Beyoncé reklámozza a Samsung Ultra Music telefonját

forrás Prim Online, 2007. március 13. 16:40
A Samsung az Ultra Music (SGH-F300) telefon népszerűsítésére a világhírű énekes-színésznőt, Beyoncé-t kérte fel. Beyoncé és a Samsung TV reklámokban, hirdetésekben, világkörüli koncertturnén és egyéb promóciókban is együttműködik majd.
A Samsung új kampányát a Beyoncé főszereplésével készülő Ultra Music tévés reklámfilm indítja áprilisban. Az Európában induló kampányt fokozatosan kiterjesztik azokra az országokra, ahol az Ultra Music kapható. Sőt, az Ultra Music felhasználók exkluzív hozzáférést kapnak Beyoncé legújabb slágeréhez, az „Irreplaceable”-höz, amelyet megtalálhatnak a telefonjukon.

A Samsung mobiltelefonjai a lehető legtöbb fogyasztói igényt elégítik ki a technológia és a design kifinomult összehangolásával. Beyoncé-hoz hasonlóan, aki számtalan területen képes megmutatni tehetségét a szórakoztatóipartól a zenéig, a Samsung is elkötelezett, hogy olyan készülékeket nyújtson fogyasztóinak, amivel elégedettek lehetnek.

Ultra Music F300

Az Ultra Music F300 egy kétoldalú mobilkészülék új, egyedi és stílusos külsővel. Az egyik oldalán a nagy méretű, ragyogó képernyő szolgál a zenei funkciók könnyű elérésére érintőgombok segítségével, míg a másik oldal egy teljes értékű Samsung mobiltelefon, a használhatóságot, funckionalitást és minőséget szem előtt tartva.

Az F300 beépített digitális erősítője kiváló hangzást, a zenei felhasználói felület pedig könnyű és gyors navigálást biztosít. Az F300-at ezen túl beépített sztereó FM rádióval és Quick PC Sync funkcióval is felszerelték, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók létrehozzák és rendszerezzék zenei mappáikat. Ha ez még mindig nem lenne elég, a beépített 2 megapixeles kamera és a microSD-vel felszerelt memória bővíti a készülék lehetőségeit – egy mindössze 9,4 mm vékony házban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27