A Vatera a Red Herring 100 Europe díj nyertesei között

forrás Prim Online, 2007. március 21. 13:10
A Red Herring médiacég ma bejelentette, hogy a Vatera.hu, Magyarország legnagyobb aukciós piactere is szerepel az EMEA-régió 100 legjobb technológiai magáncégét jutalmazó Red Herring 100 Europe díj nyertesei között.
„Az idei lista igazán lenyűgöző. A beérkezett rekordmennyiségű jelölés is bizonyítja, hogy Európa vezető szerepre tör a globális technológiai szektorban” – jelentette ki a Red Herring főszerkesztője, Joel Dreyfuss. „A térség technológiai cégeinek és vállalkozóinak kivételes eredményei jól érzékeltetik, milyen gyorsan halad az európai innovációs ökoszisztéma kiépülése.”

A legjobb magáncégek listájának összeállításával a Red Herring immár hagyományosan, évről évre azonosítja az új és innovatív technológiai vállalatokat és vállalkozókat. Így figyeltek fel például a Red Herring szerkesztői már sikerük hajnalán a Google, az eBay és a Skype cégekre, mint a mindennapi élet és munkavégzés gyökeres átalakítására képes, ígéretes vállalkozásokra. A Red Herring szerkesztősége az idén több mint 700 magáncéget vetett alá szigorú értékelésnek pénzügyi mutatók és különféle szubjektív kritériumok (pl. a cégvezetés színvonala, a stratégia megvalósítása és a kutatás-fejlesztés iránti elkötelezettség) alapján.

A médiacég a március 25. és 27. között az Intercontinental Carlton hotelben tartandó Red Herring Venture Market Europe (VME) 2007 konferencián adja át a Red Herring 100 Europe díjakat. A „The Pursuit of Disruption” címet viselő háromnapos rendezvény azt járja körül, miként jutnak európai cégek számos technológiai szektorban vezető pozícióhoz, milyen módon szereznek versenyelőnyt, és hogyan aratnak sikereket olyan módszerekkel, amelyek mind az új, mind pedig a régebben alapított technológiai cégek számára értékes üzleti lehetőséget hordoznak.
Kulcsszavak: +céginfo Vatera

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Huawei Technologies állásfoglalása

Az alábbiakban a Huawei Technologies hivatalos állásfoglalását közöljük az Amerikai Egyesült Államok hétfői döntéséről.

2019. augusztus 21. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53
online sportfogadás