Nagyteljesítményű mikro Hi-Fi az LG-től

forrás Prim Online, 2007. március 2. 14:45
Az LG Electronics piacra dobta 160W-os, stílusos mikro Hi-Fi rendszerét (FA162). A kifinomult megjelenésű készülék fényes zongorafekete külsővel, érintésvezérelt kezelőfelülettel és az LG jellegzetes vörös fényével próbálja elcsábítani a vásárlókat.
A mikro Hi-Fi-ben alkalmazott XTS (eXcellent True Sound) hangrendszer az LG által kifejlesztett legfejlettebb hangtechnológia. Az XTS a teljes frekvencia tartományt kontrollálja, stabilizálja, és a legkiválóbb teljesítményt hozza ki a hangszórók és az erősítő harmonikus együttműködéséből, ezáltal minden frekvencia szinten egyenletesebb és kiegyensúlyozottabb hangot produkál. Az XDDS Plus lenyűgöző és dinamikus hanghatást hoz létre a magas és mély hangok kiemelésével.

A készülék saját USB csatlakozóján keresztül közvetlenül összeköthető MP3 lejátszóval, így a felhasználók csúcsminőségben hallgathatják hordozható lejátszójukon tárolt kedvenc zenéjüket.
Kulcsszavak: LG Electronics LG zene

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bemutatta új autóját a SZEnergy

Tavaly nyáron világcsúccsal nyerte Európa legnagyobb energiahatékonysági autóversenyét a győri SZEnergy Team, amely idén is indul a Shell-Eco Marathonon: a hagyományos városi kisautó kategóriában címvédésre készül, az önvezető versenyen pedig a tavalyi második hely után idén a dobogó legfelső fokát célozta meg. A győri Széchenyi István Egyetem hallgatói csapata a napokban mutatta be fejlesztéseit és leplezte le idei autóját, majd hamarosan utazik Franciaországba, ahol május 19-én már az autonóm versenyszámban szerepel.

2023. május 17. 12:39

A BMW Group elektromos autóinak beszállítójaként zöld gyárat épít az EVE Power Magyarországon

Az EVE Power, a vezető lítiumcella-gyártó cég Debrecenben épít környezetbarát gyárat, amely a BMW Group jövőbeni üzemének akkumulátorcella-beszállítójaként fog működni 45 hektáron. Az üzem Debrecen közelében, a BMW beszállítóinak biztosított területen, az Észak-nyugati Gazdasági Övezetben épül fel. 

2023. május 10. 18:56

Minőség és teljesítmény – ezt tudja a Bridgestone legújabb nyári gumiabroncsa

Az autó az abroncson keresztül érintkezik az úttal, így egy jól megválasztott, megfelelő minőségű és típusú gumiabronccsal sokat tehetünk a biztonságunkért. Az új Bridgestone Turanza 6 gumiabroncs tervezésénél is a közlekedésbiztonság szempontjait helyezték előtérbe. 

2023. május 8. 14:03

Megérkezett hazánkba a Maserati legújabb modellje

A Maserati márka kizárólagos hazai forgalmazója, a Wallis Motor itthon is bemutatta a kívül-belül megújult GranTurismót. Az új túrakupét a forradalmi V6 Nettuno motorral szerelték fel, jelenleg két változatban kapható: a 490 lóerős Modena, és a valaha volt legerősebb modellvariáció, a550 lóerős GT Trofeo. A Wallis Motor ígérete szerint hamarosan rendelhető lesz hazánkban is a Maserati első 100 százalékban elektromos modellje, a 760 lóerős GT Folgore is. 

2023. május 5. 21:16

Mobilitás a szoftverek korában

Minden eddiginél több innováció valósul meg az autóiparban a bitek és a bájtok segítségével. A Bosch az autóipari beszállítói üzleti területének átszervezésével reagál a szoftveralapú autóipari fejlesztések irányába mutató trendre. 

2023. május 4. 15:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01