Vezeték nélküli hálózat ingyenes otthoni telepítéssel

forrás Prim Online, 2007. március 8. 10:13

A magyar piacon egyedülálló szolgáltatást indított a D-Link. Kiemelt SoHo partnerein keresztül március elejétől több mint 30 nagyvárosban ingyenesen telepíti új generációs Wireless N vezeték nélküli eszközeit. Természetesen az országos lefedettséget biztosító partneri hálózat tagjai más településeken is vállalják megállapodás alapján a kedvezményes üzembe helyezést.

„A D-Link két évtizeddel ezelőtt azt a célt tűzte ki, hogy a lakosság számára is elérhetővé tegye a hálózati eszközöket. A mostani – Európában is egyedülálló – kezdeményezés célja, hogy elnyerjük mindazok bizalmát, akik már gondolkodtak szélessávú Internet kapcsolatuk megosztásán, de dobozos termékként tartózkodtak a szükséges eszközök megvásárlásától, majd otthoni összeszerelésétől” – nyilatkozta Élő András, a D-Link Magyarország ügyvezetője.

A cég magyarországi irodája öt éve folyamatosan fejlesztette a végfelhasználók életét könnyítő szolgáltatásait. Magyar nyelvű telefonos technikai támogató csapattal, magyar nyelvű felhasználói útmutatókkal és tavaly óta magyar nyelvű, CD lemezről futó telepítő varázslóval egyedülálló helyi támogatást biztosított eddig is, de a mostani lépéssel egy teljesen új potenciális felhasználói kört szólít meg a D-Link.

A telepítés az új generációs, 802.11n draft szabványtervezetre épülő, akár 300Mbps névleges teljesítményre képes Wireless N termékcsalád valamennyi termékének megvásárlása esetén igénybe vehető a www.internetszabadon.hu oldalon felsorolt településeken, melyek száma folyamatosan emelkedik. Amennyiben a telepítés eredményével a vásárló nem elégedett, és a szakértő által felkínált megoldási lehetőségeket – nagyobb antenna, jelerősítő – nem fogadja el, a választott készüléket nem kell megvásárolnia.

Kulcsszavak: hálózat D-Link

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A magyar 3D nyomtató is felveszi a harcot a koronavírussal

A koronavírus elleni harc világszerte jelentős erőket mozgatott meg, 3D csoportok alakultak, hogy orvosi eszközöket, alkatrészeket, védő felszereléseket gyártsanak a kórházaknak. A magyar 3D nyomtató is beszállt ezekbe a folyamatokba, hogy a lehető leghamarabb a hazai orvosok és önkormányzatok segítségére siessen. A CraftUnique Kft. éppen ezért 3D nyomtatott arcvédő pajzsokat és ajtónyitó segédeszközöket – tenyér használata nélkül használható – adományoz több intézménynek.

2020. március 30. 16:21

A hazai webshopok üzemeltetői körében kutatott a Virgo csoport

A webáruházakat működtető cégek kétharmada fejlesztene, de jó részük tanácstalan, hogy merre induljon el – derül ki a Virgo csoport iparági kutatásából. Az eredmények szerint az üzemeltetők számára legfontosabb szempont a webshop működésének gyorsasága, valamint jelentős igény van a magyar nyelvű terméktámogatásra.

2020. március 30. 11:27

Bátrak vagy tudatlanok vagyunk az online adatbiztonság terén?

Az Európai Unión belül a magyarok nyugtalankodnak a legkevésbé az adataik biztonsága miatt, ha internetezésről van szó. Pedig van ok aggodalomra, hiszen a Micro Focus felmérése szerint az online alkalmazások 94 százaléka tartalmaz valamilyen sebezhetőséget. A vállalat szakértői szerint úgy lehetünk biztonságban a weben, ha a felhasználók körültekintően veszik igénybe a szolgáltatásokat, és egyúttal a vállalatok is nagy gondot fordítanak a sérülékenységek vizsgálatára.

2020. március 27. 17:08

Újabb lépést tett a Telenor az 5G szolgáltatás kereskedelmi bevezetéséhez

A Telenor Magyarország Zrt. sikeresen licitált a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által a 700MHz-es, a 2100MHz-es, a 2600MHz-es valamint a 3600MHz-es frekvenciasávok hasznosítását célzó árverési eljáráson, és így az 5G szolgáltatás kereskedelmi bevezetéséhez szükséges új frekvenciasávokhoz jutott. A mobiltársaság a lehetséges maximumot - 140MHz-et – szerezte meg az 5G frekvencia úttörő sávjának számító 3600MHz-es frekvenciatartományban, ami egyben a legnagyobb kapacitást is jelenti e spektrumban. A vállalat emellett 2x5MHz duplex sávot szerzett a 700MHz-es tartományban. A frekvenciahasználati jogosultság 15+5 évre szól.

2020. március 27. 10:28

A Magyar Telekom hamarosan elindítja kereskedelmi 5G szolgáltatását

A Magyar Telekom az 5G-hez és a szélessávú mobil szolgáltatásokhoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságok tárgyában kiírt árverésen az alábbi frekvenciablokkok használati jogosultságát nyerte el:

2020. március 27. 10:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11

Javaslatcsomag szülőknek és pedagógusoknak a HiperSuli digitális tanáraitól

2020. március 15. 11:53
online sportfogadás