Ingyenes postafiók a Pannontól

MMS-ben is olvashatjuk leveleinket

forrás Prim Online, 2007. március 12. 14:04
A Pannon E-mail Studio szolgáltatása segítségével elektronikus üzeneteket küldhetünk és fogadhatunk bárhol, bármikor a mobiltelefon vagy az internet segítségével. A szolgáltatás most számos újdonsággal bővült, igényeink szerint SMS- vagy MMS-értesítőt is rendelhetünk, hogy ne maradjunk le leveleinkről.
Az E-mail Studio ingyenes e-mail postafiók: a címünkre érkezett elektronikus leveleket olvashatjuk, válaszolhatjuk meg. Az E-mail Studio még többet is kínál, hiszen egy egyszerű beállítás után megkaphatjuk az e-maileket a mobiltelefonra SMS-ben vagy akár MMS-ben is. Az MMS-értesítő segítségével gyakorlatilag az e-mail teljes szövege elolvasható, illetve egyes csatolmányok is megtekinthetőek. A feladó vagy tárgy alapján beállíthatjuk milyen levelekről szeretnénk értesítést kapni valamint, hogy a rendszer magát az e-mailt is elküldje. Az SMS-értesítő ára darabonként bruttó 6,20 forint, az MMS-értesítőé 25 forint. A Pannon az E-mail Studio használatához ingyenes spam-szűrést biztosít és lehetőség van e-mailek internetről, WAP-ról, POP3 vagy IMAP4 protokollal történő letöltésre is. E-mail címünk meghatározásakor választhatunk a pannonmail.hu, a djuice.hu és az emailstudio.hu végződések közül.

Újdonság az E-mail Studio 50 csomag, mellyel mindössze bruttó 240 Ft havidíjért 50 SMS-értesítő mellé az alap 40 Mb-on felül még 50Mb extra tárhelyet is kapunk, továbbá biztonságos (SSL) kapcsolaton keresztül használhatjuk a szolgáltatást.

A szolgáltatásra regisztrálhatunk a www.emailstudio.hu oldalon, de a WAP-on is aktiválhatjuk. Az E-mail Studio 50 csomag megrendelhető a díjmentesen hívható 1741-es számon.
Kulcsszavak: UMTS mobilszolg Pannon GSM

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Yettel: Tudatos utazási tippek

Elfogyott a mobilnetünk, lemerült a készülék vagy éppen a vízállósági teszten bukott el a mobilunk? Az okostelefonok korában már nem kérdés, hogy a mobilunk egyszerre az utazási irodánk, a beszállókártyánk, a fényképezőgépünk, a térképünk és a tudakozónk. 

2022. július 1. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24