Mozgóképeket is lejátszó SanDisk mp3-ak

forrás Prim Online, 2007. február 26. 12:43
Két új mp3 lejátszóval is piacra lépett a nívós memóriaegységeiről ismert SanDisk. Mindkét termék a felsőkategóriához tartozik, ár-érték arányukat tekintve kiemelkedők a mezőnyben.
A Hama Kft. által forgalmazott két új Sansa termék közül (a SanDisk ezen a néven forgalmazza mp3 lejátszóit) mind méretében, mind teljesítményében kisebb a C240-es jelű. Ez a modell 1 és 2 GB-os kapacitással kapható, de ezt micro SD kártyával tovább bővíthetjük.

Az apróság beépített FM vevővel és mikrofonnal rendelkezik, így  akár a rádióból, akár külső hangforrásból készíthetünk felvételeket. A készülék kezeli a MP3, WMA, DRM WMA formátumokat, és kristálytiszta színes képernyőjén kedvenc JPEG felvételeinket is megnézhetjük. A beépített, saját Li-ion akkumulátor nagyjából 15 óra folyamatos üzemet biztosít.

A nagyobb testvér, a nagyjából 50 ezer forinttól induló e250-es lejátszó a fentieken kívül nagyobb kapacitásával tűnik ki, hiszen 2, 4 és 8 GB-os belső memóriával rendelkezhet, amely szintén bővíthető. A méretében is nagyobb készülék éles, 1,8”-os kijelzőt kapott. Gyakorlatilag az összes hang, fotó és videó formátumot támogatja, hiszen mozgóképek megjelenítésére is alkalmas. Akkumulátora 20 óra üzemidőt biztosít. A lejátszó borítása ún. Strong Liquidmetal technológiájú fémötvözet, amely a strapabíró képernyőfelülettel együtt igen nagy ellenállást eredményez a külső hatásokkal szemben.
Kulcsszavak: mp3 audioplayer SanDisk

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

2021. március 4. 16:27