Akár négyszer gyorsabb ADSL az Inviteltől

forrás Prim Online, 2007. március 2. 09:22
Az Invitel jelentősen növeli ADSL internet csomagjainak sávszélességét saját szolgáltatási területein 2007. március 1-jétől. A sávszélesség-növelés – a jelenlegi díjcsomagtól, és műszaki adottságoktól függően – akár kétszer, háromszor vagy négyszer gyorsabb internetezést is lehetővé tesz.
A szolgáltató díjmentesen biztosítja a sávszélesség-növelést ügyfelei számára, így előfizetési díjai és akciós feltételei változatlanok maradnak. Ezzel egyidejűleg március 5-étől az Invitel új akciós ajánlatokkal jelenik meg, melyek sávszélességei a megnövelt értékek szerint alakulnak.

A magasabb sávszélesség nagymértékben hozzájárul a szolgáltatás minőségi javulásához, hiszen minden eddiginél gyorsabb internetezést tesz lehetővé. Ennek köszönhetően az Invitel ADSL szolgáltatásainak előfizetői gyorsabban küldhetnek és fogadhatnak leveleket vagy adatokat, kényelmesebben böngészhetnek a világhálón, kiváló minőségben élvezhetik az olyan multimédiás tartalmakat, mint például az online rádió-, tévéadások és játékok, továbbá jelentősen kevesebb idő alatt tölthetnek le online vásárolt zene- vagy videotartalmakat.

A nagyobb sávszélességre való átállás 2007. március 1-jén kezdődik, és külön jelzés nélkül, folyamatosan történik. Legkésőbb 2007. június 30-ig minden Invitel területen élő, a szolgáltató csomagjait igénybe vevő ügyfél magasabb sávszélesség mellett internetezhet.

Az Invitel ADSL megnövelt letöltési sebességei a szolgáltató saját körzeteiben március 1-jétől a következőképp alakulnak:

Kulcsszavak: DSL ADSL Invitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24