Valódi „meztelen” ADSL a PanTel-től

forrás Prim Online, 2007. március 2. 13:35
A PanTel március 1-jétől elsőként kínál Magyarországon igazi – a szó szoros értelmében vett – “naked”, azaz MEZTELEN ADSL-t. A vezető alternatív szolgáltató jelenleg T-Com területen kínálja új szolgáltatását azoknak az ügyfeleknek, akiknek nincs szükségük vezetékes telefonelőfizetésre, de szeretnének szélessávon kíváló minőségben internetezni.
A MEZTELEN ADSL szolgáltatás  négyféle letöltési sebesség mellett vehető igénybe. A legolcsóbb csomagban havi 4.990,- forintos áron 1 megabit/s letöltési sebességet kínál a PanTel, míg a 3 megabites 6.990,- forintba, az 5 megabites 7.690,- forintba, a 24 MAX csomag pedig 10.690,- forintba kerül havonta. Mivel ezek a csomagok korlátlan internet-használatot tartalmaznak és természetesen nincs szükség telefon előfizetésre, ez a teljes összeg amit havonta vezetékes távközlésre fizetni kell!

Az újonnan bevezetett szolgáltatások másik “alfaja” a FÉLMEZTELEN ADSL névre keresztelt termékcsalád, amelyben a fent leírt sávszélességet biztosító internetcsomagok mellett havidíj nélküli telefonkapcsolatot is biztosít a társaság. Ebben az esetben a hívások számlázása kapcsolási díj nélkül, másodperc alapon történik. A PanTel hálózatán belül a hívások díjtalanok, de az egyéb irányú hívások díja is kedvező (csúcsidőben helyi irányba 7,90,- mobil irányba pedig 59,- forint).

A PanTel azokra is gondolt, akik sokat használják vezetékes telefonjukat és emellett szeretnének szélessávú internetet is. Nekik szól a PanTel kombinált – telefonelőfizetést és internetszolgáltatást biztosító – csomagja. Ebben az esetben a telefon havídíja bruttó 2.300,- forint, ez a díj magában foglal havi 100 óra ingyenes beszélgetést belföldi vezetékes irányokba, a hívások 60. percéig továbbá minden PanTel hálózatán belüli hívás korlátlanul ingyenes. Az ügyfél eldöntheti, hogy megtartja meglévő telefonszámát vagy újat igényel helyette. A telefon mellé pedig bármelyik letöltési sebességet biztosító internetcsomag választható a fentiek közül.

A PanTel csomagjai kizárólag – hurokhordozást követően – teljes szolgáltatóváltás esetén vehetők igénybe. Az ezzel járó ügyintézést teljes mértékben a szolgáltató vállalja. Azon ügyfelek számára, akik a szolgáltatást online megrendelés keretében igénylik – a www.pantel.hu oldalon – a PanTel az első havidíjat is elengedi.

A PanTel szolgáltatásai jelenleg Budapest  I., V., VI., VII., IX. és XIX. kerületeiben mindenhol elérhetőek, míg Budapest  II., III., VIII., X., XI., XII., XIV., XV. kerületeiben és Eger, Gyöngyös, Kaposvár, Nyíregyháza, Tatabánya, Siófok, Szekszárd, Székesfehérvár,  Szombathely és  Zalaegerszeg egyes  részein vehetők igénybe, azonban a szolgáltatási területek folyamatosan bővülnek! Ez utóbbi helyeken a 1446-os telefonszámon érdeklődő ügyfeleknek utcanév alapján nyújt tájékoztatást a szolgáltató azokról a  területekről, ahol a szolgáltatás igénybevehető.
Kulcsszavak: ADSL DSL PanTel Pantel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09