést, különleges kijelzőt, az új Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 csipszetnek köszönhetően pedig dinamikus teljesítményt nyújt. A vékony, „waterdrop” zsanérszerkezettel, a szélesebb külső kijelzővel és a legújabb Magic U 6.0-val a HONOR Magic V nagyot lép előre az hajlítható okostelefonok kialakítását tekintve, széleskörű funkciói pedig megkülönböztetik a jelenleg kapható hajlítható telefonoktól.

2022. január 10. 18:08

6 GB mobilnet a Telekom KKV ügyfeleinek a digitális elképzelésekhez

Ahogy a magánéletben, az üzleti életben is előtérbe kerülnek az év első napjaiban az újévi fogadalmak: a Telekom most díjmentes extra mobilnettel segíti a vállalkozások újévi elhatározásainak megvalósítását, digitális céljainak elérését.

2022. január 10. 16:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58