Népszerű animációs filmek tölthetők le legálisan

forrás Prim Online, 2007. február 28. 15:36
A rajzfilmek.tv az első olyan független magyar weboldal, amely animációs filmek legális letöltését teszi lehetővé. Az oldal január 8-ától végleges verziójával várja látogatóit, ahonnan a régi klasszikus és a közkedvelt, új rajzfilmek közül néhányat akár ingyen is le lehet tölteni.
A weboldal folyamatosan bővülő választékában a klasszikus animációs filmek, mint például Lolka és Bolka felejthetetlen történetei mellett, olyan újdonságokat is le lehet tölteni, mint Tupu, Cirmos őrmester, Hogyan működik, vagy a gyerekek egyik nagy kedvencét, a Maya és Miguelt. A rajzfilmek nemcsak magyarul, hanem román, szlovák és cseh nyelven is felkerülnek az oldalra.

Az elsősorban gyerekeknek és fiataloknak szóló animációs sorozatokat felvonultató rajzfilmek.tv részben ingyen, részben egyfajta virtuális pénzeszközért, a petákért kínálja letöltésre filmjeit. Petákhoz emeltdíjas sms küldésével vagy hitelkártyával történő fizetéssel lehet hozzájutni (négy peták 480Ft, kilenc peták 799Ft, tizenöt peták 1200Ft). Egyes rajzfilmek akár már 1 petákért is megnézhetők.

Az animációs filmek mellett a gyermekeket mondókák is várják az oldalon, valamint az itt található fórumon keresztül mindenki megírhatja kéréseit, észrevételeit, így a jövőben akár saját nagy kedvenc rajzfilmjével is találkozhat a honlapon.

A rajfilmek.tv támogatója és médiapartnere a Minimax Televízió, Magyarország legnépszerűbb televíziós gyermekcsatornája (www.minimax.hu).
Kulcsszavak: animáció onlineszolg film

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38