SOS Feltöltés szolgáltatás a Vodafone-tól

forrás Prim Online, 2007. március 19. 10:43
Március 19-én a Vodafone Magyarország újabb innovatív megoldást tesz elérhetővé ügyfelei számára: ekkor indítja el az SOS Feltöltés szolgáltatását. Az egyedülálló megoldás azoknak az előre fizető ügyfeleknek hasznos, akik átmenetileg nem tudják egyenlegüket feltölteni, viszont telefonálniuk az adott pillanatban alacsony egyenlegük ellenére is szükséges.
Az SOS Feltöltés segítségével a Vodafone feltöltőkártyás ügyfeleinek egyenlege nem merül le, így nyugodtan telefonálhatnak. Amennyiben a kártyás ügyfél számlája 50 forint alá csökken, a híváskezdeményezéskor hallható tájékoztató bemondás végén lehetősége van egy gomb megnyomásával SOS Feltöltést igényelni és jóváhagyni, ezáltal azonnal elérhető válik számára egy 450 forintos feltöltési összeg. Ezt az összeget – a 120 forintos szolgáltatási díjjal együtt – az ügyfél következő egyenlegfeltöltésekor vonja le a Vodafone.

A szolgáltatást azon előfizetők vehetik igénybe, akik a megrendelést megelőző három hónapban összesen legalább 5000 forint értékben feltöltötték egyenlegüket, és egyenleg felhasználási időn belül vannak.
Kulcsszavak: mobilszolg Vodafone-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59