Március végétől Magyarországon is kapható a Samsung új mp3-lejátszója

forrás Prim Online, 2007. február 20. 10:00
A Samsung új, K3 mp3-lejátszója hazánkban március végétől lesz kapható. A készülék három színváltozatban áll a zene szerelmeseinek rendelkezésére, akik a csatlakoztatható hangszóró segítségével meg is oszthatják a zenei élményt barátaikkal.
A mindössze 6,95 mm vastag K3 három színváltozatban kerül forgalomba: fekete, bordó és zöld. Az MP3/WMA zenék hallgatásán túl JPEG képeket is nézegethetünk és FM rádiót is hallgathatunk a K3-mal. A 2-től 8 GB-ig terjedő tárkapacitás akár 2000 zeneszámnak is elegendő, a megnövelt akkumulátor-élettartamnak köszönhetően pedig maratoni hosszúságú zenehallgatási időben lehet részünk.

A K3 a K5-től már ismert érintőképernyős vezérléssel rendelkezik. Az előlapot a nagy, 1,8 hüvelykes, határozott fényű OLED kijelző világítja meg.

A kiváló hangzásról a Samsung DNSe Surround Sound technológiája gondoskodik. Noha a készülék szinte kártyavékony, a Digital Natural Sound engine (DNSe) sokkal kifinomultabb, természetesebb hangzást produkál azáltal, hogy optimalizálja a hangminőséget és kiegyenlíti a hiányosságokat. A csomag része az EP370 fülhallgató, amelyet kifejezetten a K3-hoz terveztek.

Aktív zenehallgatóknak gyakran kényelmetlenséget okoz a fülhallgató. Ekkor hasznos a csatlakoztatható külső hangszóró, amely egy csipesz segítségével akár ruhára vagy övre, vagy épp egy táska pántjára biztonságosan fel is csíptethető. A külső dokkoló egység a K3 külsejéhez igazodik, és nemcsak hangszóróként, hanem extra tápegységként is funkcionál, mindemellett vázának köszönhetően védi is a K3-at.
Kulcsszavak: MP3 lejátszó zene Samsung

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elindult a termelés a kecskeméti Mercedes-Benz gyár új présüzemében

Megkezdődött a termelés a kecskeméti Mercedes-Benz gyár mintegy 23 ezer négyzetméteres új présüzemében, amely helyben készült alkatrészekkel látja el mind a Magyarországon készülő kompakt gépjárműveket, mind pedig a vállalat globális termelési hálózatának gyárait.

2022. november 25. 13:58

Elsősorban nem a környezetvédelem miatt veszünk e-autót

Nem a környezettudatosság, hanem az állami támogatások ösztönzik leginkább a villanyautózást – derült ki az Allianz Hungária elektromosautó-vásárlási szokásokkal kapcsolatos online, nem reprezentatív kutatásából.*

2022. november 25. 11:17

A nappali dísze lehet a festményszerű LG Posé televízió

Szövetborítás, kifinomult elegancia, páratlan képi világ és beépített mesterséges intelligencia – az LG különleges, Posé névre keresztelt televíziója nem véletlenül érdemelte ki a világ legrangosabb dizájndíjait. A tervezők elsődleges célja az volt, hogy a tévé megjelenése minél egyedibb legyen, és bármilyen szobában és térben dekorációs elemként is megállja a helyét. A forma és az anyaghasználat mellett a festőállványhoz hasonlító talp ad műalkotásra emlékeztető megjelenést a különleges tévének, ami így akár a szoba közepén is stílusosan elhelyezhető.

2022. november 24. 12:38

46 CES 2023 Innovációs díjjal ismerték el a Samsung munkáját

A Samsung 46 új termék- és szolgáltatásinnovációja nyerte el a CES 2023 Innovációs Díját, köztük három, a Legjobb Innováció elismerést is a Consumer Technology Association (CTA) szervezettől. Az évente átadott Innovációs díjak a kiemelkedő mérnöki és tervezői teljesítményét értékelik számos termékkategóriában.

2022. november 23. 20:35

Az új Casio karórát a látványos X-dizájn és az Alcantara bőr teszi különlegessé

A Casio nemrég bemutatta legújabb, a Honda Racinggel közös együttműködésben készített karóráját, az EQB-2000HR-t. A japán óragyártó Edifice almárkához tartozó karórája a „Speed and Intelligence” (Sebesség és Intelligencia) elnevezésű márkakoncepciónak köszönhetően született meg. „A számlapján ugyanaz az autentikus árnyalat jelenik meg, mint ami a Honda versenyautók oldalán található jelvényeken is látható” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2022. november 19. 14:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56

A Green Fox Academy a Sandberg Capitallal folytatja nemzetközi expanzióját

2022. október 26. 11:20