Immola az Index.hu Ingatlan mellékletének adatbázis-szolgáltató partnere

forrás Prim Online, 2007. március 12. 14:27
Stratégiai megállapodást kötött az Index és az Immola, amely március közepétől az Index.hu Ingatlan mellékletének adatbázis-szolgáltatója lesz.
Az Index Ingatlan mellékletét is gazdagítja március közepétől a világhálón is elérhető Immola ingatlankereskedelmi rendszer. Erről állapodott meg a rendszert fejlesztő Immola Kft., és a hírportált működtető Index Zrt. a napokban.

Az Index.hu célja az új partner bevonásával, hogy a portál olvasói számára akkor is kiemelkedő szolgáltatást nyújtson, ha éppen ingatlan eladása, vásárlása, bérlése vagy éppen csak az ingatlanpiacon való tájékozódás miatt keresik fel a hírportált. Az Immola Kft. által fejlesztett rendszer ugyanis új szemlélet alapján köti össze az ingatlan beruházókat, forgalmazókat, illetve a lakossági és céges vásárlókat.

A megállapodás aláírói bíznak abban, hogy a március közepén induló új szolgáltatással a felhasználók is elégedettek lesznek, így az Index és az Immola közötti együttműködés végső soron az internetezők érdekeit szolgálja majd.

Kulcsszavak: Index onlineszolg +céginfo

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megtörtént az eddigi legsikeresebb exit a Hiventuresnél

Lezárta eddigi legeredményesebb exitjét az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures Zrt. A tőkealap-kezelő az egyik legnagyobb magyar tulajdonú logisztikai vállalatnak, a Trans-Spednek adta el 27%-os kisebbségi tulajdonrészét a Webshippy-ben, az e-kereskedelmi logisztika digitalizálásában úttörő startupban. 

2021. január 27. 14:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás