11 év garancia a D-Link Wireless N termékeire

forrás Prim Online, 2007. március 19. 16:05
A D-Link egyedülálló 11 éves garanciavállalást jelentett be új generációs, az IEEE 802.11n szabványtervezetre épülő Wireless N vezeték nélküli termékeire. A garancia a termékcsaládba tartozó minden termékre azonnal érvényes.
“Bízunk Wireless N termékeink kiemelkedő minőségében, és úgy gondoljuk, hogy ilyen különleges termékek különleges szolgáltatást érdemelnek.” – világított rá a döntés hátterére Kevin Wen, a D-Link európai elnöke. “A garanciális időszak két évről 11 évre emelése is hangsúlyozza a mi bizalmunkat, és képes megalapozni azt vásárlóinkban is. A termékek kiemelkedő minősége, a különleges szolgáltatások és a felhasználóbarát kezelhetőség az alapja minden új termékünknek.” – összegzett Wen.

A D-Link Wireless N termékek számos iparági díjat és elismerést nyertek el az elmúlt fél évben, melyek alapján a cég úgy döntött, hogy ezt a minőséget egy a vásárlók számára is egyszerűen érthető és megjegyezhető előnyre fordítja le. A 11 év garancia nem reklámfogás, a termék várható életciklusán alapul. Azok az alkalmazások, mint például a HD videófolyamok, amelyeket ezek az eszközök vége vezeték nélkül is támogatnak, hosszú fejlődési pálya elején állnak, és évekre meghatározzák a hálózattal szemben támasztott elvárásokat. Az új Wireless N technológia egy olyan technológiai mérföldkő, amely hosszú évekre meghatározza a hálózati piacot.

Wireless N by D-Link

A D-Link Wireless N termékcsaládjának tagjai: Gigabit Router (DIR-655), Fast Ethernet Router (DIR-635), ADSL2+ Router (DSL-2740B), Hozzáférési pont (DAP-1353), PC és Notebook adapterek (DWA-547, DWA-645), USB Mini Adapter (DWA-140) valamint az ezekből képzett csomagok.
Kulcsszavak: wireless hálózat D-Link

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38