Újabb kortárs kiállítás a Pannon támogatásával

forrás Prim Online, 2007. március 7. 10:12
A Pannon által támogatott acb Kortárs Művészeti Galériában március 8-án nyílik Előd Ágnes kiállítása.
Előd Ágnes a Magyar Képzőművészeti Egyetem DLA-hallgatója szobrász szakon, az acb Galéria művészeként rendszeresen szerepel egyéni és csoportos kiállításokon. Esetenként akár monumentális méreteket is öltő szobrok és kisplasztikák mellett gyakran dolgozik digitális nyomatokkal is. Művei általában a kortárs tömegkultúra vizuális nyelvezetét és retorikáját sajátítják ki, de mindvégig megőriznek egy sajátos, incselkedő, játékos vagy ironikus hangnemet. Alkotásai gyakran teremtenek nem várt összefüggéseket napjaink televízióból táplálkozó meséi és mítoszai között.

A kiállítás április 20-ig látogatható a budapesti acb Galériában, keddtől péntekig 14.00-18.00 óráig, illetve előzetes bejelentkezéssel. A galéria március 15–16. és április 6–9. között zárva tart.

A Pannon a Magyar Nemzeti Galéria tizenkét éve tartó támogatásán túl 2006 közepétől az acb Kortárs Művészeti Galéria főtámogatója is; a kulturális örökség ápolása mellett az új képzőművészeti értékek születése iránt is elkötelezte magát.
Kulcsszavak: Pannon GSM művészet

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27