Művészetek Palotája - Mirai: Második közös website

forrás Prim Online, 2007. március 4. 11:01
Friss arculatához új interaktív csatornát hozott létre a Művészetek Palotája, amelynek tervezésével és kivitelezésével ismét az Arcus Interactive Group tagját, a Mirai Interactive ügynökséget bízta meg. A nemzetközileg is elismert kulturális intézmény első, többszörösen díjnyertes weboldalát szintén a Mirai Interactive készítette, két éve. A Művészetek Palotájának programjait állítja a kommunikáció középpontjába az új, háromnyelvű website, amely az intézmény legfontosabb kommunikációs csatornájaként üzemel.
A Közép-Európában egyedülálló létesítmény, a Művészetek Palotája 2006-ban kezdte meg működését, jelentős nemzetközi figyelem kíséretében. 2005 végén választotta ki interaktív marketing-kommunikációs partnerét, így a Mirai Interactive már az új kulturális intézmény bevezetésében is közreműködött.

2007 elejére megszületett a Művészetek Palotája új arculata. Az ehhez hangolt, új weboldal az épületről a programokra helyezte át a hangsúlyt. Nemcsak szerkezetében és design-jában, hanem funkcionalitásában is megújult a website, többek között az előző oldal látogatóinak visszajelzései alapján. Keresőjében számos szempont szerint lehet szűrni a programokra, a kiemelt ajánlatok pedig az aloldalakon is megjelennek.

Az előző weboldalról – amely két rangos szakmai elismerést, Év Holnapja és eFestival díjat is elnyert – több funkció, például a „virtuális túra” is átkerült az új site-ra, de az épület bemutatásánál a jegyvásárlási lehetőgre került több hangsúly. Az online jegyrendelést a jegytérkép funkció is támogatja, amelynek segítségével a látogató ellenőrizheti, milyen rálátás nyílik a kiválasztott helyről a színpadra. Új funkciók még a nyitóoldai naptár, a Müpa Magazin, az Orgona, vagy a Hírlevél, amelyre műfajonként lehet feliratkozni. A port.hu a Művészetek Palotája tartalommenedzsment partnereként járul hozzá a tartalmak folyamatos frissítéséhez.
A hangsúlyozottan felhasználóbarát portál motorját az Arcus Interactive Group interaktív technológiai megoldásszállítója, az Arcus Tech készítette.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás