Immola az Index.hu Ingatlan mellékletének adatbázis-szolgáltató partnere

forrás Prim Online, 2007. március 12. 14:27
Stratégiai megállapodást kötött az Index és az Immola, amely március közepétől az Index.hu Ingatlan mellékletének adatbázis-szolgáltatója lesz.
Az Index Ingatlan mellékletét is gazdagítja március közepétől a világhálón is elérhető Immola ingatlankereskedelmi rendszer. Erről állapodott meg a rendszert fejlesztő Immola Kft., és a hírportált működtető Index Zrt. a napokban.

Az Index.hu célja az új partner bevonásával, hogy a portál olvasói számára akkor is kiemelkedő szolgáltatást nyújtson, ha éppen ingatlan eladása, vásárlása, bérlése vagy éppen csak az ingatlanpiacon való tájékozódás miatt keresik fel a hírportált. Az Immola Kft. által fejlesztett rendszer ugyanis új szemlélet alapján köti össze az ingatlan beruházókat, forgalmazókat, illetve a lakossági és céges vásárlókat.

A megállapodás aláírói bíznak abban, hogy a március közepén induló új szolgáltatással a felhasználók is elégedettek lesznek, így az Index és az Immola közötti együttműködés végső soron az internetezők érdekeit szolgálja majd.

Kulcsszavak: Index onlineszolg +céginfo

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB technológiája segít az olasz jégkrémtárolásban

Az ABB technológiáinak köszönhetően garantáltan nem lesz jégkrémhiány. A cég optimalizálja a teljesítményt és az energiafogyasztást Olaszország legnagyobb szabályozott hőmérsékletű logisztikai központjában.

 

2019. szeptember 16. 09:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás