Immola az Index.hu Ingatlan mellékletének adatbázis-szolgáltató partnere

forrás Prim Online, 2007. március 12. 14:27
Stratégiai megállapodást kötött az Index és az Immola, amely március közepétől az Index.hu Ingatlan mellékletének adatbázis-szolgáltatója lesz.
Az Index Ingatlan mellékletét is gazdagítja március közepétől a világhálón is elérhető Immola ingatlankereskedelmi rendszer. Erről állapodott meg a rendszert fejlesztő Immola Kft., és a hírportált működtető Index Zrt. a napokban.

Az Index.hu célja az új partner bevonásával, hogy a portál olvasói számára akkor is kiemelkedő szolgáltatást nyújtson, ha éppen ingatlan eladása, vásárlása, bérlése vagy éppen csak az ingatlanpiacon való tájékozódás miatt keresik fel a hírportált. Az Immola Kft. által fejlesztett rendszer ugyanis új szemlélet alapján köti össze az ingatlan beruházókat, forgalmazókat, illetve a lakossági és céges vásárlókat.

A megállapodás aláírói bíznak abban, hogy a március közepén induló új szolgáltatással a felhasználók is elégedettek lesznek, így az Index és az Immola közötti együttműködés végső soron az internetezők érdekeit szolgálja majd.

Kulcsszavak: Index onlineszolg +céginfo

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világszerte összefognak a Continental alkalmazottai

A Continental alkalmazottai világszerte összefognak a koronavírus-járvány terjedésének és következményeinek megfékezése érdekében, és különféle kezdeményezéseken keresztül nyújtanak testre szabott segítséget, többek közt egyéni védőeszközök gyártása révén. Most, hogy a társadalmi távolságtartás már a mindennapi élet részévé vált, saját ötleteket osztanak meg és innovatív koncepciókat dolgoznak ki e téren, amivel hozzájárulnak az egészség és a közjó védelméhez.

2020. május 26. 14:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás