Díjeső az XAPT-nak

forrás Prim Online, 2007. március 1. 09:10
Ötödször lett a legeredményesebb Microsoft Dynamics AX partner az XAPT Magyarországon, és már a forgalmazás első évében a legeredményesebb NAV partner lett.
Dr. Schvarcz Zoltán, az XAPT Hungary Kft. ügyvezető igazgatója vehette át a legjobb Microsoft partnernek szóló díjakat a Microsoft Dynamics partner találkozóján a Microsoft vállalatirányítási megoldások eredményes hazai forgalmazásáért. 2006-ban az XAPT ötödik alkalommal lett Magyarországon a legeredményesebb Microsoft Dynamics AX partner, és egyszersmind a legeredményesebb NAV partner is lett.

A kitüntetések bizonyítékai az XAPT élenjáró üzleti és technológiai színvonalának a Microsoft Dynamics-alapú integrált vállalatirányítási rendszerek területén. Az XAPT 2006-ban lépett a cég életében hagyományosnak számító nagy- és középvállalati szegmens után a kis- és középvállalati piacra, és kezdte meg a Microsoft Dynamics NAV rendszerek megvalósítását, a megfelelő kompetenciák megszerzése után már ebben az évben az XAPT lett a legeredményesebb Microsoft partner a NAV bevezetések területén, és az év során mintegy 30 új taggal bővítette ügyféllistáját.

Az XAPT mindkét vállalatirányítási megoldás, tehát a Microsoft Dynamics AX és NAV minden listáján az első helyen végzett, tehát a legnagyobb árbevételt, a legtöbb új ügyfelet, és a legtöbb új ügyféltől származó árbevételt is hozta 2006-ban, ami azt jelenti, hogy a legjelentősebb Microsoft Dynamics partner.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Epson elkötelezett a COP25 mellett

Az Epson megerősítette elhivatottságát a karbon-intenzitás csökkentése mellett (az üvegházhatású gázkibocsátás csökkentése) az ENSZ Éghajlat-változási konferenciája (COP25) kapcsán, melyet december másodika és tizenharmadika között tartanak Madridban.

2019. december 9. 09:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás